Elimi tuttu, saçlarımı okşadı..

Nasıl üzülüyorum bu masum kızlara ya
Bunları av gibi gören, bu kızların onurlarını gururlarını duygularını hiçe sayan tüm mahlukların allah başına versin aynını yaşatsın

Peki neden beni istemedi? Güzelim namusluyum neden o tip bi kiz değilim nasil böyle bişey teklif eder ki. Yaşlarımız da uygundu olamaz mıydı?

Nasıl üzülüyorum bu masum kızlara ya
Bunları av gibi gören, bu kızların onurlarını gururlarını duygularını hiçe sayan tüm mahlukların allah başına versin aynını yaşatsın
Benim pek ilişkim falan olmadi bu konularda çok safım. Rezil oldum demi ben neler düşünürken o dalga geçiyormuş. Çok utandım şimdi.

Iste saçımı okşadı derken percemime dokundu yani.

Erkekler cikarlari dogrultusunda hareket ederler genelde baglanip umut dolmamak gerek. Ucuz kurtulmussunuz bence akildan atamamak degil de duygusal bosluktan bilinc altiniz ruya olarak gostermis

Adam evli mi değil mi? Anlamadım.
Bir de yazının bir kısmında istemiyormuş ona yaptıklarında dolayı kızıyormuş vazgeçmiş gibi anlatmışsınız iyi dedim kör olmamış sonuna gelip de "belki..." kısmını görünce şaşırdım açıkçası.
Yok yani tavırları hoş değil, zaten herkese asılıyormuş siz de duymuşsunuz, daha ne belkisi...
Hayatınız ne güzelliklere gebedir, acabalara teslim etmeyin kendinizi.

Peki neden beni istemedi? Güzelim namusluyum neden o tip bi kiz değilim nasil böyle bişey teklif eder ki. Yaşlarımız da uygundu olamaz mıydı?
Yahu birini istemek için güzel, namuslu yaşıt olmak yeter mi sanıyorsun?

Yarın biri gelse sen istemesen senle yaşıtız, namusluyum, yakışıklıyım da nasıl istemezsin desin o zaman öyle şey mi olur?

Ayrıca iyi ki de istememiş, böyle aklı bamyasında bir adamdan hayır mı gelir? Kaç yaşındasın sen allah aşkına?

Bağ evi fantazisini seninle gercekleştirmekten baska bir düşüncesi yokmuş ki adamın.

Ya görülecek günün ya çekilecek derdin var demişler.
Çekilecek derdin var senin .
İyice bi canını yaksin adam rahatlarsin .

Ben uygun gördüm ne bileyim. bana birisi böyle dese olmaz tabi de. ciddi sandim kizlar ne bileyim adamin böyle olduğunu. sonradan öğrendim herkese asildigini falan. adam genc yaslar uygun zaten etlilenmisim e adam bide asiliyor bide ciddi gibi asiliyor. o zamanda 23 tüm iste. ay ne bileyim. pislik adam.

Adam evli değil. niye kimse bunu anlamamis ki karisik anlatmisim heralde. teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Güzel ve namuslu olmak hele bir de yaşıtsan evlenmek için yeterli kriter zaten.

Namus da güzellik de göreceli kavramlardır. Kime göre neye göre namuslu ya da güzelsin? Sadece kendine göre.

Adamın niyeti belliymiş. Çok aklında kaldıysa iletişime geç adamla. Bağ evi fantazisi eksik kalmasın. Ama sonra gelip burda namusum gitti diye ağlama.

Eldeki kuş teldeki kuş duygularini buyutuyorsun canim ulasilmaz gelior sana sandigin gibi biri degil o emin ol

Canım benim adamın davranışları senin kişiliğine ya da görünüşüne bağlı değil ki.. Adamın istekleri farklıymış, kendini tatmin etmek istiyormuş bence.. Ciddi düşünen biri olsa öyle davranmazdı ki zaten

Adam evli değil. niye kimse bunu anlamamis ki karisik anlatmisim heralde. teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

"Telefonunun ekraninda bir cocukla resmi vardi ben bilmiyordum tabi evli olup olmadigini gördüğümü fark edince yeğenim bak güzel mi dedi?"

Bu cümleden sonraki cümle "sonradan öğrendim meğerse evliymiş o da çocuğuymuş yalan söylemiş" falan olacakmış gibi bir algı yaratıyor..
Siz sanırım evli olduğunu düşünmemi istemediği için söyleme gereği duydu falan demek istemişsiniz, şimdi anladım yanlış anlamadıysam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…