elimi tuttu canım sıkıldı

Erkek arkadaşımla sürekli öpüşüyoruz onunla evlenmezsem evlendiğim adamın suratına rahat rahat bakacağım,muhafazakarlıkla alakası yok alt tarafı elini tutacak aşkın cilveleri bunlar..

Neye göre kime göre erken?? Siz kendinize göre neden yaşamıyorsunuz. Nasıl hissediyorsanız onu yapın. Ona bakarsanız bende 2. haftamda öpüstüm, nazar değmesin 4 senedir mükemmel giden bir ilişkim var.
maşallah sevindim sizin adınıza işte herkesin kendi tercihi bana görede o yanlış ama bilmiyorum fazla üzerine gittim sanırım

Çok çok afedersiniz anlayamadığım için soruyorum şaka öyle değilmi?

Valla eşimin yüzüne gayet de bakacağım. Onun geçmişinde başka kadınların olması nasıl doğalsa, benimki de aynı şekilde.

Elini tutmasında bir sıkıntı yok bence sen de içini ferah tut. mesafeyi korumak senin elinde,baktın hoşuna gitmeyen aşırı bi davranışı oldu söylersin ben bundan hoşlanmıyorum diye. taviz vermezsin. elini tutması normal 2 ay olmuş hem ...

Erkek arkadaşımla sürekli öpüşüyoruz onunla evlenmezsem evlendiğim adamın suratına rahat rahat bakacağım,muhafazakarlıkla alakası yok alt tarafı elini tutacak aşkın cilveleri bunlar..
Her insanin karekteri ve hayata bakisi farklidir.bu da benim o da sizin tercihiniz.bana gore benimki size gore sizinki dogru.
Her ne kadar hayTtta dogru tek olsada

tabiki istiyorum bugün hiç rahatsız olmadım güven verdi ama ileri giderse diye korkmuyo degilim

Tebrikler okulun favori kızı
Her öpüşen, el ele tutuşan evleneceği adamın suratına bakamaz di mi? Tüh..
Bu düşünce tarzından nefret ediyorum.
Misal 5 senelik ilişki yaşadı bir kız, 5 sene yani boru değil, öpüştü sevgilisiyle. Sonra adam bunu terketti. Bu kız şimdi evleneceği adamın suratına utançla mı bakmalı ? Bu düşünce tarzı yüzünden gencecik kızlar yakınlaşmaları oldu diye hayatlarını kendilerine zehir ediyorlar.
Yazıktır.

Neden suratina bakilmasin? Bir erkek bir kadinla öpüşüp senin suratina bakabiliyorsa siz neden bakamaz oluyorsunuz?

oda öyle dedi zaten bi el tutuşmayı bana çok görme daha çok baglanıyorum o zaman sana dedi ileri gitmeyip böyle kalırsak sorun yok ama aksi halde kötü olabilir

oda öyle dedi zaten bi el tutuşmayı bana çok görme daha çok baglanıyorum o zaman sana dedi ileri gitmeyip böyle kalırsak sorun yok ama aksi halde kötü olabilir

Sınırları belirlemek sizin elinizde. Erkek arkadaşınıza daha fazla yakınlaşmak istemediğinizi söylersiniz olur biter, eğer ısrarcıysa, değerlerinize saygı duymuyorsa, basarsınız tekmeyi.

küçük degilizde yaş falan farketmez erkek sonuçta:) benimde hoşuma gitti güven duydum ama eve gelince ya daha ileri gitmek isterse diye düşünüp moralim bozuldu

bu konuyu aslında konuştuk elimi tuttuktan sonra senden sadece isticegim bu olucak dedi ama nasıl güvenicem bilmiyorum

keşke hiç olmasaydı ama onuda mutsuz etmekten korkuyorum nasıl bi orta yol bulucaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…