Elimi tuttu, saçlarımı okşadı..

klasik is yeri sahibiyim istedigim kizi gotururum fikirli bir genc ve bekar bir erkek daha uzak dur bence
 
klasik is yeri sahibiyim istedigim kizi gotururum fikirli bir genc ve bekar bir erkek daha uzak dur bence
Sizce orda calismasam da ayni seyi yapar miydi baska bi yerde karsilasmis olsaydik ben bunu görmeyi çok isterdim çünkü çalışanıyım diye rahat davrandı. Ayrica harcligini cikarmak icin part time kendi is yerinde calisan genc bir kiza asilmak da ayri bir karaktersizlik.
 
yaparmiydi degil zaten yapiyo emin ol sacini oksayip bag evine gidelim dedigi ilk kisi degilsin aslinda profesyonel bir is veren olsaydi personeline asilmamasi gerektigini bilirdi ekmek yedigin tasa sey yapmaktir bu kimbilir daha kimlere neler yapacak sende hatalisin daha once duygusal iliskilerin olmamis gibi konusmussun her sacini oksayan evlenmek isteseydii ohoo sacina dokunan nikah dairesine kosardi zaman bir saca dokundurmanin sonu nerelere vardi gormussun fazla duygusalsin sanirim adami tekrar hatirlama sebebinde bazi genc bayanlar bazen boyle ruyalar gorurler kimisi tanidigiyla kimisi tanimadigiyla bu sana bilinc altinin bi oyunuydu o adamdan uzak dur canin cok yanar
 
Adamın niyeti belliymis daha uzatmanın alemi var mı canım ?
 
Kusura bakma ama anlattıkların saçmalıktan başka bişey değil. Gece yarısı adamın biriyle yaşadıklarına bak iyiki başına birşey gelmemiş Allah korumuş valla. Buna şükredeceğine hala olur mu diyorsun. Kaderi zorluyorsun farkında değilsin. Biz ne dersek diyelim adamı görsen yine yapacağını yapacaksın ama pişman olursun haberin ola
 
Yok yok merak etmeyin zaten farkli sehirledeyiz görüşmemizin falan imkani yok.
 

Hem karaktersizlik diyorsun hem de bu is olur mu derdindesin.
Cok sacma geldi kusura bakma.
Bunlara kafa yoracagina derslerine odaklan okuluna asil.
Cidden cok manasiz cunku .
 
Peki neden beni istemedi? Güzelim namusluyum neden o tip bi kiz değilim nasil böyle bişey teklif eder ki. Yaşlarımız da uygundu olamaz mıydı?
Haklısın ama adam adam depil.O tipler çok etrafta.Eğlencelik peşindeler o daha evlenmez.Kırkına kadar capkınlık yapar belki de.Böyleleri erken evlilik düşünmez.Flörtleri de ciddi olmaz öyle takılmalık ; cinsel amaçlı.
 
evet böyle adamlar var malesef rüyalarında görme sebebin bence bilinçaltı
ondan etkilendin zamanında ve olmadı iyikide olmamış
hiç düşünme seversin başkasını zamana bırak
 
Allahtan farklı şehirlerdesiniz yoksa kesin gidip bir şeyler yaşar sonra da ağlar üzülür burada aldatıldım diye konu açardınız.
Hayır cahil de değilsiniz üniversite okuyan insansınız sırf rüyada gördünüz diye böyle bi karaktersizin peşinden gidilir mi yahu?
Rüya bu adı üstünde bilinç altı meselesi yani sadece çok da bi anlam yüklemeyin.
Ki yarım kalmış bir şeyler var buna zeigarnik etkisi diyorlar beyin yarım kalan şeyi tamamlamak istiyor muhtemelen bununla ilgili.
Gerçekten sizi önemsiyor olsaydı adam gibi konuşurdu ilk etapta el tutup saç okşamalar zaten niyetinin bozuk olduğunu gösteriyor.
Beni niye istemedi diye de düşünmeyin.Sorun siz de değil çünkü adamın karakteri.
Önüne gelene yavşayan ekmeğinin(yani cinsel anlamda) derdinde olan bi karaktersiz işte altı üstü o kadar.
 
Çok teşekkür ederim yorumunuz için evet yarım kaldı en azından sevgili olsaydik falan soğurdum belki de ama şimdi ulasilmaz geliyor. ruyanin da pesinden gitmek degil aslinda ama hic aklimda yokken aklima düştü adamdan asiri etkilenmistim rüyamda tekrar o duyguyu yasayip mutlu oldum. görüştüğüm biri vardi ondan 3 ay sonra tanismistik bu olaydan. onla da anladimki mutlu değilim sevmiyorum bir şey hissetmiyorum. bitirdim onunla da çünkü ben böyle duygular yaşamak istiyorum aşk istiyorum. umarim doğru karar vermisimdir.
Bir de şimdi düşündüm de keske onu tersleyip bir daha cafeye gitmeseydim belki farkli bulurdu beni o zaman zaten zengin diye çogu kisiyi elde edebiliyor ben farkli gelirdim. yine bişey olmazdi tabi. zaten farkli mevzularda var burda yazamayacagim olacak bisey degildi ama cok güçlü hissettim. Allah'ım n'olur bir daha öyle duyguları hissettir bana ama doğru kişiyle diyorum..
 
Böylesi adamlara farklı gelsen ne olacak ki...Adamın tavırları normal mi .Bağ evine götürmek hem de kendi halinde bir kızı..Hem de çalışanını.Böyle bir adama nasıl güvenecektin sen.Miden bir bulanmadı mı?Sana ne cüret bunu söyleyebildi orda patlamadın mı?Gencecik yaşta bunlar daha ağır gelir halbuki.
 
Kendi mekaniydi bişey diyemedim. millet vardi yani. tek basimaydim o sehirde kimsem yoktu diyemedim ben almayayim diyebildim sadece.....
 
müge anlı izlemenin yan etkilerinden olsa gerek bağ evi deyince aklıma hiç hayırlı şeyler gelmiyor
 
çok saçma geldi bana uzgunum .böyle insanlardan lütfen uzak dur.Allahın cezaları
 
Ama mesela elimi tuttu ve saçıma dokunmaktan başka bişey yapmadi. İstese her şeyi yapabilirdi Allah korusun. Bir de gecenin 2siydi yalniz gitmiyim diye diger personelleri götürürken bindim bende 1 dk sonra inecektim zaten. Nerden bileyim benim ineceğim yeri bilerek kaciracagini gazladi gitti. zaten karanlik orayi da bilmiyorum inemezdim arabadan yani. mecbur geri dönmesini bekledim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…