Elin kadınının eşimi neredeyse her gün araması çok mu normal abartıyormuşum da ben

Ne kadar saçma bir insanmış ya, niyeti kötü bile olmasa çok saçma araması sürekli. Bence hemen o numarayı eşinin telinden engelle!!!

Ben olsam cildirirdim esinizin niyeti ii olsa daha şeytan işi her erkek iyi niyetli olir sonra seytana uyar falan bence esinizin tepki gosterecegi yok kizi arayabilirsiniz tartismadan kiskanc oldugunuzu böyle seylerden hoslanmadiginizi söyleyin bence...

Ben olsam bi dahaki aramasinda telefonu acip "sevgilinizle olan guven probleminiz ne beni ne de esimi ilgilendirmiyor.Devamli arayip rahatsiz etmezseniz hepimiz icin en iyisi olur" deyip suratina kapardim. Hem esimi hem de kendimi kurtarirdim. Esinde eger birsey soylerse bu davranisina rahatsiz oluyorum de. Elin karisinin ne haddine ya kocami aramak!

Ben eşime sert tepki gösterdim ama eşim anlamadı biraz daha beklicem bakalım

Bana denk gelse çok iyi olacak da sadece 2 kez aradı kadın ben varken eşim de vermemişti telefonu beni bildiği için . ama bir kez daha ararsa bu kez ben açmış olucam

ben neden rahatsız olayım eşim rahatsız olsun sonuçta cevap veren o eşim cvp vermesi gerektiği yeri bilir ne ben sorarım nede o açıklama gereği duyar
ve alevbuse bunu unutmayın eğer bir insan aldatacaksa aldatır bunun kıskançlıkla kavgayla gürültüyle önüne geçemezsiniz
diyelim önüne geçtiniz hergün kavga gürültüyle kıskançlıkla evlilik zindan olur

Arkadaşına söylesin sana ulasamayinca hep beni arıyor diye.. o da hiç hoşlanmaz bence bu durumdan..

boyle tipler var ben şaşırmarım ve eşinede asıldığını falan düşünmüyorum

Hayır kız eşimin arkadaşı değil , arkadaşının sevgilisi . birlikte sosyal medya hesaplarında fotoları var zaten. arkadaşı da tuhaf , o da beni aramıştı mesaj atmıştı birkaç kez, daha sevgiliyken eşimle kavga ettiğimiz zamanlarda , şuan xx i arama sinirli sakinleşince ben yazarım sana ararsın tarzı . gerçi aynı şey değil o kız günaşırı arıyor nerdeyse.

Arkadaşına söylesin sana ulasamayinca hep beni arıyor diye.. o da hiç hoşlanmaz bence bu durumdan..

Arkadaşının haberi var zaten eşim kız ulaşamadığını söyleyince arıyor beni xx aradı nerdesin vs. yani adamın haberi var kocamın zırt pırt arandığından.

Evet terslemek ayıp geliyor eşime eşim herkese bir yardımı dokunsun ister . arkadaşının zaten bunu düşünmesi gerekir koca adam ama nerdee...

O da bir tuhaf işte rahatsız olsa kız arayamaz.

Tartışma çıktı zaten eşimle ama eşim sen neden hep farklı yönden düşünüyorsun diyor. çok normal bir şey sanki bu da.
2 haftadır böyle durum, 4 aylık falan ilişkileri, 2 hafta önceye kadar napıyordu kız merak ediyorum, nedense eşimi gördü 3ü birlikte yemeğe gitti sonra böyle laubali olundu.

Esimi aradiginda ben acardim, cok kibar bir sekilde hal hatir sorup ama beraber yasamiyoruz ki nerden bilelim, senin telefonunu acmayip esimin aramasini mi cevapliyor kusmusunuz derdim. İtici gicik kadin
Bende senin gibi düşündüm ben varken denk gelse dediğin gibi konuşcam aramaz herhalde daha

Ben ki en rahat kadınlardanımdır,kadın erkek arkadaşlığını savunurum falan ben bile rahatsız oldum.
İlk kez bu tip bir konuda rahatsız oldum hatta.
Hani altı yedi saat konuşamaz falan ulaşamaz merakından ölür arar anlarım da günde üç kez aramak da tacize girer artık.
Ama eşin de ilginç. Bu kadar da iyi niyetli olmaz, bu kızın sevgilisinin güvenliği mi özel koruması falan mı bilecek zırt pırt aranıyor. Buna müsade etmeyecek. Gayet net bir şekilde on dakika ulaşamadın diye beni arama ben de senin gibi cebini arıyorum sonuçta diyecek. Bu nedir canım saçmalık.
Restini çek. Ben olsam kavga çıkmıştı valla. Her şeyin de bir oluru var bu kadarı hakikaten abarıtlı.

Eşime sordum sende haklısın ama o benim kardeşim gibi biri onun sevgilisini de ben kardeş gibi görürüm ve yardım ederim kötü bir şey değil ki bu diyor hemen farklı bir şey arama diyor

Arayıp kendini küçük düşürme ama kocan anlamadan kadının numarasını engelle ve sil

Bu ne samimiyet diye kızı suçluyorsunuz ancak eşiniz bu samimiyeti vermiş olamaz mı?sonucta eşinden yüz bulmasa zaten aramaz ,asla yapmaz vs diyorsunuz ama biraz da böyle düşünmenizi tavsiye ederim.eşiniz mesafe koyarsa arayamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…