- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Canım elini tutmak istemiş anormal bir şey değilki sevgilin sonuçta...iyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
Ben dort ay sonra tutmasina izin vermistim.iyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
evet ama elini veren kolunu kaptırırmı diye düşünmeden edemedimCanım elini tutmak istemiş anormal bir şey değilki sevgilin sonuçta...
saygılı bi insan yapcagını sanmıyorum ama yinede erkek milleti iki ayda güvenmeye gelmezöpmeye kalksa ipe dizersin zaar
yanyana yürümek istiyomuş ben önde o arkada kalıyomuş koluna girmemi istiyomuş vselini tutunca sahip mi olduğunu hissedıyormuş..bu ona yeter ozaman..dakka başı sahıp olmaya kalkmasın
onunla farklı şehirlerdeydik toplasan beş kere görüştük ve yanımızda hep arkadaşlarımız oluyodu o konuda bi sıkıntım olmamıştı yani ama şimdiki sevgilimle aynı şehirdeyiz ve sürekli görmek istiyoDiger iki yillik ilisjinizde ne yapiyirdunuz? Uzaktan mi bakistiniz☺
Yuh canım abartma.evet ama elini veren kolunu kaptırırmı diye düşünmeden edemedim
kendisinide tam iyi tanımıyorum belkide kırdım onu bilmeden ama nedense bende hep elini veren kolunu kaptırırmı diye düşünüyorum malesefBen küçükken bugün elini veren yarın ooo diye bir laf vardı onu hatırladım ya daha fazlasını isterse dediğinizde.Herkesin kendi inancı sonuçta, inancınız gereğince el ele tutuşmak istemeyebilirsiniz ancak bunu yarın başka birşey ister diye düśünüyorsanız yanlış yoldasınız. Ben elimi verdim birşey olmadı
onunla farklı şehirlerdeydik toplasan beş kere görüştük ve yanımızda hep arkadaşlarımız oluyodu o konuda bi sıkıntım olmamıştı yani ama şimdiki sevgilimle aynı şehirdeyiz ve sürekli görmek istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?