Ayni instagramda yemek sayfasi olmayip yemek paylasanlar gibi oldunuzBen bunlarin hepsini ellerimle yaptim :)) Eki Görüntüle 2097767
Kiz bide eldiven lezzeti var :) plastikli ohh mis :)))Elinin lezzeti o yemeğe geçmedi mi ne anladım ben o işten bende ellerimle yapıyorum ne var yani ama 100 kere yıkıyorum elimi yemek yaparken. O arkadaşın abartmış biraz. Yemeğe lezzetini veren eldir diye düşünüyorum ben
Koku yapar kız o ne bileyim kokmasa bile bana kesin kokar zaten oldum olası iğrenirim eldiven kokusundanKiz bide eldiven lezzeti var :) plastikli ohh mis :)))
Kiz birse itiraf edeyim hic eldivenle yemek yapmadim bikez c suyu vardi bulasik yikadigim suda misafirlikte taktim takmamla cikarmam bir oldu ellerimi hissetmiyordum :)Koku yapar kız o ne bileyim kokmasa bile bana kesin kokar zaten oldum olası iğrenirim eldiven kokusundan
Bende bir tek tuvalet ve banyoları temizlerken kullanıyorum ama hızlı hızlı yapıyorum ki bir an önce bitsin işim bilmiyorum bende mi sıkıntı var acayip huylanırım plastik eldivendenKiz birse itiraf edeyim hic eldivenle yemek yapmadim bikez c suyu vardi bulasik yikadigim suda misafirlikte taktim takmamla cikarmam bir oldu ellerimi hissetmiyordum :)
Ben oralardada kullanmiyorm firca kullanyrm ben eldiven eve hic almadim tabi banyo wc de gerekli detrjnla temas ediliyor ama ben kullanmyrm malesefBende bir tek tuvalet ve banyoları temizlerken kullanıyorum ama hızlı hızlı yapıyorum ki bir an önce bitsin işim bilmiyorum bende mi sıkıntı var acayip huylanırım plastik eldivenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?