- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Klasik kaynana işte içinden gelmiyorsa öpme madem konuşmuyor seninle salla gitsin kaynana işte hepsinin huyu suyu aynıKv. Tahmin edeceğiniz gibi. 1 aydır eşimin memleketindeyım. Ben eşimin ailesine çok samimi çok içten davrandim 2 yıldır evliyim. 1 aydır da eşimin ailesinde kalıyorum bayramda gelmiştim. Gelelim konuya. Kaynanam Son 1 yıldır bana karşı tuhaflasti bir is yapsam niye onu öyle yapmışsın böyle yap. Makine ye bulaşık dizsem beğenmez yerini değiştirir balkonu yıkasam peşimden gelir tekrar yıkar. Küçük kızım var her dakka eder altını değiştir üstünü değiştir mama yap bana fırsat vermez kendim düşünüp yapayım öyle de sorumsuz anne değilim yanlış anlaşılmasın. Bir konuda fikrimı söylesem hemen anti tez söyler beni çürütür ama kabà şekilde. Cümleleri hep sen niye böyle yapmışsın la başlar. Sert şekilde. Düzgün konuşmaz üslup bilmez. En son bebeğim dün gece park ta düştü ben gezdirıyor dum. Çocuğumun ağzı kanadı ağlıyor feryat figan ben korkmuşm ağlıyorum bana dediği ilk söz sen niye elini bıraktin niye kucağına almadın. Ben dedim ne biliyorsun almadigmi tutmadigmi hep eleştiri hep eleştiri dedim. Ne eleştirmisım dedi sustum cevap vermedim. Bunun haricinde ben ne kıyafet kişisel bakım aracı eşya alsam aynısını gider alır benim yemeklerimi taklit eder sürekli filan bilemedim . Amacı Ne bu kadının. O kadar kırıldım ki artık ağzım da yara çıktı stres den. Yarın sabah dönüyoruz elini öpmek istemiyorum. 1 aydır cehennem etti herseyi dün den beri konuşmuyorum zaten. Oda kurutma lik koyacak ti koymadi vermedi. Oda benle konuşmuyor. Eşim ise ufak tefek şeyler var huyu bu abartma diyor ama benden başkasına bu sekilde davranmıyor. Eşim benden yana değil tek bir uyarmadi bile annesini . Onu kırmak tan çok korkuyor çok mutsuzm
Ben gerçekten çok değer verdim ona kaşlarını alıyordum ağda yapıyordum koluna bacaklarına sürekli .onu başka insanların içinde övüyordum o bana tek iyi söz söylemez ne başkasının yanında ne yalnız ken. Kendi sıfır telefonum u verdim kendim eski kırık telefonum u kullandım. Bu mu yani. Yaranàmadim.Klasik kaynana işte içinden gelmiyorsa öpme madem konuşmuyor seninle salla gitsin kaynana işte hepsinin huyu suyu aynı
Yazıklar olsun diyorum. Bunun ortası bu olmamalı. O annesi ise bende hanımıyım. Demiyorum ki git anneni sil kavga et. Düzgünce konuşsa belki böyle olmazdı.Bir anneci erkek daha ve yine bunun ceremesini ceken kader ortagim. Yapacak bisey yok oda benimki gibi sutten kesilmemis emecek
Yaranamazsin.Cok fazla kaldirmissin bitarafini insanlara yaranilmiyor maalesef sana nasil davraniyorsa oyle davranicaksin.Ne kadar ekmek o kadar kofteBen gerçekten çok değer verdim ona kaşlarını alıyordum ağda yapıyordum koluna bacaklarına sürekli .onu başka insanların içinde övüyordum o bana tek iyi söz söylemez ne başkasının yanında ne yalnız ken. Kendi sıfır telefonum u verdim kendim eski kırık telefonum u kullandım. Bu mu yani. Yaranàmadim.
Aynen bnede esime boyle soyluyorum ana bana diyoki ben anneme oyle soyleyemem uzenem sende hakkisin ama annemi atamam bisanalim.. anneni at diyenmi varYazıklar olsun diyorum. Bunun ortası bu olmamalı. O annesi ise bende hanımıyım. Demiyorum ki git anneni sil kavga et. Düzgünce konuşsa belki böyle olmazdı.
Aynen bnede esime boyle soyluyorum ana bana diyoki ben anneme oyle soyleyemem uzenem sende hakkisin ama annemi atamam bisanalim.. anneni at diyenmi var
Eşim in zoruyla kaldım bir ay kendileri de ısrar ettiler gerçiNiye bir ay kalıyorsunuz ki? Baktınız olmuyor geçin evinize. Ben şu an gidip kendi ailemin evinde bile kalmam bir ay.
eşiniz sizin zorunuzla, sizin ailenizin yanında kalır mı bir ay?Eşim in zoruyla kaldım bir ay kendileri de ısrar ettiler gerçi
Asla elini oPmem hak etmiyorÇıkarken elini öpün çıkın. Vermezse sen bilirsin diyin eşinizin yanında. Haklıyken haksız duruma düşürür el öpmeden çıkmak. 1 ay uzun bir süre olmuş. Ben annemin evinde kalamam o kadar. Yüz göz olunması normal. Bir daha bu şekilde gelemezsiniz. Eşinizle gelin, misafir gibi gidin. Balkonunu vs. yıkamayın. Yaptığı yemeği severseniz yiyin. Mesafe önemlidir. Klasik kaynana işte kıskançlığından, Herşeyi ben bilirimciğinden geliyor bu davranışlar. Sorgulayıp, geçmişi hatırlayıp üzülmeyin, bunundan sonra ona göre davranırsınız siz de
Kalmazeşiniz sizin zorunuzla, sizin ailenizin yanında kalır mı bir ay?
e siz niye kalıyorsunuz o zaman?Kalmaz
E sen de bu kadar şımartınca tepene çıkmışBen gerçekten çok değer verdim ona kaşlarını alıyordum ağda yapıyordum koluna bacaklarına sürekli .onu başka insanların içinde övüyordum o bana tek iyi söz söylemez ne başkasının yanında ne yalnız ken. Kendi sıfır telefonum u verdim kendim eski kırık telefonum u kullandım. Bu mu yani. Yaranàmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?