Elimi tuttu, saçlarımı okşadı..

Peki neden beni istemedi? Güzelim namusluyum neden o tip bi kiz değilim nasil böyle bişey teklif eder ki. Yaşlarımız da uygundu olamaz mıydı?

Adam aksam guzelce bir sevismek icin sizinle yogun sekilde flort etmis, siz gelinlik dusunmeye baslamissiniz.

Bu kadar anlam yuklemeyin her seye, sonunda olan size olur.

Evet aynen öyle. evli sanmiyim diye açıklama yapti orda şimdi düzelttim zaten.

e adamın niyeti başından belliymiş.. gitmezsin kalırsın belki derken bile ..fazla safsınız herhalde.. iki güzel lafa dünyanın anlamını yüklemişsiniz..

Adam zaten başkalarına da asılıyormuş. Siz güvenebilecek misiniz ki? Zaten başbaşa gider takılırdık diyerek niyetini az çok ortaya koymuş. Rüyalar insanı etkiliyor ama bir iki haftaya etkisi geçer bence aklınızdan çıkarın o adamı.

Aynen çok etkilendim ama geçer bence de.

Yok ne rezil olması.. Asıl rezil insan o aslında da... Maalesef böyleleri yüzünden bize de daha dikkatli olmak düşüyor.
Oldum tabi vind. Ne salak kız falan demiştir içinden hep bana adam benle dalga geçerken ben adama aşık oldum nerdeyse. Bir de şöyle bişey var bunu yapan adam hiç beğenmeyecegim bi tip olsaydı tamam o zaman belki tersleyebilirdim ama adam asılmadan önce ben etkilenmiştim zaten kendime de kizamiyorum napim değişik bi şekilde çekti adam beni. Ya da ben beğenirdim ama adam böyle çıkmazdı. Bunda ikiside uyuştu birbirine benim beğenmemle onun asilmasi denk geldi. Bir de ben cafesinde calisiyordum zaten o yüzden rahatça asilabildi. Mesela ben onun karşısına okulumu bitirip bir bankada ya da maliyeden gelen bir müfettiş olarak çıksaydım yapabilir miydi? Yapamazdı.

İşte maalesef bu düşünce hayatın bize dayatması. Tehlike çok. O ne düşünürse düşünsün, düşüncesi önemli olan biri değil ki kendi davranışına baksın önce.
Bazen acayip bir etkileşim yaşıyorsun birileriyle aynı zamanda ciddi bir uyumsuzluk mantıksızlık olabiliyor normal ama bu adam ileri gitmiş şükür ki farkına varmış ve çekilmişsiniz, büyütmeyin bence bu kadar, geçmiş gitmiş artık, tecrübe olsun sadece.. İletişim kurmadığınız sürece de zamanla biter gider, bir yerden sonra burun kıvırarak hatırlarsınız. Rüyalar da geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…