• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimizde kınayla uyandık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elindeki lekeyi cine baglamis gelmis cahil kesime opucuk yolluyo djdjd ablacim hangi kesim cahil tartismayalim istersen uffff bi bu cinli tipler bi de define pesindekiler nefret yahuu👎🏻
Bu tipler kocasıyla sorun yaşasa bize büyü yaptılar ondan diyen kesim gibi 🤣 her şeyi büyüye cine bağlayan kesim

Uhrevi şeyler aramayın en basiti muz yediyseniz esinizde ve sizde bu tür mantar çıkması olası.Ortak bir şeye dokunmuş sebze meyve yerleştirmiş ,bir yerde beraber oturup birşeylere dokunmuşsunuz.Aglamak yerine mantıklı olun lütfen yoksa hoca hoca gezer dolandirildiginizla kalırsınız......

Seni cinlere gelin edip kına gecesi yapmışlar gece o bunun izi. geceleri gelir rahatsız eder cin olan damat. kocanla da aran açılır bi kaç güne bacım 😓
Duymak istediği yorum buydu bence 😂😂herkes mantar vs demiş yok inanmamış,desenize kınanı yakmışlar nikahın kıyılmış ahirette evin hazır falan 😂😂

Ay ne terbiyesiz birisin sen ya banlasinlar seni giremee bidaha buraya. Ayrıca bende inanıyorum herkes inanmak zorunda değil insanlar inanmıyor karşı görüş olabilir gayet komik yorumlar var çok güldüm jajajaja ve ayrıca evet senin gibiler kocalarıyla kustugu zaman nazarrrrr büyü diyen tipler.

Uhrevi ne olabilir siz yazınca merak ettim bir kaç yıl önce benimde iki ayağımın altında olmuştu birkaç gün içinde geçti ama hayatımın şu ana kadarki en acı haberini aldığım zamanlara denk geldiği içinmi bilmiyorum zamanı çok enteresandı çünkü ama herkes farklı bişey söyleyince bende biraz konu sahibi gibi korkmuştum
Korkacak birşey yok ama dediğim gibi yazıp diğer üyelerin cevabı ile uğraşmak istemiyorum özür dilerim.

Hayatınızda kötü dönemlerde böyle şeyler çıkmasının sebebi; immün sisteminizin o dönemler yavaşlaması. İnançlı insanlarında vebaline girip böyle cahil cahil yorumlar yazarak onlari sogutmayin. Şu yazdıklarına 10 yaşında çocuk güler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X