- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Erkek arkadaşımla sürekli öpüşüyoruz onunla evlenmezsem evlendiğim adamın suratına rahat rahat bakacağım,muhafazakarlıkla alakası yok alt tarafı elini tutacak aşkın cilveleri bunlar..Eh biraz oyle olmus.ben hic tutmazdim aslinda.okulun favori kiziydim..ama hic erkeklerke isim olmazdi.ben arkadaslarima sasardim.biriylecikip sonra onu birakip baskasiyla cikarlardi.aa derdim siz evlenince esinizin yuzunenasil bakacaksiniz.hepsin8n ailesi de muhafazakar.bizde bir tane kapali bile yok.
Neyse esimle tanistim.bir Y ciktik.ben ayrildim.dedim ki ona,ben seninle cikiyorum ama bu iliski evlilige gitmez.yasimiz kucuk.ben evlenecegim kisiyle cikicam dedim.biraktim.bir ay okulun etrafinda salya sumukk Gladii.ve bana dedi ki ben senin evlenecegin kisiyim.dedi.ve beni ikna etti.ve daha kurtulmadi elimden...dort ay sonra elimi.iki sene sonrada beni tuttuuu..hahahhaah
maşallah sevindim sizin adınıza işte herkesin kendi tercihi bana görede o yanlış ama bilmiyorum fazla üzerine gittim sanırımNeye göre kime göre erken?? Siz kendinize göre neden yaşamıyorsunuz. Nasıl hissediyorsanız onu yapın. Ona bakarsanız bende 2. haftamda öpüstüm, nazar değmesin 4 senedir mükemmel giden bir ilişkim var.
Çok çok afedersiniz anlayamadığım için soruyorum şaka öyle değilmi?Eh biraz oyle olmus.ben hic tutmazdim aslinda.okulun favori kiziydim..ama hic erkeklerke isim olmazdi.ben arkadaslarima sasardim.biriylecikip sonra onu birakip baskasiyla cikarlardi.aa derdim siz evlenince esinizin yuzunenasil bakacaksiniz.hepsin8n ailesi de muhafazakar.bizde bir tane kapali bile yok.
Neyse esimle tanistim.bir Y ciktik.ben ayrildim.dedim ki ona,ben seninle cikiyorum ama bu iliski evlilige gitmez.yasimiz kucuk.ben evlenecegim kisiyle cikicam dedim.biraktim.bir ay okulun etrafinda salya sumukk Gladii.ve bana dedi ki ben senin evlenecegin kisiyim.dedi.ve beni ikna etti.ve daha kurtulmadi elimden...dort ay sonra elimi.iki sene sonrada beni tuttuuu..hahahhaah
Eh biraz oyle olmus.ben hic tutmazdim aslinda.okulun favori kiziydim..ama hic erkeklerke isim olmazdi.ben arkadaslarima sasardim.biriylecikip sonra onu birakip baskasiyla cikarlardi.aa derdim siz evlenince esinizin yuzunenasil bakacaksiniz.hepsin8n ailesi de muhafazakar.bizde bir tane kapali bile yok.
iyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
Her insanin karekteri ve hayata bakisi farklidir.bu da benim o da sizin tercihiniz.bana gore benimki size gore sizinki dogru.Erkek arkadaşımla sürekli öpüşüyoruz onunla evlenmezsem evlendiğim adamın suratına rahat rahat bakacağım,muhafazakarlıkla alakası yok alt tarafı elini tutacak aşkın cilveleri bunlar..
tabiki istiyorum bugün hiç rahatsız olmadım güven verdi ama ileri giderse diye korkmuyo degilimBiz 2. gün öpüşmüştük gerçi bizim durum farklıydıSenin tercihin mesafeli olmak ama yinede insan sevdiğine dokunmak ister el ele tutuşmak sarılmak masum şeyler bunlar bence siz istemiyor musunuz sevgilinize dokunmak
Edit : Yazım hatası
Eh biraz oyle olmus.ben hic tutmazdim aslinda.okulun favori kiziydim..ama hic erkeklerke isim olmazdi.ben arkadaslarima sasardim.biriylecikip sonra onu birakip baskasiyla cikarlardi.aa derdim siz evlenince esinizin yuzunenasil bakacaksiniz.hepsin8n ailesi de muhafazakar.bizde bir tane kapali bile yok.
Sorun şu ki siz arkadaşlarınızı yargılamışsınız.Her insanin karekteri ve hayata bakisi farklidir.bu da benim o da sizin tercihiniz.bana gore benimki size gore sizinki dogru.
Her ne kadar hayTtta dogru tek olsada
katılıyorumSevgili olmaya cekinmiyorsun ama elini tutunca mi rahatsız oluyorsunuz bacim ?
oda öyle dedi zaten bi el tutuşmayı bana çok görme daha çok baglanıyorum o zaman sana dedi ileri gitmeyip böyle kalırsak sorun yok ama aksi halde kötü olabilirHayır sevgili olunca temas olucak diye bir kural yok ama öyle sap sap arkadaş gibi takılınır mı bilemedim, tabi ki herkesin inancı fikri farklı, ben sizden cok ayrı düşünüyorum. İnsan sevdiğine dokunmak ister , tabi ki 2 aylık bir ilişkide öpmek, sarılmak gibi temasla olmamalı tabi ki ama el ele tutuşma da çok abartılmamalı küçük değilsiniz ki.
Neden saka gibi algiladiniz.sorun neredeÇok çok afedersiniz anlayamadığım için soruyorum şaka öyle değilmi?
oda öyle dedi zaten bi el tutuşmayı bana çok görme daha çok baglanıyorum o zaman sana dedi ileri gitmeyip böyle kalırsak sorun yok ama aksi halde kötü olabilir
küçük degilizde yaş falan farketmez erkek sonuçta:) benimde hoşuma gitti güven duydum ama eve gelince ya daha ileri gitmek isterse diye düşünüp moralim bozulduEğer kendinize guveniyorsanız siz istemediğiniz surece bir şey yapamaz. Issız yerlere gitmediğiniz surece
El ele tutuşma meselesine gelince sen de tutmak istiyor musun? Sadece elele tutuşmak ile kotu yola düşmüş olmuyorsun merak etmesen sınırlarında kararlı ol yeter ki... Ben dayanamam yelkenleri koyveririm diyorsan
hic bulaşmaerkek milleti sonuçta elini tutar sonra sarılmak ister sonra öpmek falan yaşınız küçükse özellikle hormonlar tavanken hic yakınlaşma
El tutmak çok masum bir şey,boşveer.küçük degilizde yaş falan farketmez erkek sonuçta:) benimde hoşuma gitti güven duydum ama eve gelince ya daha ileri gitmek isterse diye düşünüp moralim bozuldu
bu konuyu aslında konuştuk elimi tuttuktan sonra senden sadece isticegim bu olucak dedi ama nasıl güvenicem bilmiyorumBiliyorsun ki bahsettiğin tarzda bir iliski çok zor yani adamin bunu istediğini bilmesi de zor..
Ancak sen konusursan bilebilir sana
nasil davranacagini. Çünkü istediğin aslında standartin dişinda bir olay bunu sen söylemeden bilmesini beklemen haksizlik olur..
Konuşarak cozersiniz canini bu kadar sikma..
Tabikide k@rsilikliii...Neden suratina bakilmasin? Bir erkek bir kadinla öpüşüp senin suratina bakabiliyorsa siz neden bakamaz oluyorsunuz?
nereni tutturdun kız çabuk söle4 yıllık evliyim..ben hala elimi tutturmadım..
keşke hiç olmasaydı ama onuda mutsuz etmekten korkuyorum nasıl bi orta yol bulucaz bilmiyorumElini tutmasında bir sıkıntı yok bence sen de içini ferah tut. mesafeyi korumak senin elinde,baktın hoşuna gitmeyen aşırı bi davranışı oldu söylersin ben bundan hoşlanmıyorum diye. taviz vermezsin. elini tutması normal 2 ay olmuş hem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?