Elimden Kayıp Gidiyor.....

canım senin dediğin kadar olamam ben kıskanç bi insanım kız arkadaşı tabiki olur kardeşi gibi gördüğü arkadaşları olur ama öyle benimle değilde başka kız arkadaşıyla zaman geçirecek yok bana göre değil öyle saygı görmekte istemem açıkcası......a.s.

canim ben istanbuldayim o bursada
ne yapsin cocuk eve mi kapansin
universideden arkadasi... yani kiskanclik, bir potansiyel tasiyan durumlar icin gecerli. sevgilimi ayartmaya calisan bir kiz degil, sevgilisi olan bir kiz.
benim kastettigim, telefonda bana vakit ayirmadi cunku tavla oynuyordu. ben de bunun onun hakki oldugunu dusundugum icin hic bozulmadim. bunun genis bir insan olmakla ilgisi yok bence =) vaktini bana ayirmasi icin benim sehrime tasinmasi gerekiyor... ona da daha var...

simdi kiskanclik her iliskide var, sanmayin ki ben sevgilimi kiskanmiyorum. bir kiz sevgilime bir hareket yapsin, cok cok sinirlenirim ve fena seyler olur. ama soyle birsey var, ne benim erkek arkadasim boyle birseye musade eder, ne de oyle insanlarin yaninda durur. bu bir guven meselesi. kiskanclik dozunda oldugu zaman guzel, her disi bireyin yanindan sebepsizce uzaklastirmaya calismak biraz kendine guvensizlik oluyor bence, zararli cikan da biz oluyoruz.

ben aynı yerdesiniz sandım canım kıskançlık bence kendine güvensizlik örneği değil aksine kıskançlık yoksa ben şüphe ederim sen de zaten kıskandığını dile getirmişsin abartıya kaçmayacak şekilde kıskanılmalı....

parlaa canım ya
yazdıklarına çok sevindim
demekki düzeliyor tatlım ya
bu iyi bişeyyy
sen bu yolda devam ethatta<önemseme ve onun çağrılarına mesajlarına geç cevap ver azıcık.iiyice imana gelsin:lepi:
iyi haberlerini bekliyorum bitanem

evet ben de oyle dusunuyorum... kiskanclik tabi ki normal ama asiri kiskanclik (erkege en azindan) kendine guvensiz kadin sinyalleri yolluyor ve daha cok ustelemelerine sebep oluyor. en azindan tecrubelerim bana bunu ogretti, tabi ki bunu da haksiz cikaran durumlar vardir, hic ustune gitmedigi sevgilisi tarafindan aldatilmak gibi.

Son düzenleme:
ya canim yazacaklarim beli hosuna gitmeyecek ama senin bu durumuna inan cok uzuluyorum ve diyorumki guzel kardesim sen artik ne yapsan ona yaranilmaz gibime geliyo yani agzinla kus tutsan yaranamazsin bide ikide bi kendini suclama onu bunalttim diye artik senle dogru durust ilgilenmedigi icin ondan sicak cumleler goremedigin icin sen hircinlasip kavga ediyorsunuz bence haksizda degilsin sevgi tek tarafla degil karsilikli olursa olur tamam oda seviyor diyorsun oyle olsa hic bulusalim demezmi nekadar bunaltmis olsanda seven gelir sanki seni uzmek istemiyorum ama sevmiyo gibi.yinede sen benden iyi bilirsin ben oyle bi hava seziyorum kendini yipratma uzme kendini hakkinda en hayirlisi olsun

kızlar akşam 8 de yuymuşum..öylesine yatmıştım ama birdaha kalkamamışım..o yüzden sabahın kötründe böylekalkıyorum işte..iyikide erken uyumuşum böylece onu aramaktan kurtuldum..telefonun sesinidekıstımyatarken tamaamen..aramış sonrada msj atmış..aşkımuyudun mu ben de yaıyorumdiye..yani durumlarşimdilik böyle..sevgicim inan şuan bununla öünüyorum..sevmese aramaz zaten senind dediğin gibi..hayalimarkadaşım belkide sen haklısındır bilmiyorum bende o karmaşaya çok düşüyorum zaman zaman, hırşınlaşmamaın sebebi dehep bu dşünceler zaten..peki sevmiyorsa neden ayrılmıyoya neden katlanıyo bana bu kavgalarıma bu dırdırlarıma ayrılsın ozaman..böyle herzaman üzüleceğime birazüzüleyim ve unutayım..madem sevmiyor neden ben aramadığımda aradı..bahane bulabilirdi sen aramadın bende aramamdiye..buluşmaya gelmemeside yine benden miş..hep aynı konuları açıyormuşum mutlu edemiyormuşumonu..bunu bana geçenlerde açıkaçık söylemişti..erkek arkadaşlarıyla görüşmeye gittiği birgün benimle buluşmadın ama onlarla buluşuyorsun demiştim..bana aynen şunu söylemişti onlar beniüzmüyor mutlu ediyor..ama yine de şu düşüncede beni yiyip bitiriyor ya seven insan sevdiğini görmek istemezmiona güzelşeyler yazmak istemezmi..off sabah sabah başladım yine kızlar ya vallahiçok üzüyo bu ilişkibeni...
chocolatestarcımkeşke senin kadar anlayışlı olsam cnmya..ne güzel..ben öulebirdurumdasabaha kadar kendimi yer bititrirdim..normal arkadaşlarını bile kıskanıyorum..ıysa biliyorum ortada kıskanılcak b,r durumyok ama ben bituhafım işte bayılıyorum hayatımı zindan etmeye ..aslında şuna katılıyorum,kıskançlığını çok fazla belli etmemek yada kıskanmamak onun gözünde kendine olan güvenini daha da arttırır..benim kendime olan güvenim yerlerde sürünüyor resmen..
kazuletcim çok teşekkür eederim canım..umarımbu çabalarımişe yarar..ben burda neler çekiyorum onun haberiyok..nşallah birgün benim yaşadığım duyguların aynısını o yaşar ya..ozaman bana çktirdiği şeyleri anlar işte..

benimkide hergun arıyodu sevmese nıye arar ki dıyodum hatta erkek arklarıyla buluşuyo benle buluşmuyodu meger uzulmeyım diye idare etmiş sora patlak verdi herşey duyguları azalmış falan filan işte umarım senın böyle olmaz canım

Cnm benim erkek arkadasinda kaybetme korkusu yok
o yuzdende ne yaparsam yapim benden ayrilamaz diye dusunuo
Ama sen bi ayril ondan bi kac gun haber alamasin senden Bak nasil deliye donuo
Hic takmiomus gibi davran bu ona en gzl ceza BITERSE BITSIN BIKTIM ARTIK EDASIYLA KONUS ONUNLA seni seviosa cok ise yarayacaktir
ama sevmiosa bu ayrilik isine gelir. Sende boylece gercek yuzunu gormus olursun ve hayatina devam edersin

canım ya
keşke dilediğin gibi olsa
defalrca anlattım ben
ayrıldım
ağladım
zırladım
işe girdim
ama bir saatten sonra yanlızca aynı yuvada olmak için çabalamaya başlıyorsun ve o da farkında oluyor bunların
aslında aklında oluyorsun ve bu nedenle sevme eylemini göstermek için çabası kalmıyor
ben çok sıkıldım çok bunaldım
üzüntüden yataklara düştüm
ağladım zırladım
ama şuan öylesine duru bir halim var ki..elbette çok üzgünüm ama inana ki kanımın son damlasına kadar savaştım.iki gün istediğim adam üçüncü gün yine aynı şeyler.. siz takıntıda diyebilirsiniz başka birşeyde..belki pisipisine diyeceksiniz..ama benim için çağrı attığımda onun çağrıma hemen karşılık vermesi önemli,mesajıma cevap vermesi,beni araması..
hayata herşey için göğüs gerebilirim ama beni ilgisizlik ölüdürebilir sanırım..
ona sorsanız, 24 saat aklındayım,her boşluğunda ya mail atar ya arar,haftasonları tek gün bile olsa uçağa atlar gelir..bu yıl resmiyete dökmeyi planlıyorduk,özellikle turnelere çıkıp fazla para almak için geziyor öylee..evet yapıyor bunları
ama ban yaşam alanı tanımıyor,kendi çerçevesinde nefes aldırmak,istediği yada boş olduğu an 'sen ne istiyorsun hayatım' denilmek beni çok üzüyor.ben çalışamam, kıyafetim bellidir,az bişey değişik birşey giysem onun için giyindiğime sevineceği yerde suratı asılır..
ve en nefret ettiğim şey, bağırma huyu..
yüksek sesli bir insana tahammül edemiyorum artık ya
iş stresimidir nedir (ki bana hep kızıyor.aslında ben korkmasaydım yurtdışına çıkıcaktık,dedim ben ailemden ayrılamam.ben seçtim ona bu işi..seçmez olaydım bin pilmanımmm)
lanet olsun dedim
o kzıdıkça bende ona misliyle gittim
bununda iyice kıskanlık krizi tuttu
dedi sen bana böyle konuşmazdın,değiştin falan
iyice kızıp resti çektim
patlatma noktasına gelene kadar uğraştım ama
inan neyi nasıl biriktirdiklerinin farkında olmayacak kadar düz bir mantıkları var
o kadar çok şey bekleme
hatta beklentin olmasın ki hayalkırıklığı yaşama bebeğim
allah hepimizin hakkında e hayırlısını versin istiyorum artık ben
eskiden illede 'o' derdim
ama artık o kadar yorduki bu küçük ama toplanınca insanı delirten şeyler
allah hakkımda en hayırlısı ne ise 'o' nu getirsin diyorummm...

parla
dün baştan sona kadar her bir arkadaşın ve senin yazdıklarını okudum.
bugünde dayanamayıp fikrimi söylemek istiyorum
erkek dediğin nedir ki sağında solunda her yerde!!
kafanı meşgul etmesin artık
aynaya bak sen üzülmeyi ,ağlamayı,ya da sevgilinden herhangi bir kötü müdahaleyi hakediyor musun?
bi daha gelecek misin bu dünyaya parla
erkek arkadaşın çok rahat bir insan sen de tam tersi bir yapıdasın
birbirinizle uyuşmuyorsunuz
yılların getirdiği bi alışkanlık var sadece
bence ayrıl ondan
bunun farkına varsın ,,sensizliğin!!
eğer bu hayatta seni kaybetmek istemeyip
seninle evlenmek niyetindeyse zaten seni bırakmaz!!!
olgun bir kız olduğunun farkına vardırmalısın
bunu yaparken içinden geldiği için yap,
bizim fikirlerimizle değil...
onu arama,
bir an düşün kendini
iş hayatına neden atılmıyorsun madem okulun bitti
ayrıl ondan ve kariyer planları yapmaya başla...
hobilerin varsa geliştir yoksa yarat
kendine saygı duy başını dik tut
geleceğe bak
bir kişiye bağlanma
sen önce kendi hayatına bak
kendini sev
bunlar çok samimi düşüncelerim bana darılma
senin mutluluğun için bunlarda benim tavsiyelerim..

canım ben senin de bukadar .ok acı çektiğini bilmiyordum..seni okadar iyianlıyorumki yazını tam2 kezokudum..sende çok dolmuşsun belli benim gibi..canım ya şöyle karşılıklı görüşebilsek seninle oturup sabaha kadar ağlarız heralde :)) ama ağlamak yok bundan sonra..küçük ama insanı delirten şeyler...evet canımişte tamüstüne bastığın nokta bu.şöyle baktığında gerçekten küçükler ama insanı delirtmeye hayatı zindan etmeye yeten şeyler onlar..belkide çok küçük ayrıntıları takıyoruz canım ikimizde bu konuda aynıyız sanırım ama inan bana bu küçük ayrıntılar çok büyük sinir krizlerine sebep olabiliyor..Ben artık şu düşünceyleyola çıktım..ne dersek diyelim ne kadar çaba gösterirsek gösterelim kaderimize yazılan olmaycakmı?olacak..bunubile bile neden halen üzüyoruz kikendimizi anlamıyorum..ama takıyoruz işte...Şeniz

kızlar şimdi size bugün kü raporumu yzıyorum..bugün ilk defa üzülmedim ilk defa ağlamadım hatta tamtersine çok güzel birgün geçirdim..eve az önce geldim..bütün gün arkadaşımla gezdim..pırlantacım o dediğin kitabı aldım canım sanırımyarın başlıcamokumaya..hatta çok güzel sözler gözüme çarptı kitaptan onlarıda size yazıcam..sizlerin de işine yarayabilir :) he birdeetakı tasarımı kursuna yazıldım kızlar amayoğunluktan ötürü çağırmaları 1-2 ayı bulabilirmiş..ücretsizolunca böyle oluyor işte:1no2:

ya bugün çok mutluyum...nerden başlasambilmiyorum..bütün gün çarşıdaydım..arkadaşımla baya bir gezdik.öncelikleşunu söyleyim son damlam nickli arkadaşım canımevet çok haklısın..ben de maalesef bunun cezasını çekiyorum..ona bu duyguyu yaşatmanın cezasını..ama bugünöyle bir taktik uyguladım ki...süper oldu..hani daha önce size demiştim o karşısında güçlü ve kendinden emin bayanlardan hoşlanır diye..işte bugün uzun zamandan sonra öylebirutum sergiledim ona.
sabah erkenden evden çıktık neyse haberleştik filan...sonra ben arkadaşımla kahvaltı yapabileceğimiz biryere gittim..sonra saat 11 gibi msj çektine yaptığımı soruyo..ben cevap yazdım ama baktım yazdığımmsja cevap gelmiyo..sinirlendim aradım..dedim hemmsj atıyosun hemmde cevap yazmıyosun.
neyse üretimdeymiş meğer belliysi zaten makine sesleri filan geliyordu..
ben sinirlenince oda sinirlendi..tabi msjları döktürmüştüm çoktan onları okuyunca daha çok sinirlenmiş.
kızlar kısaca anlatayımen iyisi ya size herşeyi yazmak istiyorum aslında :))

normalde ona karşı hep moralim bozuk birşekilde ayrıl istersen tamam bitsin giblerinden şeyler söylerdim..ama bu sefer aradım ve gürültülü birortamdayım..gayet kendimden emin ya böyle gitcekse bitsin ne bu sana mı katlanıcamben ya gibilerinden laflar ettim..bir saat düşün sonra bana cevabını ver..ben artık sana katlanmaktan yoruldum dedim..ne olcaksa olsun ya çok da umurumdaydı sende otur düşün fişan dedim.ve kapadım..15 dk sonra beni aradı..aynen şu aşkım fabrika beni daireye gönderiyo gitmeml azım sen nerdesin...onun gideceği yere oldukça yakın biryerde oturuyordum bende..istersen gel dedi..:)) aslında gitmicektim ama dayanamadım..ilk başta ya gelemem limdi filan dedim ama sonra dayanamadım yine gittim.( gittiğimde o konuşmayı hiçyapmamaışım gibikonuştu resmen..ve uzun zamandır bana sankiilk defa öyle sevgiyle baktı yanağımı sıktı okşadı...ya okadar özlemişim ki ben bunları..sonra ayrıldık tabi..
işyerine gidince aradı gittiğini haber verdi..sonra ben eve geldiğmi haber vermek için aradım o sırada işi varmış dediki kapatmak zorundayım hiçkonuşamadı bile..tabi o an yine siniroldum..
hiç sesimiçıkarmadım..iyi tamam sen bilirsin görüşürüz dedim..5dk sonra işyerinden aradı ne işiolduğunu anlattı..çıktı mı ne alıyormuş o yüzden konuşamamış..tamamaşkım dedim..kızlar ben birşey farkettim bugün..ona sinirlendiğimde yada kızdığımda kırıldığımda eğer ben bağırıp çağırmıyorsam ona sinirli msj lar döktürmüyorsam yani sessizkalıyorsam bu onu daha çok korkutuyor..sessiz kalışım onu korkutuyo.:)))bugün ben bunu anladım..
he birde dedi ki sinemada güzel film varsa gitme pazar günü beraber gidelim dedi:dance:
yani ben onu çağırmadan o pazar günü buluşcağımızı belirtti...:))
işte böylekızlar..ya bugün bana karşı uzun zamandan beriolmadığından çok daha iyiydi..ama şimdide bu beni korkutuyo..yoksa bana karşı bilmediğim bir hatası varda oyüzden mi bukadar iyi...off ya bende iyice paronoyak oldum..
ya meğer benim hayattan zevk alışım tamamen ona bağlıymış..ya nekadar değişiyorumo beni mutlu ettiğinde anlatamam..adeta yeniden doğuyorum...anneme babama arkadaşlarıma davranışım bile değişiyo..bir mağazanın vitrinine bakış açımbile değişiyo...ben onu bukadar merkezim yapmışım işte..
bugünü de böyle atlattık işte..inşallah yarın ve bundan sonraki günlerde böyle güzel geçer..

sevgicim ve duffycim yazılarınızışimdiokudum..sevgicim bugün ki rapor yukarda canımherşeyi yazdım :))

duffy cim inan bana ayrılmak şuan için benim yapamayacağımbirşey..tamam aramamaya gayret ediyorum şu konuyu buraya açtığımdan beritakmamaya çalışıyorumama herşey yavaş yavaş..çünkü şunu bilyorum ki beni seviyor sevmese heralde bukadar dırdırıma vs katlanmazdı ki açık açık ayrıl benden dedim kendisine..birde sayenizde çunu farkettim aramadığım zamanlar arıyor geç deolsa arıyor..ama halen eksikleri var..halen beniüzen yanları var..bunların sebebide beni kaybetme korkusnun olmaması..bunu da ona ben verdim zaten..o korkuyu onda hissettirmemlazım yoksa bugün güzel geçmiş ve beni üzmemiş olabilir ama ben yarından diğer günlerden halen korkuyorum...kariyer konusunda çok haklısın..hayatımı ona adayıp birkenarda oturmam yanlış ama uygun bir iş bulamıyorum işte olmuyor..iş göüşmelerine gidiyorum ne için gidiyorumkarşıma nasıl bir işçıkıyor vs vs...bunun dışında da elimden şuan da birşey gelmiyor..yani beni aramadı diye üzülen birinsanım ayrılırsam ben asla yapamam duffycim inan bana..onu bu hale getiren de benim.sevgimi kıskançlığımı ona bukadar belli etmemeliydim..ilk 4 yılfilan hiç böyle değildi..hep derim eskigğnlerieski aşkımı özlüyorum ben diye..çünkü ozmaanlar ben takmıyordum fazla ya kıymete biniyordumtabi..şimdi beni kaybetme korkusunu yaşaması lazım..he ozamanda böyle umursamaz devam ediyorsa ozaman dediğini yapıcam canım..ama şimdilik elimden geleni yazpıcam eskiaşkımı kazanmak için..olmuyorsa ozaman zaten sebebi başkadır.bitirmekten başka çarem kalmıyacakk

ayyyy canım benim ya,ben ankaradayım,yolun düşerse muhakkak beklerim..sohbet etmeyi bende çok isterim..evet hislerimiz hemen hemen aynı ama inan sende peygamber sabrı var..benim tepem attımı eve kadar gelmek zorunda kalır görüşebilmek için,sinir olana dek beklerim ben,sonrada konuşmamdelikafadulden..
sen bu konuda çok fedakarsın
benim demek istediğim,ne yaparsan yap, sen ona 'umrumda değil' taktiğini bile uygulasan (ki benim yapım öyledir)-(yine kendi yaşadığımı baz alarak söylüyorum)gönlünü almak için maymun oluyor ama önlem almayı bilmiyor bu erkeklerkötükedihüso
sen yinede çok beklenti içine girme,canın çok daha fazla acımasın
takmamayı ona karşı bir maske olarak değil, hayatına bir anlayış olarak geçir..
öpüyorum tatlım seni..enişteyi yontma yönteminde başarılar:içelim:

slm cnm.az çok yazdıgın şeylerden durumunu anlamaya çalışıyorum.tam gaz aşkına devam ediyorsun belli:)sen gerçekten çok baglanmışsın.ama bu sevgide seni üzmemeli degilmi cnm.sevmek hem çok güzel hemde bazen çok üzücü degilmi.gelişmeleri bekliyorum cnm.kendine çok ii bakk

sağol durucum..şuan için herşey yolunda..bu saate kadar hep iletişimiçerisindeydik aslında.yine biryere gönderdi fabrika onu ve giderken ,vardığında ve de döndüğünde filan hep haber verdi..nerede olduğunu filan..şuan için birsorun yok..bende dün aldığım pırlantanın önerdiği kitaba başladım..onunla vakit geçiriyorum..
yanlız bir sorunum var..ben artık sürekliilişkimi düzeltmeye çalışmaktan planlı hareket etmekten ay arasam mı aramasammı diye düşünmekten çok yoruldum...yani nereye kadar böyle gidicek bu nezaman kalıcı olucak bu kızlar ya daha çok başındayımbiliyorumbiriki gün iyi olmamıza da aldanmıyorum..en ufak birşeyde yine eskisi gibi beniüzücek ağlatıcak belkide..yani benim rol yapmam değil gerçekten onu takmamam lazım sanırım ..oof of..

parlaaacım haklısın rol değilde kendin gibi olacaksın ama işte sende biliyorsunki kendin gibi davranınca sorunlar çıkıyor aslında rolde değil sabır edeceksin biraz sonrasında alışacaksın yani oyun oynama sadece sabret tam ona kötü bi mesaj yazacakken kendine hakim ol bu kadar o kişiyi merkezin yapma ya dur bakalım ki o senin üzüldüğün kadar üzülüyormu eğer seni düşünmüyor seni mutsuz görürken o mutlu oluyorsa boşver gitsin onu inan ağlayıp sızlayıp duracaksın ama en sonunda iyiki kurtuldum diyeceksin yada onun huyunu öğrenmeye çalış 7 yıl içerisindede öğrenmişsindir canım benim kendini bu kadar yıpratma sonra bu zamanlarına acıyacaksın emin ol ya rahat ol bırak kendini zamana kaderi düşün bizi Yaradanı düşün yani ne kadar kendimizi yıpratsak ta yaşayacaklarımız varsa yaşarız değilmi biraz rahatla onsuz olamam falan deme ne kadar insan var nişanlıyken şehit oluyo yada ölüyo anne yavrusunu kaybediyo inan sabrını veriyo Allah o yüzden sen akışına bırak herşeyi yıpratma kendini hasta olursun inan o çok seviyorum dediğin kişiler bile kendii yıprattığın an dönüp yüzüne bakmıyor kuvvetli olman lazım bunları ben kendimede diyorum sadece sana değil hakkında hayırlısı olsun her zaman hayırlısını iste canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…