- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
erken izin verdim sanırımBen dort ay sonra tutmasina izin vermistim.
çok ileri gidilmedikçe sevgili olunmasında sakınca görmüyorum ama beni ne niyetle seçtigini iyi bilmem gerekirSevgili olmaya cekinmiyorsun ama elini tutunca mi rahatsız oluyorsunuz bacim ?
Herkese böyle şüpheci davranmakta tehlikeli. Sevgiliniz olarak kabul etmişsiniz en nihayetinde ve genelde sevgililer arasında el ele tutuşma yada sarılma sık sık yaşanır. Bilmiyorum aksi bir sevgililiği ben düşünemiyorum. Sanırım siz ailenizin onayladığı bir görücü usulü evlilikle daha rahat edersiniz.kendisinide tam iyi tanımıyorum belkide kırdım onu bilmeden ama nedense bende hep elini veren kolunu kaptırırmı diye düşünüyorum malesef
önemli olan bundan sonrası ve kırdım onu bidaha yapacagını sanmıyorum ama soguk davranıcaktır kesinEngel olmak sizin elinizde rahatsız oluyorsanız tavrınızı belli ederseniz yapmıycagına eminim.buda olmuş bitmiş büyük bişey değil canınızı sıkmanıza değmez
ıyıde sorun su kı sen zaten sevgılı olmussun bu cocukla..evet ama elini veren kolunu kaptırırmı diye düşünmeden edemedim
Neye göre kime göre erken?? Siz kendinize göre neden yaşamıyorsunuz. Nasıl hissediyorsanız onu yapın. Ona bakarsanız bende 2. haftamda öpüstüm, nazar değmesin 4 senedir mükemmel giden bir ilişkim var.erken izin verdim sanırım
evet onunla öyle bi durum söz konusu olmadı ama daha farklı sıkıntılar oldu herkesin kendi tercihi tabiki ama ben saf masum bi sevgi istiyorumDiger iki yillik iliskinizi ben de merak ettim.
Hic birbirinize degmeden mi yuruyordunuz mesela 2 yil boyunca?
El tutmakta sakinca gormemekle beraber, herkesin tercihine de saygi duyuyorum. Ama el bile tutusamadan olan "sevgililik" bana inandirici gelmiyor. Ya tamamen sizinle ayni fikirde birisini tecih etmelisiniz, ya da gorucu usulu evlenmelisiniz bana gore. Zira kac insan el bile tutamadigi bir birliktelik ister bilmiyorum.
4 yıllık evliyim..ben hala elimi tutturmadım..erken izin verdim sanırım
aynen öyle yaşayıp görücez olacakları teşekkürler yorumunuzaSorun edilecek bir şey değil bu,yarın bir gün ne isteyeceğini ya da istemeyeciğini biz bilemeyiz,buna karar verecek ya da tahmin yürütecek insan sizsiniz
ben 24 o 25 yaşında kabul ettim ama her sevgililik temasmı gerektiriyo acaba sanırım öyleymişSevgili olmayı kabul etmişsiniz elinizi tutmasını neden garipsediniz anlamadım, madem sevgilisiniz el ele tutuşulur yani yaşınız küçük mü acaba ?
ilerde belki olabilirdi ama erken oldugunu düşündüm yanyana çok egleniyoruz gülüyoruz keşke buna ihtiyaç duymasaydıAnladigim kadariyla sorun tam karar vermiş olamamaniz ve henüz erken olduğunu dusunmeniz?
Bunu asla bu tarz şeyler yaşanmayacak gibi değil de erken olduğunu belirtirseniz belki acele davranmak yerine bekler..
Ya da düşündüğüm yanlis galiba siz hic istemiyosunuz sanki?
Eh biraz oyle olmus.ben hic tutmazdim aslinda.okulun favori kiziydim..ama hic erkeklerke isim olmazdi.ben arkadaslarima sasardim.biriylecikip sonra onu birakip baskasiyla cikarlardi.aa derdim siz evlenince esinizin yuzunenasil bakacaksiniz.hepsin8n ailesi de muhafazakar.bizde bir tane kapali bile yok.erken izin verdim sanırım
Hayır sevgili olunca temas olucak diye bir kural yok ama öyle sap sap arkadaş gibi takılınır mı bilemedim, tabi ki herkesin inancı fikri farklı, ben sizden cok ayrı düşünüyorum. İnsan sevdiğine dokunmak ister , tabi ki 2 aylık bir ilişkide öpmek, sarılmak gibi temasla olmamalı tabi ki ama el ele tutuşma da çok abartılmamalı küçük değilsiniz ki.ben 24 o 25 yaşında kabul ettim ama her sevgililik temasmı gerektiriyo acaba sanırım öyleymiş
ben de 2.5 aylık evliyim daha bacaklarımı görmedi..4 yıllık evliyim..ben hala elimi tutturmadım..
ben 24 o 25 yaşında onada hak veriyorum bana bunu çok görme daha ilerisi olmucak dedi ama ben şüpheleniyorum işteSevgilisini görmek istemesinden daha doğal ne olabilir ki? Ayrıca 5 kere ve kalabalık ortamda gördüğünüz adamla olan ilişkinizle bu kıyaslanmaz bile bence.
Yaşınız kaç bu arada?
ilerde belki olabilirdi ama erken oldugunu düşündüm yanyana çok egleniyoruz gülüyoruz keşke buna ihtiyaç duymasaydı
onunla farklı şehirlerdeydik toplasan beş kere görüştük ve yanımızda hep arkadaşlarımız oluyodu o konuda bi sıkıntım olmamıştı yani ama şimdiki sevgilimle aynı şehirdeyiz ve sürekli görmek istiyo
aslında kendisi ailemin onaylayacagı birisi yani ailelerimiz tanışıyor ve hemen hemen aynı sayılırlar o yüzden beni bulmuş zaten ama bilmiyorum birsürü şüphelerim var belkide hata bendedirHerkese böyle şüpheci davranmakta tehlikeli. Sevgiliniz olarak kabul etmişsiniz en nihayetinde ve genelde sevgililer arasında el ele tutuşma yada sarılma sık sık yaşanır. Bilmiyorum aksi bir sevgililiği ben düşünemiyorum. Sanırım siz ailenizin onayladığı bir görücü usulü evlilikle daha rahat edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?