- 8 Ağustos 2016
- 112
- 82
- 18
o da dedi ki ben o gözle bakmadıktan sonra kim ne gözle bakarsa baksın umrumda değil
sizce kadını arasam mı ? bana kalsa çoktan aramıştım da eşim saçma hareketler yapma diyor.
Olabilir güzel fikir düşünücem. eşim maalesef laftan anlamıyor kimseyi kıramıyor. ama kırılcak bir şey de yok yani düzgünce diyecek ki ben bilemem aynı ortamda değiliz 7/24 birlikte değiliz diyecek iş bitecek ama eşim... anlamıyorum.......
Sende de ki ba o gözle bakmayan her erkek kafasina gore arayabilir bu mantıkla !
Bence arama daha aramadiysan hic gerek yok. Zaten suc esinde birincide tamam kiz aradı diyelim eşinin sucu yok. Ama ikincide kesinlikle tersleyip kesinlikle birdaha aramamasini söylemeli ve hatta ne hakla numarayı kaybettiğini sormaliydi. Ben olsam eşimin ayarlariyla oynamıştım çoktan gec kalmadan sacmalamamasini yoksa bunun aranizda büyük bir sorun olacağını söyle bence. Kızın iyi niyetli olmadigi da açıkken.
Valla başkasını kiramayip beni kiran bir es hic bir işe yaramaz benim açımdan. Bi zahmet kadini terslesin ve haksiz olduğu için sussun bence
Numarayı engellesin ne msj ne arama görmez bişey ben olsam takk engellerdim eşim bunu sorarsa da sen çözüm bulamazsan ben bulurum hiiiç kusura bakma hassasiyetlerime saygı duy konu kapansın nokta. Bu kadar kısa ve net.Selam kızlar. eşimin çok yakın bir arkadaşı var , arkadaşının sevgilisi adama ulaşamayınca direk kocamı arıyor ,ne mana değil mi?
mesela bir kez ulaşamamış yine , aradı eşimi , sonra eşim de arkadaşını aradı açmadı sonra arkadaşı döndü , cevap duştaydım,
yani kadın en fazla yarım saat bir saat ulaşamamıştır ,sanki tüm gün ulaşamadı
çok saçma değil mi , ayrıca hanfendinin sevgilisiyle benim kocam üçümüz aynı evde yaşamıyoruz ne bilecek benim eşim, nerde napıyor,
ben kızı tanımıyorum .eşim bir kez arkadaşının çalıştığı yerde görmüş ordan çıkınca 3ü birlikte yemek yemeye gitmişler
bir kez de arkadaşının telefonun şarjı bitmiş eşiminkinden aramış kız herhalde hemen kaydetti
ben artık çok sıkıldım
nerdeyse gün aşırı arıyor bazen peş peşe arıyor arama kayıtlarından gördüğüm kadarıyla günde 2 -3 kez aradığı bile olmuş ,yanımda sadece 2 kez denk geldi . bu durum 2 haftadır falan böyle
kadın aramıyor akşamları herhalde eşim "evde" diye
eşime tepki gösterdim beni arasalar memnun olcan mı diye , gereksiz kıskançlık yapma diyor , ulaşamayınca merak edince arıyor ne yapayım açmayayım mı sohbet mi ediyorum sanki diyor,
zaten aramalara baktığımda da sadece birkaç saniyelik falan konuşmalar
eşim herkesi kendi gibi görüyor ben kimseye güvenemem dedim
o da dedi ki ben o gözle bakmadıktan sonra kim ne gözle bakarsa baksın umrumda değil
ama benim umrumda. normal mi bu ya abartıyorsun diyor eşim bana ben şimdiye kadar eşimin hiçbir erkek arkadaşını arayıp da ben xx e ulaşamıyorum nerde diye bir şey sormadım
ayrıca arkadaşının kardeşleri var onları aramıyor da eşimi neden arıyor ?
sizce kadını arasam mı ? bana kalsa çoktan aramıştım da eşim saçma hareketler yapma diyor.
Bana da cok sacma geldi. Valla ben kiskancim esimi kim ne sebeple olursa olsun zirt pirt arayamaz, o telefonu yediririm o kadina :) arama ama esinin telefonunu bir sekilde eline gecirebilirsen kadinin numarasini engelle.Eşim çok iyi niyetli asla
Eşim asla geçiştirmez bu durum böyle sürüp gider aramasın diye kaç kez söyledim bana abartıyorsun diyor sadece.
ama adamın kardeşleri dururken aynı evde yaşadığı insanlar yani bu kadın niye eşimi arıyor ki
Herşey olabilir madem toz kondurmuyor beyimiz veyahut karşı cinsindeki bayan aynı şekilde etkilenme ses vs .. hoşuna gidiyor olabilir arkadaş arama vs bahane bence art niyetli değilse sebeb sudan bahane ile yoksa niye aranırki elin adamı değilmi üstelik 3kere hergünCok safsiniz. Adaminiza guvenmeyin. Sizi yaninda konusturmamak istemesi bile yeter olayi cozmeye, esiniz buyuk bir ihtimalle bu kadini "yakindan" taniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?