- 11 Nisan 2025
- 285
- 501
- 18
- Konu Sahibi yarissarisever
-
Tam olarak neyi elinizle koymuş gibi bulduğunuzu anlamadım.
Mal adamları mı?
O malların yediği gizli naneleri mi?
Ama bu detaylarda boğulmayalım.
B.k yesin.
Deyip, yolunuza bakacaksınız.
Anlamlı bir cevapla rasyonalize etmeye çalıştığınız her an zaman kaybı.
Mal mı mal, şuttt.
Bu kadar
Ay ben montumu bulamıyorum kış geldiHerkese merhaba,
Uzuuun zaman sonra çalıştığım iş yeri vasıtasıyla biriyle görüşmeye başladım yaklasık 1 ay oldu, flört kısmı uzun sürmedi, yani şöyle uzun zamandır tanısıyo gibi hissettik hemen sevgili olduk. İlk bulusmada hemen birliktelik istediği için ben görüşmeyi kesmiştim, o gün aksamında gece kulübüne gitmiş , benide 3 gün sonra sen beni yanlış anladın tamam sen istemiyosan birlikte olmayız vs diyerek bir sans daha istedi o günden sonrada beni rahatsız edicek bir harekette bulunmadı, herşey güzelken dün gece öne cıkanlarına baktım ve o gece kulübünü gördüm, önünde kızlar var, ben bunu hemen ona attım görüşmeyi kesince hemen gece kulübüne mi koşuluyor diye, bana dediği şu; ben o videoyu arkadasımdan aldım çevreme göstermek için, dedim bu daha igrenc, sen ergen misin, böylece görüşmeyi kestim.
Yargılıyosun yanlıs yapıyosun falan dedi ama engelledim cevabını beklemeden.
Yani elimle koymus gibi buluyorum kızlar, sizce fevri mi davrandım?
Ben kız düşürmeye gittiğini düşünüyorum.
İlk buluşmada birliktelikler teklif eden bir adama ikinci şansı vermeniz hata olmuş. Adamin niyeti belliHerkese merhaba,
Uzuuun zaman sonra çalıştığım iş yeri vasıtasıyla biriyle görüşmeye başladım yaklasık 1 ay oldu, flört kısmı uzun sürmedi, yani şöyle uzun zamandır tanısıyo gibi hissettik hemen sevgili olduk. İlk bulusmada hemen birliktelik istediği için ben görüşmeyi kesmiştim, o gün aksamında gece kulübüne gitmiş , benide 3 gün sonra sen beni yanlış anladın tamam sen istemiyosan birlikte olmayız vs diyerek bir sans daha istedi o günden sonrada beni rahatsız edicek bir harekette bulunmadı, herşey güzelken dün gece öne cıkanlarına baktım ve o gece kulübünü gördüm, önünde kızlar var, ben bunu hemen ona attım görüşmeyi kesince hemen gece kulübüne mi koşuluyor diye, bana dediği şu; ben o videoyu arkadasımdan aldım çevreme göstermek için, dedim bu daha igrenc, sen ergen misin, böylece görüşmeyi kestim.
Balık baştan kokarHerkese merhaba,
Babanız soğuk ve size kötü davranan biri miydi? Neden bu tarz kişilere çekiliyoruz diye bir etkinlik vardı. Cevabı; çocukluktan bize tanıdık gelene çekiliyormuşuz.
Benım de ust uste sapık, olgunlasmamısları buldugum oldu. Cok uzuluyordum. Sonra bır sure uzak durdum ılıskılerden. Bı sure gecınce cok guzel bı ınsan tanıdım. Şukur, her seyı ıstedıgım gıbı. Bazen kenara cekılmek gerekıyor. Enerjıye ınanıyorum. Zıncır etkısı, ust uste yanlıs ınsanlar gelıyor. Uzaklas, ıstedıgını bıl. Guzel ınsanları hayatına cek
Buraya kadar hayvanın tekine denk gelmişsin ama gerisi yaşadıkların senin tercihin elinle koymuş gibi bulmak değil de seçmek sizinkiİlk bulusmada hemen birliktelik istediği için ben görüşmeyi kesmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?