- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
Ne kadar saçma bir insanmış ya, niyeti kötü bile olmasa çok saçma araması sürekli. Bence hemen o numarayı eşinin telinden engelle!!!Selam kızlar. eşimin çok yakın bir arkadaşı var , arkadaşının sevgilisi adama ulaşamayınca direk kocamı arıyor ,ne mana değil mi?
mesela bir kez ulaşamamış yine , aradı eşimi , sonra eşim de arkadaşını aradı açmadı sonra arkadaşı döndü , cevap duştaydım,
yani kadın en fazla yarım saat bir saat ulaşamamıştır ,sanki tüm gün ulaşamadı
çok saçma değil mi , ayrıca hanfendinin sevgilisiyle benim kocam üçümüz aynı evde yaşamıyoruz ne bilecek benim eşim, nerde napıyor,
ben kızı tanımıyorum .eşim bir kez arkadaşının çalıştığı yerde görmüş ordan çıkınca 3ü birlikte yemek yemeye gitmişler
bir kez de arkadaşının telefonun şarjı bitmiş eşiminkinden aramış kız herhalde hemen kaydetti
ben artık çok sıkıldım
nerdeyse gün aşırı arıyor bazen peş peşe arıyor arama kayıtlarından gördüğüm kadarıyla günde 2 -3 kez aradığı bile olmuş ,yanımda sadece 2 kez denk geldi . bu durum 2 haftadır falan böyle
kadın aramıyor akşamları herhalde eşim "evde" diye
eşime tepki gösterdim beni arasalar memnun olcan mı diye , gereksiz kıskançlık yapma diyor , ulaşamayınca merak edince arıyor ne yapayım açmayayım mı sohbet mi ediyorum sanki diyor,
zaten aramalara baktığımda da sadece birkaç saniyelik falan konuşmalar
eşim herkesi kendi gibi görüyor ben kimseye güvenemem dedim
o da dedi ki ben o gözle bakmadıktan sonra kim ne gözle bakarsa baksın umrumda değil
ama benim umrumda. normal mi bu ya abartıyorsun diyor eşim bana ben şimdiye kadar eşimin hiçbir erkek arkadaşını arayıp da ben xx e ulaşamıyorum nerde diye bir şey sormadım
ayrıca arkadaşının kardeşleri var onları aramıyor da eşimi neden arıyor ?
sizce kadını arasam mı ? bana kalsa çoktan aramıştım da eşim saçma hareketler yapma diyor.
olayı eşinizden ve elin kadınından birde dinlersek eminim bu kadar haklı gözükmeyeceksiniz
Ben eşime sert tepki gösterdim ama eşim anlamadı biraz daha beklicem bakalımBen olsam cildirirdim esinizin niyeti ii olsa daha şeytan işi her erkek iyi niyetli olir sonra seytana uyar falan bence esinizin tepki gosterecegi yok kizi arayabilirsiniz tartismadan kiskanc oldugunuzu böyle seylerden hoslanmadiginizi söyleyin bence...
Bana denk gelse çok iyi olacak da sadece 2 kez aradı kadın ben varken eşim de vermemişti telefonu beni bildiği için . ama bir kez daha ararsa bu kez ben açmış olucamBen olsam bi dahaki aramasinda telefonu acip "sevgilinizle olan guven probleminiz ne beni ne de esimi ilgilendirmiyor.Devamli arayip rahatsiz etmezseniz hepimiz icin en iyisi olur" deyip suratina kapardim. Hem esimi hem de kendimi kurtarirdim. Esinde eger birsey soylerse bu davranisina rahatsiz oluyorum de. Elin karisinin ne haddine ya kocami aramak!
ben neden rahatsız olayım eşim rahatsız olsun sonuçta cevap veren o eşim cvp vermesi gerektiği yeri bilir ne ben sorarım nede o açıklama gereği duyarHerkes evli erkekle konuşabilir tokalaşabilir sorun bu değil
Buradaki kız bir iki kere arasa okey kimse bir şey demez konu sahibine abartıyorsun deriz
Ama günde 2-3 kere aramak ? Ben bile eşimi günde bu kadar aramam
Hiç mantıklı değil bence
Sen evli bir erkeği her gün defalarca arar mısın?
Yada bir kız senin eşini bu kadar ısrarlı arasa?
Rahatsız olmaz mısın
Hayır kız eşimin arkadaşı değil , arkadaşının sevgilisi . birlikte sosyal medya hesaplarında fotoları var zaten. arkadaşı da tuhaf , o da beni aramıştı mesaj atmıştı birkaç kez, daha sevgiliyken eşimle kavga ettiğimiz zamanlarda , şuan xx i arama sinirli sakinleşince ben yazarım sana ararsın tarzı . gerçi aynı şey değil o kız günaşırı arıyor nerdeyse.Şu demek, kız belki de kocanızın arkadasıdır. tam net bilgi sahibi olmadan yani sadece kocanızın beyanına bakmadan bunu bir netlestirin bence.
Kız ya ağır takıntılı biri günde 3 defa araması da o yüzden. ya sevgilisi bunu aldattı bu da o yüzden psikopata bağladı böyle. ya da kız esinizin arkadaşı.
Hicbir erkek sevgilisinin elalemin adamını aramasını hoş karsılamaz. bu her ne kadar yakın arkadaşı dahi olsa. kıza sözü geçmiyorsa dahi eşinize "engelle şunu ya da acma telefonlarını" demiş olmalıydı. sırf kıskançlık icin demiyorum bunu, kız aradıkca bu adam eşinize rezil oluyor..
Bi tuhaflık var yani.
Arkadaşına söylesin sana ulasamayinca hep beni arıyor diye.. o da hiç hoşlanmaz bence bu durumdan..
Evet terslemek ayıp geliyor eşime eşim herkese bir yardımı dokunsun ister . arkadaşının zaten bunu düşünmesi gerekir koca adam ama nerdee...Arkadaşıyla konuşsa eşiniz, pek rahatsız oluyor gibi gelmedi ama belki de ayıp geliyordur terslemek bu yüzden arkadaşına söylesin arkadaşı iletsin, evli o rahatsızlık oluyormuş yarım saat ulaşamayınca arama hemen işleri güçleri var vs. ya da siz evde aradığı anı kollayıp söyleyeceksiniz.
O da bir tuhaf işte rahatsız olsa kız arayamaz.Okurken daral geldi yokta adam neden rahatsız olmuyor kendisine arkadaşı üzerinden ulaşmasına .oda ayrı garip onun kıskanması Lazım ! Yarım saat ulaşamadın diye sen neden benim evli barklı arkadaşımı arıyorsun demesi gerekmez mi ?
Olay eşinde bitiyor
Eşin arayınca tersleyecek ben nerden bileyim arama bu kadar eşim yanlış anlayacak rahatsız oluyorum diyecek numarasını engelleyecek bak yapabiliyor mu bir daha
Bazı yüzsüz insanlara çirkefleşmek gerekiyor maalesef
Ben bu konularda katıyım sertimdir tatlı dil göstermem böyle insanlara
Senin yerinde olsam eşimle ciddi ciddi konuşur rahatsız olduğumu söylerdim kavga çıkarırdım gerekirse ama o kadını engelletirdim
Yaptığı çok ayıp evli bir adam günde bu kadar aranır mı ? Ne olursa olsun bence aramaya bahane erkek arkadaşına ulaşmak değil mesele masum gelmedi
Bende senin gibi düşündüm ben varken denk gelse dediğin gibi konuşcam aramaz herhalde dahaEsimi aradiginda ben acardim, cok kibar bir sekilde hal hatir sorup ama beraber yasamiyoruz ki nerden bilelim, senin telefonunu acmayip esimin aramasini mi cevapliyor kusmusunuz derdim. İtici gicik kadin
Eşime sordum sende haklısın ama o benim kardeşim gibi biri onun sevgilisini de ben kardeş gibi görürüm ve yardım ederim kötü bir şey değil ki bu diyor hemen farklı bir şey arama diyoresiniz fazla taviz vermis o da o sekilde aramaya devam edecek bence siz mudahale etmeye calisin boyle sacma sey mi olur ya ayrica esiniz gayet keyifli bu durumdan sizin bu kiskanclik yapmanizdan dolayi ki onunla konusmaya devam ediyor sinir bozucu gercekten esinize sorun bakalim ayni sekilde siz yapsaniz bu durumu kendisi memnun kalirmiydi.???
Selam kızlar. eşimin çok yakın bir arkadaşı var , arkadaşının sevgilisi adama ulaşamayınca direk kocamı arıyor ,ne mana değil mi?
mesela bir kez ulaşamamış yine , aradı eşimi , sonra eşim de arkadaşını aradı açmadı sonra arkadaşı döndü , cevap duştaydım,
yani kadın en fazla yarım saat bir saat ulaşamamıştır ,sanki tüm gün ulaşamadı
çok saçma değil mi , ayrıca hanfendinin sevgilisiyle benim kocam üçümüz aynı evde yaşamıyoruz ne bilecek benim eşim, nerde napıyor,
ben kızı tanımıyorum .eşim bir kez arkadaşının çalıştığı yerde görmüş ordan çıkınca 3ü birlikte yemek yemeye gitmişler
bir kez de arkadaşının telefonun şarjı bitmiş eşiminkinden aramış kız herhalde hemen kaydetti
ben artık çok sıkıldım
nerdeyse gün aşırı arıyor bazen peş peşe arıyor arama kayıtlarından gördüğüm kadarıyla günde 2 -3 kez aradığı bile olmuş ,yanımda sadece 2 kez denk geldi . bu durum 2 haftadır falan böyle
kadın aramıyor akşamları herhalde eşim "evde" diye
eşime tepki gösterdim beni arasalar memnun olcan mı diye , gereksiz kıskançlık yapma diyor , ulaşamayınca merak edince arıyor ne yapayım açmayayım mı sohbet mi ediyorum sanki diyor,
zaten aramalara baktığımda da sadece birkaç saniyelik falan konuşmalar
eşim herkesi kendi gibi görüyor ben kimseye güvenemem dedim
o da dedi ki ben o gözle bakmadıktan sonra kim ne gözle bakarsa baksın umrumda değil
ama benim umrumda. normal mi bu ya abartıyorsun diyor eşim bana ben şimdiye kadar eşimin hiçbir erkek arkadaşını arayıp da ben xx e ulaşamıyorum nerde diye bir şey sormadım
ayrıca arkadaşının kardeşleri var onları aramıyor da eşimi neden arıyor ?
sizce kadını arasam mı ? bana kalsa çoktan aramıştım da eşim saçma hareketler yapma diyor.
Bu ne samimiyet diye kızı suçluyorsunuz ancak eşiniz bu samimiyeti vermiş olamaz mı?sonucta eşinden yüz bulmasa zaten aramaz ,asla yapmaz vs diyorsunuz ama biraz da böyle düşünmenizi tavsiye ederim.eşiniz mesafe koyarsa arayamaz..Eşim evdeyken aramıyor hiç 2 kez aradı sadece şimdiye dek. bir kez aradığında zaten ben açacaktım eşim açtırtmadı bana telefonu alayım derken meşgule alındı kız hemen arıyor gene yani belki bu adam müsait değil meşgule atıyor sen neden gene arıyorsun ne bu samimiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?