Elimden Kayıp Gidiyor.....

parlaa canım yazdıklarının cogunu okudum
varya ben suanda senın sevgılının durumundayım
yanı nısanlım bı aralar senın gıbı davranıyodu bıraz duzelmesıne ragmen suanda yıne aynı davranısları gostermeye basladı hatta az once sırf bu yuzden kavga ettık
aslında nedenı subatta askere gıdıcegı ıcın suanda calısmıyor olması
cunku ıse gırdıgınde boyle davranmıyordu yada arkadaslarıyla bırlıkte vakıt gecırdıgınde felan
kısacası bı ugrası oldugunda
ben sevgılının ne durumda olabılecgını tahmınen soylıyım
nısanlım ustume bukadar cok geldıgınde cok bunalıyorum ayrılmayı bıle dusunuyorum ona bunu bıkere cok cıddı bı sekılde soyledım oda davranıslarının farkına vardı ve duzelttı gercekten bendede kaybetme korkusu yoktu oyuzden farkında olmadan bıle onu kırabılıyodum(cunku naparsam yapıyım benı bırakmıcagını dusunuyodum)
dedıgım gıbı ıse gırdıgınde benı daha az arar oldu vakıt bulamadıgı ıcın ustume daha az duser oldu
sonra ben dusunmeye basladım arada bak aramaz oldu acaba eskısı kadar sevmıyomu dıye ve onu sevdıgımı daha bı derınden hıssetmeye basladım
cok guzeldı hersey dengeyı bulmustuk kıskanclıklar azlmıstı normal sevıyedeydı
ama ısten ayrılınca yıne aynı seyler olmaya basladı
nolur canım boyle davranarak sevdıgını senden sogutma o senı sevıyor bak buna emın ol
ama sadece kendını onemse degerlı hıssetkı oda sana deger versın
ınan daha bı kıymetlı ve vazgecılmez olursun
vede son olarakta en onemlısı kendıne ugraslar bul mutlaka
gercı yavas yavas basarıyorsun yazdıklarından anladıgım kadarıyla canım boyle devam edersen hersey duzelecektır canım merak etmeyerimseniben

sardunyacım ve eftalyacım..çok güzelşeyler yazmışsınız..okurken yüzümde farkında olmadan hafif bir gülümsemeyle okudum yazdıklarınızı..resmen içimiısıtıyo bu yazılanlar adeta rahatlatıyor beni..
eftalyacım çok şanslısın gerçekten..bende şuan senin nişanlının konumundayım..sana tavsiyemonu üzme olurmu?ben anlıyorumonun neler çektiğini..çok zor gerçekten çok..heleki odabenimkafdar seviyorsa ki seviyor ki böyleyapıyor..amafarkındaysanız 2gündür ağlamıyorum üzülmüyorum...amahelan oturup saatlerisaymaya devamediyorum..ona belli etmemeye çalışsam da halen aklım her an onda..sinirlenmemeyi yada aramamayı başarıyorumyavaş yavaş ama benim için önemli olan onu dünyamın merkezinden çıkarmak olmazsa olmaz olmaz düşüncesinden kurtulmak..keşke en başından buna izin vermeseydim...bukadar bağlanmasaydım ona..
sizlerin desteğiolmasaydı birazcık olsun değişmeseydim ben bu iki günüde kendimi yıpratarak ağlayarak sızlayarak geçirmiş olucaktım..
ya size doğruyu söylicem ben azönce bşyyaptım..yine tutamadımkendimi yine kıskançlık krizine girdim ..msn de konuşuyorduk bana geçcevapveriyordu..bende kızdım geçyazmasına başlladım yine kiminle konuşuyosun da geçyazıyosun vs diye..o da raporları giriyorumaynı zamanda dedi..bende inanmadım..açtımonun msnini..bakalımbirisinden bşygelicekmidiye..gelmedi..doğru söylüyormuş..msj attımsonra aç msninidiye..açtı ..rahatladınmı yazdı...bende rahatladım yazdım:)) kavga etmedik amayine onu önemsediğimi kıskandığımı belliettimya of..dövün beni sizya vallahidövün..

parlaa canım bak sımdı ben sevgılının yerınde olsaydım bu durumda cıngar cıkarırdım valla benım ıcın buyuk kavga sebebıkaydirigubbakcemile3
kıskandıgı ıcın degılde ınanmadıgı guvenmedıgı ıcın
yıne senın sevgılın sabırlı guzelım helal olsun valla hıcbıseycık dememıs
nolursun dayanmaya calıs be tatlım hem senı aldatacagı varsa sen bu kadar kontrol etsende bı sekılde yapar zaten bunu dusun ve yıpratma ılıskınızı artık nolur hayatım yazık etmeyın sevgınıze

ya şekerim ben senin arkadaşını sabrından dolayı kutluyorum artık.. senin bu asabiyetin kıskançlıkların yüzünden ilişkin biterse yazık olacak..klava: adam arayacak soracak kızıcan sinirlenicen gene de seni bırakmayacak.. yahu bir kere bu adam çalışan bir adam aklı iş zamanlarında doğal olarak işle meşgul yok mesajına cvp vermemiş, yok konuşamamış bunları dert yapma artık kendine.. bak ne güzel artık seni onu dakka başı aramıyosun ama adam seni arıyo ilgileniyo gene de.. walla ben yavaş yavaş bu çocuğa acımaya başlıyorum hee.. sen böyle herşeye huzursuzluk çıkarırsan o huzuru bulacak çok insan bulur etrafında hiç merak etme kötükedihüso. daha önce forumuna girdiğimde bu sık sık arama mevzuunda bayaa toparlanmıştın. ama bakıyorum şimdi başka şeyler icat ediyosun.. kız adam seni seviyo böyle şımarıklıklar yapıp kaçırma.. bak o kadar bunalıma girersin ki bugünkü huzursuzluklarını ararsın valla...:içelim: Şeniz

Valla ağzın bi parmak değil bi fabrika bal yesin çok doğru söyledin yelloww.Parla hakkaten biraz açık olcam ama bu kadar şımarıklık yeter toparla kendini çeki düzen ver.Onunda sinirlenip ya hadi çek git istemiyorum seni hayatımda demesi için elinden gelen herşeyi yapıyosun maşallah yani.sonrada çocuğa kabahat buluyosun.Ya benim anlamadığım bu adam çalışıyo işi gücü var allah aşkına her dk her sn seninle ilgilenemezki ayrıca ne ekersen onu biçersin die bi laf var sen bole davranmaya devam ettiğin sürece ağlamayada üzülmeyede itilip kakılmayada mahkumsun.Toparla kendini arkadaşım.Sizin sonunuzu hiç hayırlı göremiyorum artık.Yellowun dediği gibi bigün çekip giderse emin ol bu huzurlukları bile çok ararsın.T-O-P-L-A K-E-N-D-İ-N-İ tıpkı liseli çocuklar gibi hatta onlardan daha çocukça davranıyosun biraz kendinden emin ol artık ya.

ya kızlar valla yanınızda olsam bana saldırcaksınız gibibir haliniz varsenağlama
söylediklerinizde haksız da sayılmazsınız hani..haklısınız..bu lafı ben ondan daçok duydum.cocuklaşma olgunlaş olgun davran biraz anlayışlı ol vs vs..
ben bu dururmumdan çok mu memnunum sanıyorsunuz...bundan yaklaşık 4 ay önce filan aşırı baş ağrılarım nedeniyle nörolojiye gittim..birçok testlerden geçtim..tomografi vs..hiçbirşey çıkmadı..ben bu konuyu daha öncede bu sitede paylaşmıştım zaten..doktor bana hiçbirşey çıkmadığını ve durumumun psikolojik olduğunu söyledi ve bana lustral diye birhap verdi..ben o hapı bir kaçgün kullandım fakat aşırı yan etkilerinden ve birde ailemin ve erkek arkadaşımın karşı çıkması üzerine bıraktım..Aslında ozamanlardoktorada çok kızmıştım bana böyle birhap verdiği için..
çünkü verdiği hap gerçekten psikolojik sorunları olan insanlara verilen bir haptı..
ve ozmaanlar kendimin psikolojik sorunlarım olduğunu kabul etmiyordum..ama aradan zaman geçtikten sonra buaşırı kıskançlıklarımın sinirlenmelerimin kavga çıkartmalarımın durup dururken ağlamalarımın gerçekten normalolmadığı kanısına vardım..
sonra buraya bu konuyu açtım..sizlerin tavsiyeleriniuyguladım..kaç gündür çabalarımı görüyorsunuz onu aramamaya bunaltmamaya çalışıyorum..ama ben bunları yaparken kendi kendime çok acı çekiyorum..ben aramıyorumevet ama oturup saatleri sayıyorum..kendikendime evde çatlıyorum..servisten inse 2 dk geç arasa hemen bambaşka birinsan oluyorum anneme kardeşime bağırıyorum..
bakın demek istediğim şu kaç gündür şunu hep beraber gördük..aramadım ve aramayınca obeni aradı merakettibiraz olsun istediğim gibibiriolmaya başladı..ama ben bunu yaparken de hep acı çektim..aklımhep ondaydı..yine deli gibi o farkına varmadan maillerine hep baktım msnini akşamları o girmediğizamanlar girdim kafam da hep abuk sabuk senaryolar yazdım çizdim yok burdadır yok şurdadır diye..yanianlayacağınız benim kisevgiden öte alışkanlık bağımlılık...ve ben bunu başaramıyorum..benim beynimde süreklio var..iyice paronayakoldumartık..bu benim hayatımda birçok şeyi engelliyor..dediklerinizi yapıyorum kitap okuyorum f ilm izliyorum çarşıya gidiyorum kursa yazıldım vs ama olmuyo ya olmuyo..tamam dayandım aramadım amaben istiyorum kiaramadıım zamanlar da ben rahat olayım içimsıkılmasın böylekafamdan senaryolar yazmayım..kızlar gerçekten bazen delircek gibioluyorum..benden bir tane daha varmıdır allah aşkına ya...belkide o gün doktorun bana verdiği hapı gerçekten kullanmalıydım..sanırım benim gerçekten bu durumdan kurtulmak için antidepresana ihtiyacım var..ne dersiniz?lütfen bana kızmayın kızlar inanın ne dediyseniz yaptım hepsini uyguladım ama ben beynime söz geçiremiyorumya..ve böyle giderse onu gerçekten kaybedicem...

Son düzenleme:
"..tamam dayandım aramadım amaben istiyorum ki aramadıım zamanlar da ben rahat olayım içim sıkılmasın böylekafamdan senaryolar yazmayım"

canım bak kendı ılacın yıne kendınde
kımse kımsenın ılacı olamaz
yıne care sensındır
bence bıraz danısmanlık almanda fayda olabılır
ya da ıyıce mesgul bır hayata kaptıracaksın kendını
yanı dıyelım kı servıs saatını unutacak kadar mesgul olacaksın
basını yastıga koydugun an uyuyacak konumda olacaksın
yanı ılac durumunda emın ol bısey dıyeymıyorum ama terapı konusma seansları ıyı gelebılır sana
ve uretken olmanda da fayda var su kursun hemen baslar umarım

ya anlamıyorum ki neden suçlu ve günah keçisi olan sensin
yok böyle birşey
bunu yaşayan bilir:teselli:
bu kız sinir hastası olduysa bu yanlızca onun sorunu değil
acaba onu bu 7 yılda bu raddeye getiren sebepler neler
ya biz ne dilerlerse yapıyoruz
istediğimiz iki tane şeyi yapmak ellerine mi yapışıyor
seni o kadar iyi anlıyorum ki parla
aynı şeyler olmasa da aynı duygular hissettiklerimiz
(kendimden söylüyorum)köpek gibi çalışıp para kazanırken,evin eşaysını düşünürken,evinin içinde en rahat ettirmesi gereken insanı yani beni kırıyor...
yaptığı birşey yok aslında
ama maddi kısmı halledicem derken benim kırıyor farkında olmayarakklava:klava:

offf off
kendni kötü hissetme
seninkinde tamamiyle problem var
bu kadar da kalas olunmazki canımkötükedihüso ben bintane laf sayarım,üstüne bitti derim,istemiyorum derim kedigibi dolanır...eve gelir..arar rahat bırakmaz asla..bu nedenle ben kurtarmaya çabalarsam çabalarım..
ama sizde resmen sen buluşmaya davet ediyorsun,sen öncü oluyorsun her işe..
bırak gerçekten

o çabalsın ya
görr
senin gözlerine bakmak istesin
kırıldıını anlasın
bu ne yaaaa
hasta oldun resmne şu haline bak
bu filmle,kitapla geçicek bişey değil..
nişan falan yapın,belki kendini o şekilde güvende hisserder ve kurtulursun diye bir öenri getireceğim en son..

ama kendine gerçekten kızma
sen onun eserisin, o da senin..herkes sorumluluğunu bilmeliiiiiii:jeyyar:

sağolun canlarımmm..iyiki varsınız...ben bu akşam birbaşka karışığım kızlar ya..ben çok yoruldumartık..şuan ağlıyorum amabirsorun yok sadece düştüğüm şu duruma ağlıyorum...evet onun yüzünden sinir hastası oldum doğru ve hala da ben düzeltmeyeçalışıyorum..onun neler çektiğimden haberibile yok.bu nasıl biradaletsizliktir böyle...
ya benim beynim gerçekten artık tek birşeye çalışır oldu o da bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirm..offff....belki başkaları için çok basit birsebep gibi gelicek ama ya bu benim canımı artıkçok yakıyo...ben napıcam ya bu hayat böyle gitmez....
kazuletcim eskiden öyle değildi buluşmak için yavarırdı..ne olduysa ben okulu bitirdikten sonra oldu..sanırım birazda düştüğüm boşluk beni bu hale getirdi...bağırmalarım çağırmalarım kıskançlıklarım beni ondan uzaklaştırdı..ama ozmanlarda ben öyle yaptıkçao beniiyileştirmek yerine benden kaçtı bağırdı ağlattı üzdü kırdı..sonuç sinirlerim artık iyice yıprandı..şimdide yine ilişkiyi düzeltmekiçinçırpınan benim...gerekirse destek almayı düşünüyorumkızlar da nerden nasılalıcam ?

Konunu basindan beri takip ediyorum canim..
Seni az cok anlayabiliyorum, cünkü ben de yakin bir zamanda ayni dönemden gectim..
Tüm hissettiklerini hissetmis biri ve bu durumunu kendi kendine yenmis biri olarak sunu söylemeliyim ki; eger benim yaptiklarimi sevgilim bana yapmis olsaydi simdiye kadar 1000 kere tekmeyi basmistim ona...
Sakin darilma,kirilma..
Kendini onun yerine koy ve düsün,ayni seyleri o sana yapsaydi ?
Cocuk gibi 2 dakika gec aradi diye firca yemek cok mu hosuna giderdi ?
Sen de farkindasinki,sevgilini hircinlastiran,onu kendinden sogutan sensin..
Ona kizarak,bagirarak,kapris yaparak onu eski haline döndüremezsin..
Sen kendine ve ona ne kadar saygi duyarsan o kadar da saygi-sevgi görürsün,bunu biliyorsun degil mi?..
Onun icin kendine bir an önce ceki düzen ver, sevgilinin her an nerde ne yaptigini ögrenme merakindan ve aliskanligindan vazgec artik..
Evet baslarda zorlanacaksin, elin telefona gidip gidip vazgececeksin,kendinle savasacaksin..
Ama sonunda basaracaksin inan bana..
Arkadaslarinla gez dolas,ailenle vakit gecir,alisverise git,spor yap,kendine yeni ortamlar yarat..
Kurtul bu ruh halinden..
Bak burda ben de dahil olmak üzere kac kisi kendinden örnek verdi..
Ve kazanan sonunda biz olduk..
Belki iliskilerimizde hic bir sey ilk günki gibi olmadi ama önemli olan kendimize olan güvenimizi kazanmis olmamiz..

canım ya:a015:
piskologa git tatlım
ama seninde bilmen gereken bir gerçek var
o da bu duruma yol açtığını bilmeli
o da emek vermeli ve fedarkarlık etmeli
bence
neden biz olalım düzelmek zorunda olan
canım benim sorumlarımda okulu bitirdiğim dönem başlamıştı
erkekler okulu bitiripte işe kapak attımı,hayatla karşılaşıp böyle bir travma geçirebiliyorlar
ama sen onun nasıl yanındaysan o da senin yanında olmalı
:teselli:
inan kelimelerimi dikkatli seçmek istiyorum
n kadara hassas olduğunu anlayabiliyorum
senin için en faydalı olacak şey
artık karar vermen
ya psikoloğa git ve eşinlede bu konuyu paylaşarak düzelmeye çalış (kaldı ki bu senin düzelmenle değil,ikiniz<in ortak kararları ile tamir edilebilecek birşey)
yada son ver bir kere,bir şeye ağla
hergün başka bir duygu
heran başka bir sıkıntı kalbine çok gelmiyor mu:1no2::uhm:
ooofff bu kalaslar yaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso

ya parlacim hergun buraya girdikten sonra artik bidha bi derdim var kosesine girmryecem diyorum cunku bukadar cok insanin dertli olmasi uykularimi kaciriyor cok uzuluyorum ama yinede kendimi burda buluyorum.senin bu durumun beni cok uzuyor.canim hele bi silkelen soyle onu aklindan biraz cikar bi dene kendin kendine yardim motive et. sen bunu yapabilecek guctesin bu guc sende var inanki var bu kadar aciz degilsin bunu basarabilirsin onu bu kadar yucelttigin gibi kendine tekrardan gelmeyide basarabilirsin.bak onun icin ne hallere dustun bu sevgi artik sadece sana aci veriyor birak kendine iskence etmeyi bii dusun bu sevgi icin o ne yapiyor cok guzel yaptigi bisey var oda psikolojini iyicenebozmus ve sirtini sana donmus. daha oncede yazdim kendini suclamayi birak.yapma guzelim hic kimse icin degmez kendini mahvetmeye hele bu insan sevginden anlamiyorsa.

canım acaba haftada 1 falan istanbul'a gelme şansın var mı? trenle falan kaç saat sürer bilmiyorum gerçi. Fahrettin Kerim Gökay Vakfının bir psikolojik danışmanlık merkezi var Göztepe' de.. fiyatları da çok uygun hatta SSK lı isen daha uygun sanırım. Anlıyorum çabalarını ama konu senin yalnız başına aşabileceğin düzeyi geçmiş sanırım. Mutlaka bir profesyonelden yardım almalısın.. Ya da kocaeli'nde üniversite ya da devlet hastanesi falan var mı? hiç bilmem ben oraları.. Bir de iş bulursan süper olacak.. artık sekreterlik, asistanlık falan ne bulursan bi yerden çalışmaya başla bi kere evden çık daha sonra istediğin gibi mesleğine uygun bir iş bulursun gene.. böyle evde oldukça iyice kurarsın tabii.. off ya derdin derdim oldu haa. burda sana kızıyoruz falan ama hepsi seni kendine getirmek için yoksa amaan bana ne benim derdim mi deyip hiç de bişey yazmayız.. zaten bu derdim var bölümü yüzünden dert sahibi oldum valla:1no2: hadi bir psikolojik danışmanlık merkezi ara bakalım oralarda neler bulucan. Bu arada psikoloğa gitmeni tavsiye ederim çünkü psikiyatristler hemen ilaç veriyolar uyuşuyosun sersem oluyosun. halbuki psikolog seni konuşturarak çözümünü kendin bulmanı sağlıyo.. hadi bakalım canım bi daha toparlan kendin için iş, dr., ne varsa araştır a.s. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
canım ya bana kızmakta haklısınız aslında baştan dasöyledim ne deseniz haklısınız..okadar vakit ayırıyorsunuz bana şurada bana yazı yazmakiçin bile ayırdığınız zaman inanın benimiçin çok değerli..buna rağmen ben halen aynıyım ve değişemiyorum..ama inanın yazdıklarınızı kulakardı etmiyorumhepsini uygulamaya çalışıorum..mesela bu sabah kalktım ve yarım saat spor yaptımnasıliyigeldianlatamam..markete gittim ve yolumu uzatarak gittim yarım saat yürüdüm eve geldim pırlantanın bana önerdiği kitabı okudum bunlar iyiyanları ama sabah yine şu sinirlerime hakimolamadım..yine delirdim sinirkrizigeçirdim adeta..ya ben bu yaşta sinir hastası oldum..sebep ise şu..beni her sabah 7 de arardı ama bu sabah saat 07.05 oldu aramadı..ikidebir telefona bakıyorum yok dayanamadım aradım..ama unuttuğumbirşey vardı bugün perşembe ve akşam maçı var iş arkadaşlarıyla ve bu nedenle babasının arabasıyla gidicekti tabi dinlemden bağırdım çağırdım çıktığın halde niye aramıyosun diye daha çıkmadım sabah sabah başladın yine dedi..bi bayan var 30 küsür yaşında onu da alıcamgiderken dedi aynı yerde çalışıyorlar bayan evli üstelik..onu bile kıskandım ya saçmaladımyine neler dedim..sınavım var bu hafta sonu stresliyimbide sen böyle yapma dedi..ya ortada birşey yok ama ben niye sinirleniyorumniye böyle yapıyorumbilmiyorum..adeta deli gibioluyorum..çok sinirlendi o da bağırdı bende bağırdım çağırdım.telikapadıktan sonra yarım saat ağladım kendi kafamdan senaryolar yazdım .ya ortada birşey yok farkındayım ama anlamıyorum neden böyle yapıyorum..
2 saat sonra msj attı ben daireye gidiyorumdiye..daire de başka birfabrika oluyo yan sanayileri gibibirşey..tamam yazdım..en son konuşmamız bu oldu işte o da az önce..
kızlar be ne yapsam kafamdan atamıyorum..paronayak yada şizofrem olmaktan korkuyorum..
canım ben geçenlerde psikiyatriste gitmeye karar vermiştim..bunun için izmitteki bütün özel hastaneleri aradım..ama hiçbirinde psiyiratrist yada psikolog yoktu...ben de netten kocaelideki özel büroları olan doktorları araştırdım hatta bir tanesi halen telefonunmda kayıtlı ama onlar çok pahalıdıroyüzden gitmedimbide orada fiyat sorup geri dönmekte var..
bende devlet hastanesine gitmeye karar verdim..bir sabah erkenden kalktım ve saat 8.00 gibioradaydım..amanumara alımı saat 7.00 da başlıyormuş yani gittiğimde numara kalmamıştı ..bende geri dönmek zorunda kaldım..şimdi tekrar gitmeyidüşünüyorum devlet hastanesine..ssk lıyım ben canım evet..istanbula da gelebilirim aslında sorun olmaz benim için yani gerçekten iyi biryerse ve bana iyi gelecekse gelirim...amaönce buradaki devlet hastanesine tekrar gideyim..daha erken çıkmam gerek evden yoksa numara kalmıyor..devlet hastaneleride dinlemeden ilaç verip gönderiyolar siniroluyorum..yoğunluktan dolayı sanırım amaözellerde de yoktu işte..ama özelleri tekrar araştırayım belki burada bilmediğim özel hastaneler vardır..ssk lıolduğumdan özeller çok pahalı olmuyor..bu aşk benine hallere soktu ya..
pazar günü yaklaşıyo ve ben korkuyorum..ya yine gelmezse diye..yine bana sınavlarım yeni bitti bütün birhafta çok yoruldum gelemem derse ozaman napıcambilmiyorum..şimdiden bunun stresi sardı beni...bu arada sizlerin hakkını da ödeyemem arkadaşlar..

parlaacım sana ne desek yok yok yapmıyon bizim dediklerimizide yapmaya çalısıyon ama yine aynı parlaasın kontürünü bitir dedik demiya parlaacım 07.05 geçe olmuş aramamış diye kavga çıkarıyon ya ne diyim sana insanın işi çıkamazmı yapma canım o çocuğada yazık sanada kaç kere dedim baksana kaç kere arıyo servise biniyo arıyo servisten iniyo arıyo sabah 7de arıyo ya günlerce aramayanlar var:1no2:sen kendi kendini mahvediyon bencede yardım almalısın canım ya bak bilmiyorum belki uygularsın canın sıkıldığında aç kuran oku rahatlıyorsun canım benim inan abdest al zaten bilimde kanıtladıya abdest alırken vücuttaki negatif enerji yok oluyormuş ya bak bunlarıda dene boşluktan kurtul sen okuldan sonra boşluğa düşmüşsün gelki benimde okul bitti bir yıl evde kaldım başıma ağrılar giriyordu ama kendi kendimin psikoloğu oldum kurtuldum ben yapamıyorum kelimesini çıkar aklından başaracağım kurtulacağım de kendine moral ver ya yapma hem çok üzülüyorum hem kızıyorum sana :tomato:a.s.

canım kızdığınızı biliyorum ama herşeye rağmen ben buraya ne yaptığımı nasıl davrandığımı yazıyorum..ama gerçekten uyguluyorum söylediklerinizi..eskiden hiçbirşey yapasım gelmezdi,öyle kapanırdım odama amaartık vakit geçirecek birşeylerim var..ama zamanla beynimde de bitiricem bunu..
canım ben arada çok nadirde olsa akşamları yasini filan okuyorum..yada sabahları erken kalktığım için bzı dualar buldum böyleiçindekisıkıntıyı ideren onları filan okuyorum..belkide daha sıkyapmalıyım bunu.sevgicim kızma bana yaaa.Şeniz

Canım sen sabredip katlanınca ödülünü alıyorsun, hem kendini çok iyi hissediyorsu hem çevrendekilere çok pozitif elektrik veriyorsun.
ödülünü alacağını bile bile niye sabredemiyorsun anlamıyorum.
bide artık o kadar kavgalarınız rutine binmiş size o kadar doğal bir olay gibi görünmeye başlamışki, tartıştıktan kısa bir süre sonra hiç birşey olmamış gibi devam ediyorsunuz, buda çok kötü.
Biraz sabretsen aslında herşey yoluna girdiğini farkedince artık sende düşünmeyeceksin 5dk oldu niye aramadı diye. Şahsen ben senin yerinde olsam her sabah uyanıp servise bindiği servisten indiğini duymak istemizdim. Hem uykumu alamazdım hemde küçük çocuk gibi onu hesap vermek zorunda bırakmak bile benim kendimi kötü hissetmeme neden olur. Mesela artık sana güveniyorum de. msn şifresini değiştirmesini ve sana söylemek zorunda olmadığını söyle. Birden onun msn ine girip yazışmalarına bakman çok çirkin. Benim eşimin böyle birşey yapması inan beni yıkardı. Ben böyle bir güvensizliğe kesinlikle katlanamam
Ayrıca bu sabahki 30 yaşındaki evli bayanı bırakma mevzusu. Düşündüğün gibi birişey olsa sana söylermiydi sence . Ayrıca arkadaşlarla biyere gittiğimizde eşim bayan arkadaşlarımızı evine kadar bırakır bu konudada çok hassastır geç vakitte nasıl tek başına döndsün diyerek. Bu benim eşimle övünmemi sağlıyor, bu hassaslığı çok hoşuma gidiyor. Biraz bakış açını değiştirmen lazım.

Hatalarını bilmen ve değişmeye çalışmanda güzel birşey
Benim gördüğüm bu ilişkide herşey senin elinde.

Son düzenleme:

canım kızmıyorum inan üzülüyorum durumuna bu nedir böyle yani çektiklerin sen kendine dert çıkarıyon inan ne kadar merkezin yapmışsın o kişiyi merak etme onsuzda hayat devam eder yapma canım bu kadar hasta oldum diyorsun olursun kafana taka taka hasta etmişsin kendini çek çıkar kendini bu durumdan şutarafagitti :1no2: duanı oku elinden gelen herşeyi yap kendi kendine uğraşlar bul ben mesela elişi öğrendim onlarla vakit geçiriyorum zaten sağolsunlar komşularımız sürekli bizdeler yada ben sıkılınca gidelim anne diyorum yoksa piskopata bağlanır insan evde oluncada kitap okuyorum nete giriyorum elişi yapıyorum öle vakit geçiyo evlendinmide bi gitse başımdan diyeceksin sen düşün seni bu kadar sıksa birileri napardın şahsen ben bunalırdım biliyorum seni çok iyi anlıyorum ama halimize dışardan bakmamız lazım üçüncü bi şahıs gibi :çok üzgünüm:a.s.:1hug:

Parlaa yazik ediyorsun kendine, hemen geri adim at yoksa yanarsin. inanki degmez. bak senle ayni durumu bende yasiyorum buna emin ol ve hala cabalamaktayim. karsimdaki insan buna degmez ama ne yapim sevgimde sadik bir insanim. keske buraya bundan bir kac sene önce uye olsaydim belki ozaman burdaki kardeslerim ablalarim banada akil fikir verirdi ama malesef is isten gecmis. ölmus bir askin pesindeyim. parlaa hayata bir defa geliyoruz, ona ayirdigin zamani kendine arkadaslarina ve ailene harcasan inan cok daha mutlu ve huzurlu olacaksin. ne diyeyim herkesin hakkinda hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…