parla sen hayal et
az once sevgilimi aradim ve bana bir kiz arkadasiyla tavla oynadigini, konusamayacagini soyledi.
ben de tamam diyip kapadim =)
cunku biliyorum ki benden vazgecmez...
birkac gun once bu kiz arkadasiyla tanistigimda kiz bana cok saygi duydugunu, etrafinda benim gibi kizlar hic gormedigini, kimsenin sevgilisini bir kiz arkadasiyla boyle rahat yalniz birakmayacagini, kimseyle oturup karsilikli bir bira icemedigini soyledi, beni resmen takdir etti. ozguvenimin cok yuksek oldugunu ve benimle tanismaktan cok mutlu oldugunu soyledi. sevgilim o sirada bana gururla isildayan gozlerle bakiyordu. hem utandim, hem mutlu oldum. demek ki saygi goruyordum boyle olunca.
canım senin dediğin kadar olamam ben kıskanç bi insanım kız arkadaşı tabiki olur kardeşi gibi gördüğü arkadaşları olur ama öyle benimle değilde başka kız arkadaşıyla zaman geçirecek yok bana göre değil öyle saygı görmekte istemem açıkcası......a.s.
ben aynı yerdesiniz sandım canım kıskançlık bence kendine güvensizlik örneği değil aksine kıskançlık yoksa ben şüphe ederim sen de zaten kıskandığını dile getirmişsin abartıya kaçmayacak şekilde kıskanılmalı....
kızlar akşam 8 de yuymuşum..öylesine yatmıştım ama birdaha kalkamamışım..o yüzden sabahın kötründe böylekalkıyorum işte..iyikide erken uyumuşum böylece onu aramaktan kurtuldum..telefonun sesinidekıstımyatarken tamaamen..aramış sonrada msj atmış..aşkımuyudun mu ben de yaıyorumdiye..yani durumlarşimdilik böyle..sevgicim inan şuan bununla öünüyorum..sevmese aramaz zaten senind dediğin gibi..hayalimarkadaşım belkide sen haklısındır bilmiyorum bende o karmaşaya çok düşüyorum zaman zaman, hırşınlaşmamaın sebebi dehep bu dşünceler zaten..peki sevmiyorsa neden ayrılmıyoya neden katlanıyo bana bu kavgalarıma bu dırdırlarıma ayrılsın ozaman..böyle herzaman üzüleceğime birazüzüleyim ve unutayım..madem sevmiyor neden ben aramadığımda aradı..bahane bulabilirdi sen aramadın bende aramamdiye..buluşmaya gelmemeside yine benden miş..hep aynı konuları açıyormuşum mutlu edemiyormuşumonu..bunu bana geçenlerde açıkaçık söylemişti..erkek arkadaşlarıyla görüşmeye gittiği birgün benimle buluşmadın ama onlarla buluşuyorsun demiştim..bana aynen şunu söylemişti onlar beniüzmüyor mutlu ediyor..ama yine de şu düşüncede beni yiyip bitiriyor ya seven insan sevdiğini görmek istemezmiona güzelşeyler yazmak istemezmi..off sabah sabah başladım yine kızlar ya vallahiçok üzüyo bu ilişkibeni...canım ya keşke oturup bi konuşsanız bu durumu ama tatlı bi dille şimdi değil ortalık bi yatışsın kendine gelsin az toparlanın sonra otur konuş onu kırmadan nasıl bi yol bulabiliriz inan aynısını yine yapar her gece yazar ama sen işte üzerine düştükçe o yazmak istemiyo bırak yazmasın valla ben şimdi ne yapıyorum akşamları ders çalısıyo yüksek lisans yapıyo kendileriben yatarken mesaj atıyorum yattım görüşürüz diye o ya arıyo yada bende ders çalısıyorum diyo bende kolay gelsin görüşürüz falan diyip uyuyorum önceden olsa ooo beş dk konuşamazmısın neden böyle yapıyon derdim niye biz böyleyiz falan derdim kendimi üzerdim şimdi ona kalmış bişe ister arar ister aramaz aramazsa zaten sevmiyodur napar eder arar ama bi kaç gün sabret sabret gör bak neler değişecek...
kazuletcim çok teşekkür eederim canım..umarımbu çabalarımişe yarar..ben burda neler çekiyorum onun haberiyok..nşallah birgün benim yaşadığım duyguların aynısını o yaşar ya..ozaman bana çktirdiği şeyleri anlar işte..
canım ben senin de bukadar .ok acı çektiğini bilmiyordum..seni okadar iyianlıyorumki yazını tam2 kezokudum..sende çok dolmuşsun belli benim gibi..canım ya şöyle karşılıklı görüşebilsek seninle oturup sabaha kadar ağlarız heralde :)) ama ağlamak yok bundan sonra..küçük ama insanı delirten şeyler...evet canımişte tamüstüne bastığın nokta bu.şöyle baktığında gerçekten küçükler ama insanı delirtmeye hayatı zindan etmeye yeten şeyler onlar..belkide çok küçük ayrıntıları takıyoruz canım ikimizde bu konuda aynıyız sanırım ama inan bana bu küçük ayrıntılar çok büyük sinir krizlerine sebep olabiliyor..Ben artık şu düşünceyleyola çıktım..ne dersek diyelim ne kadar çaba gösterirsek gösterelim kaderimize yazılan olmaycakmı?olacak..bunubile bile neden halen üzüyoruz kikendimizi anlamıyorum..ama takıyoruz işte...Şeniz
canım ya
keşke dilediğin gibi olsa
defalrca anlattım ben
ayrıldım
ağladım
zırladım
işe girdim
ama bir saatten sonra yanlızca aynı yuvada olmak için çabalamaya başlıyorsun ve o da farkında oluyor bunların
aslında aklında oluyorsun ve bu nedenle sevme eylemini göstermek için çabası kalmıyor
ben çok sıkıldım çok bunaldım
üzüntüden yataklara düştüm
ağladım zırladım
ama şuan öylesine duru bir halim var ki..elbette çok üzgünüm ama inana ki kanımın son damlasına kadar savaştım.iki gün istediğim adam üçüncü gün yine aynı şeyler.. siz takıntıda diyebilirsiniz başka birşeyde..belki pisipisine diyeceksiniz..ama benim için çağrı attığımda onun çağrıma hemen karşılık vermesi önemli,mesajıma cevap vermesi,beni araması..
hayata herşey için göğüs gerebilirim ama beni ilgisizlik ölüdürebilir sanırım..
ona sorsanız, 24 saat aklındayım,her boşluğunda ya mail atar ya arar,haftasonları tek gün bile olsa uçağa atlar gelir..bu yıl resmiyete dökmeyi planlıyorduk,özellikle turnelere çıkıp fazla para almak için geziyor öylee..evet yapıyor bunları
ama ban yaşam alanı tanımıyor,kendi çerçevesinde nefes aldırmak,istediği yada boş olduğu an 'sen ne istiyorsun hayatım' denilmek beni çok üzüyor.ben çalışamam, kıyafetim bellidir,az bişey değişik birşey giysem onun için giyindiğime sevineceği yerde suratı asılır..
ve en nefret ettiğim şey, bağırma huyu..
yüksek sesli bir insana tahammül edemiyorum artık ya
iş stresimidir nedir (ki bana hep kızıyor.aslında ben korkmasaydım yurtdışına çıkıcaktık,dedim ben ailemden ayrılamam.ben seçtim ona bu işi..seçmez olaydım bin pilmanımmm)
lanet olsun dedim
o kzıdıkça bende ona misliyle gittim
bununda iyice kıskanlık krizi tuttu
dedi sen bana böyle konuşmazdın,değiştin falan
iyice kızıp resti çektim
patlatma noktasına gelene kadar uğraştım ama
inan neyi nasıl biriktirdiklerinin farkında olmayacak kadar düz bir mantıkları var
o kadar çok şey bekleme
hatta beklentin olmasın ki hayalkırıklığı yaşama bebeğim
allah hepimizin hakkında e hayırlısını versin istiyorum artık ben
eskiden illede 'o' derdim
ama artık o kadar yorduki bu küçük ama toplanınca insanı delirten şeyler
allah hakkımda en hayırlısı ne ise 'o' nu getirsin diyorummm...
canım ben senin de bukadar .ok acı çektiğini bilmiyordum..seni okadar iyianlıyorumki yazını tam2 kezokudum..sende çok dolmuşsun belli benim gibi..canım ya şöyle karşılıklı görüşebilsek seninle oturup sabaha kadar ağlarız heralde :)) ama ağlamak yok bundan sonra..küçük ama insanı delirten şeyler...evet canımişte tamüstüne bastığın nokta bu.şöyle baktığında gerçekten küçükler ama insanı delirtmeye hayatı zindan etmeye yeten şeyler onlar..belkide çok küçük ayrıntıları takıyoruz canım ikimizde bu konuda aynıyız sanırım ama inan bana bu küçük ayrıntılar çok büyük sinir krizlerine sebep olabiliyor..Ben artık şu düşünceyleyola çıktım..ne dersek diyelim ne kadar çaba gösterirsek gösterelim kaderimize yazılan olmaycakmı?olacak..bunubile bile neden halen üzüyoruz kikendimizi anlamıyorum..ama takıyoruz işte...Şeniz
kızlar şimdi size bugün kü raporumu yzıyorum..bugün ilk defa üzülmedim ilk defa ağlamadım hatta tamtersine çok güzel birgün geçirdim..eve az önce geldim..bütün gün arkadaşımla gezdim..pırlantacım o dediğin kitabı aldım canım sanırımyarın başlıcamokumaya..hatta çok güzel sözler gözüme çarptı kitaptan onlarıda size yazıcam..sizlerin de işine yarayabilir :) he birdeetakı tasarımı kursuna yazıldım kızlar amayoğunluktan ötürü çağırmaları 1-2 ayı bulabilirmiş..ücretsizolunca böyle oluyor işte:1no2:
ya bugün çok mutluyum...nerden başlasambilmiyorum..bütün gün çarşıdaydım..arkadaşımla baya bir gezdik.öncelikleşunu söyleyim son damlam nickli arkadaşım canımevet çok haklısın..ben de maalesef bunun cezasını çekiyorum..ona bu duyguyu yaşatmanın cezasını..ama bugünöyle bir taktik uyguladım ki...süper oldu..hani daha önce size demiştim o karşısında güçlü ve kendinden emin bayanlardan hoşlanır diye..işte bugün uzun zamandan sonra öylebirutum sergiledim ona.
sabah erkenden evden çıktık neyse haberleştik filan...sonra ben arkadaşımla kahvaltı yapabileceğimiz biryere gittim..sonra saat 11 gibi msj çektine yaptığımı soruyo..ben cevap yazdım ama baktım yazdığımmsja cevap gelmiyo..sinirlendim aradım..dedim hemmsj atıyosun hemmde cevap yazmıyosun.
neyse üretimdeymiş meğer belliysi zaten makine sesleri filan geliyordu..
ben sinirlenince oda sinirlendi..tabi msjları döktürmüştüm çoktan onları okuyunca daha çok sinirlenmiş.
kızlar kısaca anlatayımen iyisi ya size herşeyi yazmak istiyorum aslında :))
normalde ona karşı hep moralim bozuk birşekilde ayrıl istersen tamam bitsin giblerinden şeyler söylerdim..ama bu sefer aradım ve gürültülü birortamdayım..gayet kendimden emin ya böyle gitcekse bitsin ne bu sana mı katlanıcamben ya gibilerinden laflar ettim..bir saat düşün sonra bana cevabını ver..ben artık sana katlanmaktan yoruldum dedim..ne olcaksa olsun ya çok da umurumdaydı sende otur düşün fişan dedim.ve kapadım..15 dk sonra beni aradı..aynen şu aşkım fabrika beni daireye gönderiyo gitmeml azım sen nerdesin...onun gideceği yere oldukça yakın biryerde oturuyordum bende..istersen gel dedi..:)) aslında gitmicektim ama dayanamadım..ilk başta ya gelemem limdi filan dedim ama sonra dayanamadım yine gittim.( gittiğimde o konuşmayı hiçyapmamaışım gibikonuştu resmen..ve uzun zamandır bana sankiilk defa öyle sevgiyle baktı yanağımı sıktı okşadı...ya okadar özlemişim ki ben bunları..sonra ayrıldık tabi..
işyerine gidince aradı gittiğini haber verdi..sonra ben eve geldiğmi haber vermek için aradım o sırada işi varmış dediki kapatmak zorundayım hiçkonuşamadı bile..tabi o an yine siniroldum..
hiç sesimiçıkarmadım..iyi tamam sen bilirsin görüşürüz dedim..5dk sonra işyerinden aradı ne işiolduğunu anlattı..çıktı mı ne alıyormuş o yüzden konuşamamış..tamamaşkım dedim..kızlar ben birşey farkettim bugün..ona sinirlendiğimde yada kızdığımda kırıldığımda eğer ben bağırıp çağırmıyorsam ona sinirli msj lar döktürmüyorsam yani sessizkalıyorsam bu onu daha çok korkutuyor..sessiz kalışım onu korkutuyo.:)))bugün ben bunu anladım..
he birde dedi ki sinemada güzel film varsa gitme pazar günü beraber gidelim dedi:dance:
yani ben onu çağırmadan o pazar günü buluşcağımızı belirtti...:))
işte böylekızlar..ya bugün bana karşı uzun zamandan beriolmadığından çok daha iyiydi..ama şimdide bu beni korkutuyo..yoksa bana karşı bilmediğim bir hatası varda oyüzden mi bukadar iyi...off ya bende iyice paronoyak oldum..
ya meğer benim hayattan zevk alışım tamamen ona bağlıymış..ya nekadar değişiyorumo beni mutlu ettiğinde anlatamam..adeta yeniden doğuyorum...anneme babama arkadaşlarıma davranışım bile değişiyo..bir mağazanın vitrinine bakış açımbile değişiyo...ben onu bukadar merkezim yapmışım işte..
bugünü de böyle atlattık işte..inşallah yarın ve bundan sonraki günlerde böyle güzel geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?