Elin kadınının eşimi neredeyse her gün araması çok mu normal abartıyormuşum da ben

Çok önemli olsa mesela o gün içerisinde hiç ulaşamasa aniden gitse ne bileyim aranır sorulurda fakat sonuçta eşiniz bu adamın anası değil babası değil. Nereden bilsin her dakika ne yaptığını. Ben bile işkillendim yani 15-30 dakika ulaşamadın diye elalemin kocasımı aranır?Valla bana denk gelse evdeyken arasa ben nereden bileyim senin sevgilin nerde diye bi azarı çekerdim herhalde

Eşinizin anlayış göstermesi gerekirdi tamam eşinizde veya adamın sevgilisinde belki art niyet yoktur ama aranmaması lazım ve sizin bu rahatsızlığınıza karşı eşiniz hak vermesi lazımdı.

Herhalde o da kendince muhabbet mi ediyor xx nerde bi arasana

Görüşme kayıtları kısa mı uzun mu baktınız mı?

Eşinin art niyetli olduğunu sanmıyorum fakat kadın rahat.

Eşine kız ve ararsa açma birdaha de. he denk geldi senin yaninda aradı eşini sen aç konuş ve birdaha aramamasını söyle güzel bir üslupla.

Saçmalığın daniskası!!!
Kadının aile terbiyesi aldığını düşünmüyorum??

o da dedi ki ben o gözle bakmadıktan sonra kim ne gözle bakarsa baksın umrumda değil

Sende de ki ba o gözle bakmayan her erkek kafasina gore arayabilir bu mantıkla !

sizce kadını arasam mı ? bana kalsa çoktan aramıştım da eşim saçma hareketler yapma diyor.

Bence arama daha aramadiysan hic gerek yok. Zaten suc esinde birincide tamam kiz aradı diyelim eşinin sucu yok. Ama ikincide kesinlikle tersleyip kesinlikle birdaha aramamasini söylemeli ve hatta ne hakla numarayı kaybettiğini sormaliydi. Ben olsam eşimin ayarlariyla oynamıştım çoktan gec kalmadan sacmalamamasini yoksa bunun aranizda büyük bir sorun olacağını söyle bence. Kızın iyi niyetli olmadigi da açıkken.

Valla başkasını kiramayip beni kiran bir es hic bir işe yaramaz benim açımdan. Bi zahmet kadini terslesin ve haksiz olduğu için sussun bence

Seni kırdıkdan sonra başkasını kırmış kırmamış ne yazar sanki ...demek istiyorkii seni kırabilirim önemi yok ama elalemi asla !

Babasinin kizi mi ben bilmiyorum desin resti ceksin, bu erkeklerin boyle iyi niyetli olmasna dayanamiyrm . bizi bi erkek oyle arasa kiyamet kopar ama onlara serbest. Bence esinin telefonundan esin gibi yaz de ki ben bilmiyrm nerde bunun icin beni rahatsiz etmezsen sevinirim. Erkekler evde horoz disariya kedi ourlar. Hayir demeyi bilmezler. Bu konu da baska turlu cozulmez brnce.

Her türlü saçma. Sen haklısın ama arama kadını. Eşin kadını engellesin tamam bu kadar. Ya da arkadaşıyla konuşsun daral geldi desin.

Numarayı engellesin ne msj ne arama görmez bişey ben olsam takk engellerdim eşim bunu sorarsa da sen çözüm bulamazsan ben bulurum hiiiç kusura bakma hassasiyetlerime saygı duy konu kapansın nokta. Bu kadar kısa ve net.

eşine çaktirmadan telefonundan numarasini engelle yada bidahaki aradiginda sen ac mahalle muhrarimiyiz biz ne bilelim de

Seni o kadinla aldatiyo bu da aralarinda bir sifre

Benim en yakın arkadaşım erkektir konuşuruz mesajlaşırız falan tabi ki eşim de bilir bunu o da sever görüşür arkadaşımla.
Hani rahatımdır bu konularda ben.Ama ben bile buradaki kadına sinir oldum.
Sen sadece bir kez gördüğün birinin numarasını alıp da nasıl günde 3 kez arama cürretini buldun??
Ama tabi ki asıl hata eşinizin fazla yüz vermiş malesef kıza o rahatlığı vermiş yani.
Yani mesele kıskançlık değil sadece kızın gereksiz laubaliliği.
Siz müdahale etmeden düzelmez bu durum hatta kız giderek abartabilir.
Biraz bekleyin aynen böyle devam ederse de alın kızın numarasını arayın tersleyin bi güzel.
İşte bu kesin çözüm olur.

Bence sen kendini hic ayak alti etme. Muhatap olma sonra biyerleri kalkar al basina bela. Ama esin arkadasiyla konusabilir.

ne saçma durum ben okurken sinir oldum. eşiniz kadına ağzının payını verse ya?

Bana da cok sacma geldi. Valla ben kiskancim esimi kim ne sebeple olursa olsun zirt pirt arayamaz, o telefonu yediririm o kadina :) arama ama esinin telefonunu bir sekilde eline gecirebilirsen kadinin numarasini engelle.

sana bisey soyliyimmi hemen görüşmelerini bitir..neler duyuyoruz eşiniz o gözle bakmasa bile karsidaki kadının niyeti bozuksa ne olacak ...bence zaten pek normalde gözükmüyor...valla esin bu durumdan pek memnun yalnız bundada bi anormallik var.sana Hayır diyor kadına diyemiyor...KiM ki o seni uzdugune değermi,seni kirabiliyor..eşinize net söyleyin bir daha seni aramicak istemiyorum diye..sen soylemezsen ben gerekeni derim diyin.baktiniz hâlâ soylemiyor gerisi size kalmıs artık..Bu tip kadınlardan uzak durmak gerek..

jkadinin gözü göz değil bence hem çok saçma ya bahane gibi geldi bana ne alaka canım insan çekinir bikere .. bana kalirsa ufaktan ayar cekmeli gibi geldi bana ...

Cok safsiniz. Adaminiza guvenmeyin. Sizi yaninda konusturmamak istemesi bile yeter olayi cozmeye, esiniz buyuk bir ihtimalle bu kadini "yakindan" taniyor.
Herşey olabilir madem toz kondurmuyor beyimiz veyahut karşı cinsindeki bayan aynı şekilde etkilenme ses vs .. hoşuna gidiyor olabilir arkadaş arama vs bahane bence art niyetli değilse sebeb sudan bahane ile yoksa niye aranırki elin adamı değilmi üstelik 3kere hergün

Ara bence guzelce deki ben xx in esiyim telefonunda surekli sizin aramalarinizi goruyorum kimsiniz? Soyler tabi sende sonra deki esimi neden ariyorsun iyide onu anlamadim evli oldugundan haberiniz yok herhalde fln de bence ben olsam 1 dk durmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…