canım ben senin de bukadar .ok acı çektiğini bilmiyordum..seni okadar iyianlıyorumki yazını tam2 kezokudum..sende çok dolmuşsun belli benim gibi..canım ya şöyle karşılıklı görüşebilsek seninle oturup sabaha kadar ağlarız heralde :)) ama ağlamak yok bundan sonra..küçük ama insanı delirten şeyler...evet canımişte tamüstüne bastığın nokta bu.şöyle baktığında gerçekten küçükler ama insanı delirtmeye hayatı zindan etmeye yeten şeyler onlar..belkide çok küçük ayrıntıları takıyoruz canım ikimizde bu konuda aynıyız sanırım ama inan bana bu küçük ayrıntılar çok büyük sinir krizlerine sebep olabiliyor..Ben artık şu düşünceyleyola çıktım..ne dersek diyelim ne kadar çaba gösterirsek gösterelim kaderimize yazılan olmaycakmı?olacak..bunubile bile neden halen üzüyoruz kikendimizi anlamıyorum..ama takıyoruz işte...Şeniz
kızlar şimdi size bugün kü raporumu yzıyorum..bugün ilk defa üzülmedim ilk defa ağlamadım hatta tamtersine çok güzel birgün geçirdim..eve az önce geldim..bütün gün arkadaşımla gezdim..pırlantacım o dediğin kitabı aldım canım sanırımyarın başlıcamokumaya..hatta çok güzel sözler gözüme çarptı kitaptan onlarıda size yazıcam..sizlerin de işine yarayabilir :) he birdeetakı tasarımı kursuna yazıldım kızlar amayoğunluktan ötürü çağırmaları 1-2 ayı bulabilirmiş..ücretsizolunca böyle oluyor işte:1no2:
ya bugün çok mutluyum...nerden başlasambilmiyorum..bütün gün çarşıdaydım..arkadaşımla baya bir gezdik.öncelikleşunu söyleyim son damlam nickli arkadaşım canımevet çok haklısın..ben de maalesef bunun cezasını çekiyorum..ona bu duyguyu yaşatmanın cezasını..ama bugünöyle bir taktik uyguladım ki...süper oldu..hani daha önce size demiştim o karşısında güçlü ve kendinden emin bayanlardan hoşlanır diye..işte bugün uzun zamandan sonra öylebirutum sergiledim ona.
sabah erkenden evden çıktık neyse haberleştik filan...sonra ben arkadaşımla kahvaltı yapabileceğimiz biryere gittim..sonra saat 11 gibi msj çektine yaptığımı soruyo..ben cevap yazdım ama baktım yazdığımmsja cevap gelmiyo..sinirlendim aradım..dedim hemmsj atıyosun hemmde cevap yazmıyosun.
neyse üretimdeymiş meğer belliysi zaten makine sesleri filan geliyordu..
ben sinirlenince oda sinirlendi..tabi msjları döktürmüştüm çoktan onları okuyunca daha çok sinirlenmiş.
kızlar kısaca anlatayımen iyisi ya size herşeyi yazmak istiyorum aslında :))
normalde ona karşı hep moralim bozuk birşekilde ayrıl istersen tamam bitsin giblerinden şeyler söylerdim..ama bu sefer aradım ve gürültülü birortamdayım..gayet kendimden emin ya böyle gitcekse bitsin ne bu sana mı katlanıcamben ya gibilerinden laflar ettim..bir saat düşün sonra bana cevabını ver..ben artık sana katlanmaktan yoruldum dedim..ne olcaksa olsun ya çok da umurumdaydı sende otur düşün fişan dedim.ve kapadım..15 dk sonra beni aradı..aynen şu aşkım fabrika beni daireye gönderiyo gitmeml azım sen nerdesin...onun gideceği yere oldukça yakın biryerde oturuyordum bende..istersen gel dedi..:)) aslında gitmicektim ama dayanamadım..ilk başta ya gelemem limdi filan dedim ama sonra dayanamadım yine gittim.( gittiğimde o konuşmayı hiçyapmamaışım gibikonuştu resmen..ve uzun zamandır bana sankiilk defa öyle sevgiyle baktı yanağımı sıktı okşadı...ya okadar özlemişim ki ben bunları..sonra ayrıldık tabi..
işyerine gidince aradı gittiğini haber verdi..sonra ben eve geldiğmi haber vermek için aradım o sırada işi varmış dediki kapatmak zorundayım hiçkonuşamadı bile..tabi o an yine siniroldum..
hiç sesimiçıkarmadım..iyi tamam sen bilirsin görüşürüz dedim..5dk sonra işyerinden aradı ne işiolduğunu anlattı..çıktı mı ne alıyormuş o yüzden konuşamamış..tamamaşkım dedim..kızlar ben birşey farkettim bugün..ona sinirlendiğimde yada kızdığımda kırıldığımda eğer ben bağırıp çağırmıyorsam ona sinirli msj lar döktürmüyorsam yani sessizkalıyorsam bu onu daha çok korkutuyor..sessiz kalışım onu korkutuyo.:)))bugün ben bunu anladım..
he birde dedi ki sinemada güzel film varsa gitme pazar günü beraber gidelim dedi:dance:
yani ben onu çağırmadan o pazar günü buluşcağımızı belirtti...:))
işte böylekızlar..ya bugün bana karşı uzun zamandan beriolmadığından çok daha iyiydi..ama şimdide bu beni korkutuyo..yoksa bana karşı bilmediğim bir hatası varda oyüzden mi bukadar iyi...off ya bende iyice paronoyak oldum..
ya meğer benim hayattan zevk alışım tamamen ona bağlıymış..ya nekadar değişiyorumo beni mutlu ettiğinde anlatamam..adeta yeniden doğuyorum...anneme babama arkadaşlarıma davranışım bile değişiyo..bir mağazanın vitrinine bakış açımbile değişiyo...ben onu bukadar merkezim yapmışım işte..
bugünü de böyle atlattık işte..inşallah yarın ve bundan sonraki günlerde böyle güzel geçer..
ya şekerim ben senin arkadaşını sabrından dolayı kutluyorum artık.. senin bu asabiyetin kıskançlıkların yüzünden ilişkin biterse yazık olacak..klava: adam arayacak soracak kızıcan sinirlenicen gene de seni bırakmayacak.. yahu bir kere bu adam çalışan bir adam aklı iş zamanlarında doğal olarak işle meşgul yok mesajına cvp vermemiş, yok konuşamamış bunları dert yapma artık kendine.. bak ne güzel artık seni onu dakka başı aramıyosun ama adam seni arıyo ilgileniyo gene de.. walla ben yavaş yavaş bu çocuğa acımaya başlıyorum hee.. sen böyle herşeye huzursuzluk çıkarırsan o huzuru bulacak çok insan bulur etrafında hiç merak etme kötükedihüso. daha önce forumuna girdiğimde bu sık sık arama mevzuunda bayaa toparlanmıştın. ama bakıyorum şimdi başka şeyler icat ediyosun.. kız adam seni seviyo böyle şımarıklıklar yapıp kaçırma.. bak o kadar bunalıma girersin ki bugünkü huzursuzluklarını ararsın valla...:içelim: Şeniz
ya kızlar valla yanınızda olsam bana saldırcaksınız gibibir haliniz varsenağlama
söylediklerinizde haksız da sayılmazsınız hani..haklısınız..bu lafı ben ondan daçok duydum.cocuklaşma olgunlaş olgun davran biraz anlayışlı ol vs vs..
ben bu dururmumdan çok mu memnunum sanıyorsunuz...bundan yaklaşık 4 ay önce filan aşoırı baş ağrılarım nedeniyle nörolojiye gittim..birçok testlerden geçtim..tomografi vs..hiçbirşey çıkmadı..ben bu konuyu daha öncede bu sitede paylaşmıştım zaten..doktor bana hiçbirşey çıkmadığını ve durumumun psikolojik olduğunu söyledi ve bana lustraldiye birhap verdi..ben o hapı bir kaçgün kullandım fakat aşırı yan etkilerinden ve birde ailemin ve erkek arkadaşımın karşı çıkması üzerine bıraktım..Aslında ozamanlardoktorada çok kızmıştımbana böyle birhap verdiği için..
çünkü verdiği hap gerçekten psikolojik sorunları olan insanlara verilen bir haptı..
ve ozmaanlar kendimin psikolojik sorunlarım olduğunu kabul etmiyordum..ama aradan zaman geçtikten sonra buaşırı kıskançlıklarımın sinirlenmelerimin kavga çıkartmalarımın durup dururken ağlamalarımın gerçekten normalolmadığı kanısına vardım..
sonra buraya bu konuyu açtım..sizlerin tavsiyeleriniuyguladım..kaç gündürçabalarımı görüyorsunuz onu aramamaya bunaltmamaya çalışıyorum..ama ben bunları yaparken kendi kendime çok acı çekiyorum..ben aramıyorumevet ama oturup saatlerisayıyorum..kendikendime evde çatlıyorum..servisten inse 2 dk geç arasa hemen bambaşka birinsan oluyorum anneme kardeşime bağırıyorum..
bakın demek istediğim şu kaç gündür şunu hep beraber gördük..aramadım ve aramayınca obeni aradı merakettibiraz olsun istediğim gibibiriolmaya başladı..ama ben bunu yaparken de hep acı çektim..aklımhep ondaydı..yine deli gibio farkına varmadan maillerine hep baktım msnini akşamları o girmediğizamanlar girdim kafam da hep abuk sabuk senaryolar yazdımçizdimyok burdadır yok şurdadır diye..yanianlayacağınız benim kisevgiden öte alışkanlık bağımlılık...ve ben bunu başaramıyorum..benim beynimde süreklio var..iyice paronayakoldumartık..bu benim hayatımda birçok şeyi engelliyor..dedikleriniziyapıyorumkitap okuyorumfilm izliyorumçarşıya gidiyorum kursa yazıldım vs ama olmuyo ya olmuyo..tamam dayandım aramadım amaben istiyorum kiaramadıım zamanlar da ben rahat olayım içimsıkılmasın böylekafamdan senaryolar yazmayım..kızlar gerçekten bazen delircek gibioluyorum..benden bir tane daha varmıdır allah aşkına ya...belkide o gün doktorun bana verdiği hapı gerçekten kullanmalıydım..sanırım benim gerçekten bu durumdan kurtulmak için antidepresana ihtiyacım var..ne dersiniz?lütfen bana kızmayın kızlar inanın ne dediyseniz yaptım hepsiniuyguladım ama ben beynime söz geçiremiyorumya..ve böyle giderse onu gerçekten kaybedicem...
sağolun canlarımmm..iyiki varsınız...ben bu akşam birbaşka karışığım kızlar ya..ben çok yoruldumartık..şuan ağlıyorum amabirsorun yok sadece düştüğüm şu duruma ağlıyorum...evet onun yüzünden sinir hastası oldum doğru ve hala da ben düzeltmeyeçalışıyorum..onun neler çektiğimden haberibile yok.bu nasıl biradaletsizliktir böyle...
ya benim beynim gerçekten artık tek birşeye çalışır oldu o da bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirm..offff....belki başkaları için çok basit birsebep gibi gelicek ama ya bu benim canımı artıkçok yakıyo...ben napıcam ya bu hayat böyle gitmez....
kazuletcim eskiden öyle değildi buluşmak için yavarırdı..ne olduysa ben okulu bitirdikten sonra oldu..sanırım birazda düştüğüm boşluk beni bu hale getirdi...bağırmalarım çağırmalarım kıskançlıklarım beni ondan uzaklaştırdı..ama ozmanlarda ben öyle yaptıkçao beniiyileştirmek yerine benden kaçtı bağırdı ağlattı üzdü kırdı..sonuç sinirlerim artık iyice yıprandı..şimdide yine ilişkiyi düzeltmekiçinçırpınan benim...gerekirse destek almayı düşünüyorumkızlar da nerden nasılalıcam ?
sağolun canlarımmm..iyiki varsınız...ben bu akşam birbaşka karışığım kızlar ya..ben çok yoruldumartık..şuan ağlıyorum amabirsorun yok sadece düştüğüm şu duruma ağlıyorum...evet onun yüzünden sinir hastası oldum doğru ve hala da ben düzeltmeyeçalışıyorum..onun neler çektiğimden haberibile yok.bu nasıl biradaletsizliktir böyle...
ya benim beynim gerçekten artık tek birşeye çalışır oldu o da bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirm..offff....belki başkaları için çok basit birsebep gibi gelicek ama ya bu benim canımı artıkçok yakıyo...ben napıcam ya bu hayat böyle gitmez....
kazuletcim eskiden öyle değildi buluşmak için yavarırdı..ne olduysa ben okulu bitirdikten sonra oldu..sanırım birazda düştüğüm boşluk beni bu hale getirdi...bağırmalarım çağırmalarım kıskançlıklarım beni ondan uzaklaştırdı..ama ozmanlarda ben öyle yaptıkçao beniiyileştirmek yerine benden kaçtı bağırdı ağlattı üzdü kırdı..sonuç sinirlerim artık iyice yıprandı..şimdide yine ilişkiyi düzeltmekiçinçırpınan benim...gerekirse destek almayı düşünüyorumkızlar da nerden nasılalıcam ?
canım ya bana kızmakta haklısınız aslında baştan dasöyledim ne deseniz haklısınız..okadar vakit ayırıyorsunuz bana şurada bana yazı yazmakiçin bile ayırdığınız zaman inanın benimiçin çok değerli..buna rağmen ben halen aynıyım ve değişemiyorum..ama inanın yazdıklarınızı kulakardı etmiyorumhepsini uygulamaya çalışıorum..mesela bu sabah kalktım ve yarım saat spor yaptımnasıliyigeldianlatamam..markete gittim ve yolumu uzatarak gittim yarım saat yürüdüm eve geldim pırlantanın bana önerdiği kitabı okudum bunlar iyiyanları ama sabah yine şu sinirlerime hakimolamadım..yine delirdim sinirkrizigeçirdim adeta..ya ben bu yaşta sinir hastası oldum..sebep ise şu..beni her sabah 7 de arardı ama bu sabah saat 07.05 oldu aramadı..ikidebir telefona bakıyorum yok dayanamadım aradım..ama unuttuğumbirşey vardı bugün perşembe ve akşam maçı var iş arkadaşlarıyla ve bu nedenle babasının arabasıyla gidicekti tabi dinlemden bağırdım çağırdım çıktığın halde niye aramıyosun diye daha çıkmadım sabah sabah başladın yine dedi..bi bayan var 30 küsür yaşında onu da alıcamgiderken dedi aynı yerde çalışıyorlar bayan evli üstelik..onu bile kıskandım ya saçmaladımyine neler dedim..sınavım var bu hafta sonu stresliyimbide sen böyle yapma dedi..ya ortada birşey yok ama ben niye sinirleniyorumniye böyle yapıyorumbilmiyorum..adeta deli gibioluyorum..çok sinirlendi o da bağırdı bende bağırdım çağırdım.telikapadıktan sonra yarım saat ağladım kendi kafamdan senaryolar yazdım .ya ortada birşey yok farkındayım ama anlamıyorum neden böyle yapıyorum..canım acaba haftada 1 falan istanbul'a gelme şansın var mı? trenle falan kaç saat sürer bilmiyorum gerçi. Fahrettin Kerim Gökay Vakfının bir psikolojik danışmanlık merkezi var Göztepe' de.. fiyatları da çok uygun hatta SSK lı isen daha uygun sanırım. Anlıyorum çabalarını ama konu senin yalnız başına aşabileceğin düzeyi geçmiş sanırım. Mutlaka bir profesyonelden yardım almalısın.. Ya da kocaeli'nde üniversite ya da devlet hastanesi falan var mı? hiç bilmem ben oraları.. Bir de iş bulursan süper olacak.. artık sekreterlik, asistanlık falan ne bulursan bi yerden çalışmaya başla bi kere evden çık daha sonra istediğin gibi mesleğine uygun bir iş bulursun gene.. böyle evde oldukça iyice kurarsın tabii.. off ya derdin derdim oldu haa. burda sana kızıyoruz falan ama hepsi seni kendine getirmek için yoksa amaan bana ne benim derdim mi deyip hiç de bişey yazmayız.. zaten bu derdim var bölümü yüzünden dert sahibi oldum valla:1no2: hadi bir psikolojik danışmanlık merkezi ara bakalım oralarda neler bulucan. Bu arada psikoloğa gitmeni tavsiye ederim çünkü psikiyatristler hemen ilaç veriyolar uyuşuyosun sersem oluyosun. halbuki psikolog seni konuşturarak çözümünü kendin bulmanı sağlıyo.. hadi bakalım canım bi daha toparlan kendin için iş, dr., ne varsa araştır a.s. kaydirigubbakcemile5
canım kızdığınızı biliyorum ama herşeye rağmen ben buraya ne yaptığımı nasıl davrandığımı yazıyorum..ama gerçekten uyguluyorum söylediklerinizi..eskiden hiçbirşey yapasım gelmezdi,öyle kapanırdım odama amaartık vakit geçirecek birşeylerim var..ama zamanla beynimde de bitiricem bunu..
canım ben arada çok nadirde olsa akşamları yasini filan okuyorum..yada sabahları erken kalktığım için bzı dualar buldum böyleiçindekisıkıntıyı ideren onları filan okuyorum..belkide daha sıkyapmalıyım bunu.sevgicim kızma bana yaaa.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?