- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Gerçekten o köydeki şeylerin lezzeti burda yok. Bahçesinde domatesi biberi sebzeleri.. hayatımın en lezzetli domateslerini meyvelerini hep orda yedim ben.. burda pazarda aldığımız yeşillikler bile onların yanında yavan kalır..Yani bazi kadinlar kofte, hamur, balik vs. icin kullaniyor onun icin dedim yoksa ben de kullanmiyorum.
zaten hamur acacak yetenegim yokbu aralar uzun tirnak kullaniyorum koftede yapmiyorum.
Benim ailemde, cevremde kullanan gormedim, kullansa dahi ovunulecek bir durum yok.
Uff o ekmege tereyag ve koy peyniri aciktim galiba
Kızlar bir konuda gene fikirlerinizi yaptıklarınızı merak ediyorum
Mutfakta eldiven kullanırmısınız?
Yemek konusunda konuşuyoruz bir arkadaşla
Yemek yapmayı sevdiğimi bu konuda pratik olduğumu söyledim
Arkadaşım
Ama sen yemekleri ellerinle yapıyorsun!
Bende
Sen neyle yapıyorsunbir alet falan çıktıda haberim mi yok
Arkadaşım eldivenle çalıştığını o yüzden daha yavaş ama daha temiz yemekler hazırladığını söyledi
Nasıl yani bu kadın bana kirli mi dedi?
Benimki ayni gun kokar ana ole dograyinca degil sogani yogurmus olmam gerekiyo :)konu acilmisken bir sorum olcakti arkadaslar. ben sogan dograyinca ellerim en az üc gün sanki elimde sogan tasiyormusum gibi kokar. is arkadaslarimda sasirdi olaya. koku cikmiyor. elimi iice sabunlarim. her gün banyo yaparim. hata sogan icin su demir sabunlardan denedim bi ise yaramiyor. eldivenle denedim yine asiri olmasada koku var. limonla yikadim elimi ise yaramiyor. ne yapmaliyim?
domates le ovalamayi duymuştum.konu acilmisken bir sorum olcakti arkadaslar. ben sogan dograyinca ellerim en az üc gün sanki elimde sogan tasiyormusum gibi kokar. is arkadaslarimda sasirdi olaya. koku cikmiyor. elimi iice sabunlarim. her gün banyo yaparim. hata sogan icin su demir sabunlardan denedim bi ise yaramiyor. eldivenle denedim yine asiri olmasada koku var. limonla yikadim elimi ise yaramiyor. ne yapmaliyim?
Sogani dogradiginiz bicakla elinizi yikayin, yani deterjan kullanmam ben o metal kismiyla bicagi yikarken eldeki koku da gider.konu acilmisken bir sorum olcakti arkadaslar. ben sogan dograyinca ellerim en az üc gün sanki elimde sogan tasiyormusum gibi kokar. is arkadaslarimda sasirdi olaya. koku cikmiyor. elimi iice sabunlarim. her gün banyo yaparim. hata sogan icin su demir sabunlardan denedim bi ise yaramiyor. eldivenle denedim yine asiri olmasada koku var. limonla yikadim elimi ise yaramiyor. ne yapmaliyim?
Kızlar bir konuda gene fikirlerinizi yaptıklarınızı merak ediyorum
Arkadaşım
Bende
Arkadaşım eldivenle çalıştığını o yüzden daha yavaş ama daha temiz yemekler hazırladığını söyledi
Çok saçmaKızlar bir konuda gene fikirlerinizi yaptıklarınızı merak ediyorum
Arkadaşım
Bende
Sana aklı sıra pasaklı demişKızlar bir konuda gene fikirlerinizi yaptıklarınızı merak ediyorum
Arkadaşım
Bende
o neymiş öyle eldivenle yemekmi yapılırmıymış ben yapamam zaten akşama kadar 1000 kere ellerimi sabunlarım kendisi öyle yapıyorsa pinpirik yada hastaKızlar bir konuda gene fikirlerinizi yaptıklarınızı merak ediyorum
Arkadaşım
Bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?