- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
+1Ara bence guzelce deki ben xx in esiyim telefonunda surekli sizin aramalarinizi goruyorum kimsiniz? Soyler tabi sende sonra deki esimi neden ariyorsun iyide onu anlamadim evli oldugundan haberiniz yok herhalde fln de bence ben olsam 1 dk durmazdim.
Kocanın telefonundan onun numarasını engelleyebilirsin mesela.
eeee nasıl halloldu pnu da yazın bariBu konu halloldu artık kızlar cevap verenlere çok teşekkür ederim :)))))
Güncel olan diğer konum var da ona gelen yorumları okuyorum.eeee nasıl halloldu pnu da yazın bari
insanlar yön görteriyor o kadar
tabiki yok ama ben merak ederim açıkçasıGüncel olan diğer konum var da ona gelen yorumları okuyorum.
Cevap verenlere teşekkür ettim. Anlatacaktım ama diğer konuma bildirim geliyor onları okuyorum ayrıca olayın nasıl çözüldüğünü yazma gibi zorunluluğum var mı ? tabi yazmak istiyorum da.
olayın nasıl çözüldüğünü yazma gibi zorunluluğum var mı
Evet zaten yazacaktım yazmaya da başlamıştım ama diğer konuma bildirim geliyor onları okuyorum cevap veriyorumTabiki de yok ama şık bir davranış olur.
Bu konu zaten arka sayfalara gitmişti bende yorumları tek tek okudum ve hallolduğu için yazmadım herkese de yardımları için teşekkür ettim yazmak istiyorum ama diğer konuma bakıyorum .tabiki yok ama ben merak ederim açıkçası
nasıl bir yol izlediğiniz bizlere fikir olur
insanlara sorup yardım isteyip hallettim bay demek de olmuyor
sonuçlandırmadığınız konu varken güncel konu açmayacaksınız yetişemiyorsanız
Evet zorunluluk yok ama yaptığınız hiç hoş bir davranış değil haberiniz olsunGüncel olan diğer konum var da ona gelen yorumları okuyorum.
Cevap verenlere teşekkür ettim. Anlatacaktım ama diğer konuma bildirim geliyor onları okuyorum ayrıca olayın nasıl çözüldüğünü yazma gibi zorunluluğum var mı ? tabi yazmak istiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?