- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
- Konu Sahibi catherinee
-
Aynen yaa . Bir derdim de bu zaten 1 senedir görüştüğüm biri var. Çocuk aşırı iyi ama ısınamadım bir türlü sevemiyorum yani napim sevmediğim kişiyle de evlenemem ya.pff nerde sapık godoman var onları sevin zaten masum guzel namuslu kızlar
Peki neden beni istemedi? Güzelim namusluyum neden o tip bi kiz değilim nasil böyle bişey teklif eder ki. Yaşlarımız da uygundu olamaz mıydı?
Evet aynen öyle. evli sanmiyim diye açıklama yapti orda şimdi düzelttim zaten."Telefonunun ekraninda bir cocukla resmi vardi ben bilmiyordum tabi evli olup olmadigini gördüğümü fark edince yeğenim bak güzel mi dedi?"
Bu cümleden sonraki cümle "sonradan öğrendim meğerse evliymiş o da çocuğuymuş yalan söylemiş" falan olacakmış gibi bir algı yaratıyor..
Siz sanırım evli olduğunu düşünmemi istemediği için söyleme gereği duydu falan demek istemişsiniz, şimdi anladım yanlış anlamadıysam.
Evet aynen öyle. evli sanmiyim diye açıklama yapti orda şimdi düzelttim zaten.
Aynen çok etkilendim ama geçer bence de.Adam zaten başkalarına da asılıyormuş. Siz güvenebilecek misiniz ki? Zaten başbaşa gider takılırdık diyerek niyetini az çok ortaya koymuş. Rüyalar insanı etkiliyor ama bir iki haftaya etkisi geçer bence aklınızdan çıkarın o adamı.
Yok yeterince rezil oldum zaten daha hayatta iletişime falan geçemem. De evli olmadığına eminim..Tabi yine de acabanız olsun bu konuda da... Olur da iletişime geçerseniz... Ki geçmeyin.
Yok yeterince rezil oldum zaten daha hayatta iletişime falan geçemem. De evli olmadığına eminim..
Oldum tabi vind.Yok ne rezil olması.. Asıl rezil insan o aslında da... Maalesef böyleleri yüzünden bize de daha dikkatli olmak düşüyor.
Yazmışsın ya ordan çocukla resmi vardı evli sözü de geçiyordu orda iyi bakinYahu bunlari nerden cikariyorsunuz adam evli falan değil.
Oldum tabi vind.Ne salak kız falan demiştir içinden hep bana adam benle dalga geçerken ben adama aşık oldum nerdeyse. Bir de şöyle bişey var bunu yapan adam hiç beğenmeyecegim bi tip olsaydı tamam o zaman belki tersleyebilirdim ama adam asılmadan önce ben etkilenmiştim zaten kendime de kizamiyorum napim değişik bi şekilde çekti adam beni. Ya da ben beğenirdim ama adam böyle çıkmazdı. Bunda ikiside uyuştu birbirine benim beğenmemle onun asilmasi denk geldi. Bir de ben cafesinde calisiyordum zaten o yüzden rahatça asilabildi. Mesela ben onun karşısına okulumu bitirip bir bankada ya da maliyeden gelen bir müfettiş olarak çıksaydım yapabilir miydi? Yapamazdı.
Nasıl yani?Tekrar rüyasına yat bakalım
Ciddi misin sen?Nasıl yani?
Yok dediginizi anlamadim ben ondan sordum nasil yani diye ben rüyaya falan yatmadimki ilk gördüğümdeCiddi misin sen?
İstişrare mi ne diyorlarYok dediginizi anlamadim ben ondan sordum nasil yani diye ben rüyaya falan yatmadimki ilk gördüğümde
Istihare :)) anladim şimdi tekrar diyince yanlis anlasildim sandim. yok ya merak etmeyin adamla işim olmaz burda yazılanlardan sonra..İstişrare mi ne diyorlar
Ama ben şaka yaptım hayatım :))
(Evlendi)Istihare :)) anladim şimdi tekrar diyince yanlis anlasildim sandim. yok ya merak etmeyin adamla işim olmaz burda yazılanlardan sonra..
(Yarin ekliyomus bende hemen kabul ediyomusum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?