• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimizde kınayla uyandık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır da 3 harfliker niye bununla uğraşıyor demi gelecek kına karacaklar surecekler hem masraf hemde yorucu iş hanı belki kına sevmiyoruz neden sormadan yapıyorlar?? 🤔🤣
Hani güzelde yakamamışlar
Yapsalardı ya bir hint kınası bize alkışlasaydık

Dünkü hayalet kızdan sonra iyi geldi😀
Biri daha böyle bir konu açmıştı sanki
Bir sebebi vardı ama unuttum
Yorumlarda söylendiği gibi mantardır belki

Nasıl yani
Büyü ile ilgisi nedir kınalanmanın
Amaaan bazılarına göre gece cin düğününe katılmışsın uykunda diyorlar. Ya da bizzat gelin sensin diyorlar. :KK53:
Konu sahibi zaten evli olduğuna göre korkmasına gerek yok. :deli:
Şaka bir yana mantar enfeksiyonu o. Nedeni nasılını çok merak ediyorsanız cildiyeye gidin, doktor açıklasın.

Arkadaşlar 3 saat önce uykudan uyandığımda arkadaşıma mesaj atarken elimde turunculuk farkettim avuçlarımı açıp baktığımda bazı yerlerinde kına olduğunu farkettim tabi bağırmaya ağlamaya başladım korkudan eşim geldi sakin ol diyip sarıldı anlattım oda bende de var bak dedi elini gösterdi onun da işaret parmağı ve baş parmağında var sanki asker kınası yakılmış gibi fotoğraflarını ekliyorum biri bişey söylesin lütfen

Yarın düğün var ahey aheyyyy :halay::halay:

Arkadaşlar 3 saat önce uykudan uyandığımda arkadaşıma mesaj atarken elimde turunculuk farkettim avuçlarımı açıp baktığımda bazı yerlerinde kına olduğunu farkettim tabi bağırmaya ağlamaya başladım korkudan eşim geldi sakin ol diyip sarıldı anlattım oda bende de var bak dedi elini gösterdi onun da işaret parmağı ve baş parmağında var sanki asker kınası yakılmış gibi fotoğraflarını ekliyorum biri bişey söylesin lütfen
Geçen hafta tatildeydim. 1 hafta denizlerde orada burada deniz kabuğu, taşı, kumu derken elimde bu renk leke gördüm. hiç aklıma sizin düşündüğünüz gelmedi. Kimbilir ne boyadı dedim geçtim. şimdi konunuzu görünce aklıma geldi baktım yok olmuş.
Herşeyi paranormal durumlara baglarsaniz aklınız size oyunlar oynar sakin olun herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır
Eğer halüsinasyonlariniz fazla ise mutlaka psikolojik destek alın. Hacı hocalara değil doktorlara danışın.
Malesef bizim ülkede bir kesim bu 3 harflilerden Allah'tan çok korkuyor.
bknz palu ailesi adamlar güya korktuklarından neler yapmışlar

Sadece elinizdeyse sorun yok, başka yerlerinize de bakın. Çünkü mantar bu.

Korkacak bişey yok sadece bunu bilin ben işin uhrevi tarafına inanıyorum ama şimdi yazıp diğer üyelerle uğraşamam o yüzden korkmayın diyorum sadece
Uhrevi ne olabilir siz yazınca merak ettim bir kaç yıl önce benimde iki ayağımın altında olmuştu birkaç gün içinde geçti ama hayatımın şu ana kadarki en acı haberini aldığım zamanlara denk geldiği içinmi bilmiyorum zamanı çok enteresandı çünkü ama herkes farklı bişey söyleyince bende biraz konu sahibi gibi korkmuştum

Amaaan bazılarına göre gece cin düğününe katılmışsın uykunda diyorlar. Ya da bizzat gelin sensin diyorlar. :KK53:
Konu sahibi zaten evli olduğuna göre korkmasına gerek yok. :deli:
Şaka bir yana mantar enfeksiyonu o. Nedeni nasılını çok merak ediyorsanız cildiyeye gidin, doktor açıklasın.
Doktor kovalar valla

Sürekli cinli film izliyorum ya bayılıyorum hiç bana yakmadılar çok kırgınım kendilerine suan 😒

Kadınlar kulübünün cahil kesimine bol öpücükler lafı götünüzle dinlemeye devam edin profilimden siktirin gidin 😘
Bize cahil diyene bak 🤣 mantara kına diyor.
Siz bilim insanınız doğru, elinizdeki kınadır yakanlar da cinodur. Biz cahiliz bilemeyiz bilim insanı olarak siz bilirsiniz

Asıl cahilin bayrak tutanı sensin terbiyesiz birde küfür etmiş yazık kafana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X