Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 3 saat önce uykudan uyandığımda arkadaşıma mesaj atarken elimde turunculuk farkettim avuçlarımı açıp baktığımda bazı yerlerinde kına olduğunu farkettim tabi bağırmaya ağlamaya başladım korkudan eşim geldi sakin ol diyip sarıldı anlattım oda bende de var bak dedi elini gösterdi onun da işaret parmağı ve baş parmağında var sanki asker kınası yakılmış gibi fotoğraflarını ekliyorum biri bişey söylesin lütfen
Bizim millet sever cinli perili işleri.Ne yani cinler kına mı yaktılar
Yok öyle birşey
Enson ne yediniz neye dokundunuz
Akıl fikir dilerim yaf
Ben başka bir ülkede olayım buradakilere bakıp sadece güleyim ne olur![]()
Ama şey eşimle ikimizde aynı anda nasıl olduk neden olmuş olabilir bişeye dokunmadık kiAğlamanızı gerektirecek bir durum yok. Elde oluşan zararsız bir mantar türünden kaynaklanıyor. Bunun yanısıra bazı bitki ve sebzelerle uzun süreli temas ettiyseniz de ciltte renk değişimi olabiliyor. Kısa sürede de geçiyor.
Boş bos kına yakip gitmisler insan çerez de bırakırdıNe yani cinler kına mı yaktılar
Yok öyle birşey
Akıl fikir dilerim yaf
Ablam sen ne anlatıyon be benim başıma ilk defa böyle birşey geldi bir kaç insanda görüp etkilenmiş olabilirim çözüm ne anlat o zaman boş yapmaNe yani cinler kına mı yaktılar
Yok öyle birşey
Akıl fikir dilerim yaf
Evet tabi ki cinhanımefendi psikolojiniz gerçekten iyi durumda değil dünkü konu ile birlikte. Dokunduğunuz birşey yapmıştır. Birşeye dokunmadık derken bile dokunduğunuz yüzlerce şey var. Kapılar pencereler telefonlar tabak çanak bir dünya şey sayılabilir. Yani herşeyin sebebi c.n basması mı size göre
Bana da bir kere olmuştu.Arkadaşlar 3 saat önce uykudan uyandığımda arkadaşıma mesaj atarken elimde turunculuk farkettim avuçlarımı açıp baktığımda bazı yerlerinde kına olduğunu farkettim tabi bağırmaya ağlamaya başladım korkudan eşim geldi sakin ol diyip sarıldı anlattım oda bende de var bak dedi elini gösterdi onun da işaret parmağı ve baş parmağında var sanki asker kınası yakılmış gibi fotoğraflarını ekliyorum biri bişey söylesin lütfen
Sizi anladımKorkacak bişey yok sadece bunu bilin ben işin uhrevi tarafına inanıyorum ama şimdi yazıp diğer üyelerle uğraşamam o yüzden korkmayın diyorum sadece
Sevmek ne demek ölüyorlar bitiyorlarBizim millet sever cinli perili işleri.
Ama şey eşimle ikimizde aynı anda nasıl olduk neden olmuş olabilir bişeye dokunmadık ki