Elin kadınının eşimi neredeyse her gün araması çok mu normal abartıyormuşum da ben

Orası öyle iş eşimde biter . ama ben bir şey deyince abartan taraf oluyorum. .
Ayy bende böle saygisizliklardan nefret ederim.Net ol esine bidaha bu konuda tartismak istemiyorum sen halletmezsen ben arkadasini arayip kiz arkadasinin bizi rahatsiz etmemesini solicem de..Elin paranoyak sevgilisi yuzunden seni niye uzuyo ki hayret bisey..

Bunu yazmak icin gelmistim son sayfaya.
Engelle gitsin ya salak gibi bu ne boyle nerden bilecekmis eşin adam tuvalette mi banyoda mi
Baska yol bulsun sevgilisine ulasmak icin.
Engelle +1 Hatta sonra numarasını da sil rehberinden, whatsappden falan da engelle. Aralarında bişey olacağından değil de kız mesafe bilmeyen biri belli ki? Bi insan sevgilisini sormak için günde 3 kere arkadaşını aramaz yani çocuk bile yapmaz bunu. 2 gün ulaşamamış, ya da sevgilisi intihar notu bırakmış gibi zırt pırt aramak ne demek, densizliğe bak. Ben eşimi bu kadar aramıyorum be :)

bence esinde suçlu agxinin payini versin su terbiyesizin....
ben senin yerinde olsam evde olay cikartirim ..
esinib telf dan bu kizi engelle bence nunarasini al ara agzina geleni say..

Eşinizin arkadaşı sevgilisinin nerdeydin sorularına arkadaşımın yanındaydım diye cevap veriyor olabilir. O da hep sizin eşinizi arıyor. Emin olmak icin ya da telefona cikmiyor yine onun yanında mi diye. Kadın bu kadar çok didiklediğine göre sevgilisi bir şeyler karıştırıyor sanırım. Kadın paranoyak olmuş o kesin zaten.

Eşiniz hayır diyemeyengillerden. Ya arkadaşı ne haltlar karıştırıyorsa ona yardım ettiği için bir şey demiyor kadının aramasına. Ya da kadına karşı kaba davranmaktan çekindiği için katlanıyor.

Kadın eşinize yanaşmak istese sorup kapatacak kadar kısa konuşmalar olmaz. Konuşmayı uzatır bir sekilde. O yönden huzursuz olmayın.

Esiniz tavrını koymalı. Başka çözümü yolu yok bence. Kadınla tartışmaya girmeyin.

Kadın pek densiz bu ne cesaret

"gereksiz kıskançlık yapma" ne demek ya! Kıskanç biri değilim ancak, bu bana bile fazla geldi.
Eşinin numarası ne arıyor hanımefendide.
Ay çok gerildim...

Kesinlikle kadını aramayın öncelikle. Eşinize bile hatrınız geçmiyor da bu kadınla muhatap olmamasını sağlayamıyorsunuz. Sizce başka bir kadın sırf siz dediniz diye aramayı kesecek mi? Kesebilir ama kendinizi çok gereksiz bir konuma düşürmüş olursunuz.
Siz şu konuda haklısınız bu kadar arama saçma ve gereksiz. Meşgüle atınca yeniden aramak direk saygısızlık. Ortada sınırlarını bilmeyen biri var. Kadın veya erkek farketmez. Eşiniz şu konuda haklı. Önemli olan eşinizin kadına bakışı. Eğer o kadınla ilgilenmiyorsa kadın istediği kadar arasın. Ama şu konuda haksız artık abartı olmuş bir duruma dur diyecek kişi kendisi. Kimseyi kırmasına gerek yok. Aramalarını açmazsa, o an müsait değildim, görmemiştim derse. Xi soruyorsundur diye geri de dönmedim dese olur biter. O an bir kişi ile konuşmak istemyince hiç mi çaldırsın çaldırsın kapatır diye düşünmedik.
Açıkçası eşim çok iyi niyetli bir insan kimseyi kıramaz cümlesi bana çok da mantıklı gelmiyor. Çünkü ben o iyi niyetli insanların istedikleri zaman çok insanı kırdıklarına şahidim. İstemeleri gerekiyor.

Bu konuya yorum yapmıştım ama siz yemekten sonra böyle bir durum oldu diyorsunuz. Acaba yemekte eşiniz 'eğer ona ulaşamazsan beni her zaman arayabilirsin sakın çekinme' gibi bir şey söylemiş olabilir mi? Eşinizin tavrı pek iyi değil çünkü.

kıskanılacak bir durum yok o konuda abartmışsınız

ama ben olsam açmazdım arkadaşımın sekreteri miyim ben? insani olarak sıkıntı var.

bence eşiniz arkadaşına söylesin beni aramasın diye hoş değil çünkü

Çok mühim birşey varsa aranırda , ne münasebet hergün hergün zırt pırt gereksiz aramalar kim olsa kıllanır bu durumdan üstelik o kızın sevgilisi olacak adamda izin vermesi garibime gitti bu ne rahatlıkmış böyle ? buna müsaade etmemeli hergün aramalar manidar geldi aklıma takılırdı neden benim kocam?

demekki kız sevgilisini saplantılı seviyo ulaşamayınca kocanı arıyo. sevgilisine de bence kız arkadaşında sana ulaşamayınca hep kocamı arıyo diye

Esin telefonu neden aciyor bende bunu anlamadim.. kadin gunde uc dort kez ariyormus ustune ustluk..
ve iş yerinde arıyo evde hiç aramıyo. konu sahibi elin kız arkadaşı eşimi arıyo diyo. kabul etmiyor. inşallah aldatılmıyodur. çünki burda çok konu açılıyo böyle..

Hic hos bi durum degil, kadini aramayin bence. sizin yerinizde olsam caktirmadan kadini esimin telinden engellerdim

Ortada bir sürü anormal durum var
Hadi yine bir kaç günde bir ulaşamada ve eşini arasa ona bile fazla derim ben ki kız zaten günde iki üç kez arıyomuş bu ne demek ya, altında art niyet arardım ben
Kız madem hiç ulaşamıyo sevgilisine çıksın evine gitsin, bu konuyu tartışsın sevgilisiyle, yada başkalarını arasın
Eşin de bir garip zaten hiç mi eahatsız olmuyo bir kaç kez cevap vermese bari oda aramaz belki
Dediğim gibi, ben var böyle insanlar diyip geçemiycem eşinle ciddi ciddi konuş

Rahatsızlık durumunuza saygı duyulmalı. Eşiniz arkadaşına söylese sevgilin beni aramasın diye bence saygıyla karşılanır.

Gerçekten bu kadar iyi niyetli mi eşiniz?
Yok yani, tipik türk erkeği işine gelen işlere genel de " iyi niyetimden " diye yaklaşırken, işine gelmeyen işleri ise gayet açık sözlülükle, miktir etme yeteneğine sahiptir de ondan soruyorum.
Umarım dediğiniz gibidir...

Anlamadığım şey. Karşılıklı sevgi saygı içerisinde koca eşinden bişey yapmamasını istediği zaman kadın huzursuzluk olmasın diye yapmamaya çalışır aynı durum erkekler içinde geçerli kadın istemiyo ise erkek yapmamalı. bu kadar zor olan ne. Eşiniz Bi yabancıyı kırmamak için sizi kırıyor.. ben hiç anlamadım..

Eşini takibe al bakalım 1 günlüğüne ceb tel sen kullan nasıl tepki verecek ? dünyanın sonu değil ya 1 gün teli sen kullansan o kız ararsada okkalı cevabı yapıştır mesela eşim okadar bıktıki senin aramalarndan teli değiş tokuş yapmak zorunda kaldık de bakalım hala arayacakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…