elimi tuttu canım sıkıldı

kendisinide tam iyi tanımıyorum belkide kırdım onu bilmeden ama nedense bende hep elini veren kolunu kaptırırmı diye düşünüyorum malesef
Herkese böyle şüpheci davranmakta tehlikeli. Sevgiliniz olarak kabul etmişsiniz en nihayetinde ve genelde sevgililer arasında el ele tutuşma yada sarılma sık sık yaşanır. Bilmiyorum aksi bir sevgililiği ben düşünemiyorum. Sanırım siz ailenizin onayladığı bir görücü usulü evlilikle daha rahat edersiniz.

evet onunla öyle bi durum söz konusu olmadı ama daha farklı sıkıntılar oldu herkesin kendi tercihi tabiki ama ben saf masum bi sevgi istiyorum

ilerde belki olabilirdi ama erken oldugunu düşündüm yanyana çok egleniyoruz gülüyoruz keşke buna ihtiyaç duymasaydı

erken izin verdim sanırım
Eh biraz oyle olmus.ben hic tutmazdim aslinda.okulun favori kiziydim..ama hic erkeklerke isim olmazdi.ben arkadaslarima sasardim.biriylecikip sonra onu birakip baskasiyla cikarlardi.aa derdim siz evlenince esinizin yuzunenasil bakacaksiniz.hepsin8n ailesi de muhafazakar.bizde bir tane kapali bile yok.
Neyse esimle tanistim.bir Y ciktik.ben ayrildim.dedim ki ona,ben seninle cikiyorum ama bu iliski evlilige gitmez.yasimiz kucuk.ben evlenecegim kisiyle cikicam dedim.biraktim.bir ay okulun etrafinda salya sumukk Gladii.ve bana dedi ki ben senin evlenecegin kisiyim.dedi.ve beni ikna etti.ve daha kurtulmadi elimden...dort ay sonra elimi.iki sene sonrada beni tuttuuu..hahahhaah

Biz 2. gün öpüşmüştük gerçi bizim durum farklıydı Senin tercihin mesafeli olmak ama yinede insan sevdiğine dokunmak ister el ele tutuşmak sarılmak masum şeyler bunlar bence siz istemiyor musunuz sevgilinize dokunmak
Edit : Yazım hatası

ben 24 o 25 yaşında kabul ettim ama her sevgililik temasmı gerektiriyo acaba sanırım öyleymiş
Hayır sevgili olunca temas olucak diye bir kural yok ama öyle sap sap arkadaş gibi takılınır mı bilemedim, tabi ki herkesin inancı fikri farklı, ben sizden cok ayrı düşünüyorum. İnsan sevdiğine dokunmak ister , tabi ki 2 aylık bir ilişkide öpmek, sarılmak gibi temasla olmamalı tabi ki ama el ele tutuşma da çok abartılmamalı küçük değilsiniz ki.

Eğer kendinize guveniyorsanız siz istemediğiniz surece bir şey yapamaz. Issız yerlere gitmediğiniz surece
El ele tutuşma meselesine gelince sen de tutmak istiyor musun? Sadece elele tutuşmak ile kotu yola düşmüş olmuyorsun merak etme sen sınırlarında kararlı ol yeter ki... Ben dayanamam yelkenleri koyveririm diyorsan
hic bulaşma erkek milleti sonuçta elini tutar sonra sarılmak ister sonra öpmek falan yaşınız küçükse özellikle hormonlar tavanken hic yakınlaşma

Sevgilisini görmek istemesinden daha doğal ne olabilir ki? Ayrıca 5 kere ve kalabalık ortamda gördüğünüz adamla olan ilişkinizle bu kıyaslanmaz bile bence.

Yaşınız kaç bu arada?
ben 24 o 25 yaşında onada hak veriyorum bana bunu çok görme daha ilerisi olmucak dedi ama ben şüpheleniyorum işte

ilerde belki olabilirdi ama erken oldugunu düşündüm yanyana çok egleniyoruz gülüyoruz keşke buna ihtiyaç duymasaydı

Biliyorsun ki bahsettiğin tarzda bir iliski çok zor yani adamin bunu istediğini bilmesi de zor..

Ancak sen konusursan bilebilir sana
nasil davranacagini. Çünkü istediğin aslında standartin dişinda bir olay bunu sen söylemeden bilmesini beklemen haksizlik olur..

Konuşarak cozersiniz canini bu kadar sikma..

2 yıllık ilişki dediğin toplamda 5 kere yanınızda arkadaşlar varken görüşme mi?

ben kişilerin inançlarını istedikleri gibi yaşamalarına saygı duyarım. ancak böyle bir ilişki olabilir mi?

görüşmeyelim elele tutuşmayalım yan yana yürümeyelim o zaman niye sevgili oluyorsunuz?

inancınızı bu şekilde yaşamak istiyorsanız biriyle tanışır yanınızda ailenizle görüşür direk evlenirsiniz diğer türlü böyle ilişkiyi kabul edicek erkek pek sanmıyorum.

aslında kendisi ailemin onaylayacagı birisi yani ailelerimiz tanışıyor ve hemen hemen aynı sayılırlar o yüzden beni bulmuş zaten ama bilmiyorum birsürü şüphelerim var belkide hata bendedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…