Elin kadınının eşimi neredeyse her gün araması çok mu normal abartıyormuşum da ben

Ara bence guzelce deki ben xx in esiyim telefonunda surekli sizin aramalarinizi goruyorum kimsiniz? Soyler tabi sende sonra deki esimi neden ariyorsun iyide onu anlamadim evli oldugundan haberiniz yok herhalde fln de bence ben olsam 1 dk durmazdim.
+1
Kesinlikle bunu yap
Bu arada eşin hatalı

Oldu canim baska? Buyuk konusmayayim Allahima tovbe buyuk sozume.. Biri benim esimi arayacak zirt pirt? Oldu gozlerim doldu vallahi billahi tallahi o kadinin sacini basini yolarim arti esime de dunyayi dar ederim. Bu ne munasebet?

O değilde eşinin arkadaşıda çok rahat bi insanmış hala böyle bi kadınla ilişkisini devam ettiriyorsa. Ben böyle bişi yapıcam arkadaşını arıcam hemde defalarca eşim bana hayırdır sen demicek. Her defasında eşin adama ulaşıyor ve adamda kadının sordurduğunu biliyor ve rahatsız olmuyor. Çok rahat birileri olsa gerek.

Evdeyken ararsa telefonu sen aç. eşinde arkdaşına uygun bir dille durumu anlatıp eşim rahatsız oluyo desin

eeee nasıl halloldu pnu da yazın bari
insanlar yön görteriyor o kadar
Güncel olan diğer konum var da ona gelen yorumları okuyorum.
Cevap verenlere teşekkür ettim. Anlatacaktım ama diğer konuma bildirim geliyor onları okuyorum ayrıca olayın nasıl çözüldüğünü yazma gibi zorunluluğum var mı ? tabi yazmak istiyorum da.

tabiki yok ama ben merak ederim açıkçası
nasıl bir yol izlediğiniz bizlere fikir olur
insanlara sorup yardım isteyip hallettim bay demek de olmuyor
sonuçlandırmadığınız konu varken güncel konu açmayacaksınız yetişemiyorsanız

Bu konu zaten arka sayfalara gitmişti bende yorumları tek tek okudum ve hallolduğu için yazmadım herkese de yardımları için teşekkür ettim yazmak istiyorum ama diğer konuma bakıyorum .

Evet zorunluluk yok ama yaptığınız hiç hoş bir davranış değil haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…