- 9 Kasım 2015
- 929
- 685
- 23
- Konu Sahibi catherinee
-
Peki neden beni istemedi? Güzelim namusluyum neden o tip bi kiz değilim nasil böyle bişey teklif eder ki. Yaşlarımız da uygundu olamaz mıydı?Adamın yaşadığı yere atanmayı istemiyorsun dimi??????????
Seni yatağa atmaktan başka bir şey düşünmemiş pislik. Bu kadar saf olma kendine gel
Burada açılan konuları hiç mi okumuyosun ya, adam sana tekrar yanaşsa hayatının içine edip gider bak bu kadar eminim bundan
Benim pek ilişkim falan olmadi bu konularda çok safım. Rezil oldum demi ben neler düşünürken o dalga geçiyormuş. Çok utandım şimdi.Nasıl üzülüyorum bu masum kızlara ya
Bunları av gibi gören, bu kızların onurlarını gururlarını duygularını hiçe sayan tüm mahlukların allah başına versin aynını yaşatsın
Iste saçımı okşadı derken percemime dokundu yani.Güzelim saf mısın.Daha kısacık bi zamanda gördüğün ntanıyıp etmediğin adam seni hemen tavlamaya çalışıyor bunun yolu yordamı vardır.Saçını okşuyor (buna müsaade ediyorsun)...evleniriz der GİBİ
ne demesi ne gibisi.Sna direk evlenelim dahi dese olur mu böyle saçmalık senin aklın alıyor mu.Saçını okşadığı kızı ertesi günü bağ evine götürme teklifinide yapar tabi.
Sen bilinç altına yerleştirmişsin rüyana da girmiş.Rüyalarla gerçek aynı değil.Silkelen.Kurtul bu melankoliklikten.Derslerine yoğunlaş.
Yok evli değil bekar hala..Eee sonuc adam evlimiymis.
Yahu birini istemek için güzel, namuslu yaşıt olmak yeter mi sanıyorsun?Peki neden beni istemedi? Güzelim namusluyum neden o tip bi kiz değilim nasil böyle bişey teklif eder ki. Yaşlarımız da uygundu olamaz mıydı?
Ben uygun gördüm ne bileyim. bana birisi böyle dese olmaz tabi de. ciddi sandim kizlar ne bileyim adamin böyle olduğunu. sonradan öğrendim herkese asildigini falan. adam genc yaslar uygun zaten etlilenmisim e adam bide asiliyor bide ciddi gibi asiliyor. o zamanda 23 tüm iste. ay ne bileyim. pislik adam.Yahu birini istemek için güzel, namuslu yaşıt olmak yeter mi sanıyorsun?
Yarın biri gelse sen istemesen senle yaşıtız, namusluyum, yakışıklıyım da nasıl istemezsin desin o zaman öyle şey mi olur?
Ayrıca iyi ki de istememiş, böyle aklı bamyasında bir adamdan hayır mı gelir? Kaç yaşındasın sen allah aşkına?
Adam evli değil. niye kimse bunu anlamamis ki karisik anlatmisim heralde. teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Adam evli mi değil mi? Anlamadım.
Bir de yazının bir kısmında istemiyormuş ona yaptıklarında dolayı kızıyormuş vazgeçmiş gibi anlatmışsınız iyi dedim kör olmamış sonuna gelip de "belki..." kısmını görünce şaşırdım açıkçası.
Yok yani tavırları hoş değil, zaten herkese asılıyormuş siz de duymuşsunuz, daha ne belkisi...
Hayatınız ne güzelliklere gebedir, acabalara teslim etmeyin kendinizi.
Rüyaya anlam yüklemeyin.Benim de hiç aklımda yoktu ama ruyayi gördüğümden beri aklimda sadece.
Peki neden beni istemedi? Güzelim namusluyum neden o tip bi kiz değilim nasil böyle bişey teklif eder ki. Yaşlarımız da uygundu olamaz mıydı?
Canım benim adamın davranışları senin kişiliğine ya da görünüşüne bağlı değil ki.. Adamın istekleri farklıymış, kendini tatmin etmek istiyormuş bence.. Ciddi düşünen biri olsa öyle davranmazdı ki zatenPeki neden beni istemedi? Güzelim namusluyum neden o tip bi kiz değilim nasil böyle bişey teklif eder ki. Yaşlarımız da uygundu olamaz mıydı?
Adam evli değil. niye kimse bunu anlamamis ki karisik anlatmisim heralde. teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
pff nerde sapık godoman var onları sevin zaten masum guzel namuslu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?