Elini öPmeden gideceğim

Aslında eşimle de çok zaman geçirmekten sıkılırm . Ayrıca eşim ama askeri eğitim de idi oda yeni geldi 1 haftadır hep birlikte ma aile yaşıyoruz

Şu erkeklerin “Yaşlı zaten ya, aman huyu bu, he de geç” vs vs diyip annelerine toz konduramamalarını hiç anlamıyorum. Başka biri yapsa kıyamet koparacakları büyük şeyleri anneleri yapınca “Aman boşver” deniyor.

Seni büyüten, sana emek veren kadını, anneni sil at demiyorsunuzdur siz de, ama çizgi çizmesi gerekiyor.

Derler ya hep “gelin kaynana sorununun asıl sebebi kocadır” diye. Öyle. Anneai diye her şeyi yapmasını müstehak görüp, el kızı görüp eşine de naparlarsa yap sabret diyen kocalar!

Son düzenleme:
Aslında eşimle de çok zaman geçirmekten sıkılırm . Ayrıca eşim ama askeri eğitim de idi oda yeni geldi 1 haftadır hep birlikte ma aile yaşıyoruz
Eşinizle zaman geçirmekten sıkılır mısınız ?
Çok ilginç geldi.
Pardon neden evlendiniz o halde sıkılacağınız adamdan ?

Yazıklar olsun diyorum. Bunun ortası bu olmamalı. O annesi ise bende hanımıyım. Demiyorum ki git anneni sil kavga et. Düzgünce konuşsa belki böyle olmazdı.
Konuşmazlar canım. Boşanmayı göze alırlar da anneciklerine tek bir laf etmezler.
Bu kocalar koca hakkını, kaynanalar da analık hakkını çok yanlış anlamış.
Koca diye her haltlarına katlanmak zorunda olduğumuzu zannediyorlar anaları da oğullarının bile kabul etmeyecegi şeyleri bize yapıyorlar analık haklarını öne sürerek.
Hepsinin canı cehenneme.

Sorunlu olarak beni görüyor gidelim dedigim de diyor senin suyun kaynadi yine diyor. Anlamıyorum ben durup dururken sorun çıkaran tartışma çıkaran biri değilim. Annesi bana hiç yoktan ters cevaplar bile verse cevap vermem yada göğsüm de yumuşatıP veririm. Ama yeter benim de bir sabrım var. Kadın adım atsam eleştiriyor. Her lafı sen niye böyle yapmış sin lâ başlıyor. Kaba çok kaba

1 ay ne işiniz var da kalıyorsunuz? eve gidince annene çok kırıldım 1 ayımı zehir etti hep böyle davrandı diye anlat. en azından bidaha ısrar edemez kal diye. şu kalma saçmalığını anlamıyorum anlamıycam da. benim eşimin ailesi de böyle. kal da kal. sanki beni çok severlermiş gibi. kalmıyorum ama, kendi annemde kalmam 1 ay. siz de kalmayın herkesin kendi evi.

Kendi göbeğini kendin keseceksin o zaman. Kocan arkanda durmuyorsa sen gereğini yapacaksın.

e siz niye kalıyorsunuz o zaman?
Biliyordum akabinde bu soruyu soracağını. Biz kadınlar yeterki tatsızlık çıkmasın diye icap ederse cehennemde bile kalırız.

Ama benim de tavsiyem bu yönde.

Benim eşim hayatta kalmaz. Ve ben de kalmam.

Boyle yaparak ne ummustunuz?
Mesafe mesafe mesafe.

Duruma göre davran. Baktın arada kaynıyorsun öpmeden elini çık. Yok göze çarpacaksa yalandan bir alnına değdir işte. Böyle durumlarda politik olmak hayat kurtarır.

İyilikten maraz doğar . Mesafe candır

Benim kv de oyleydi ama eşim surekli annesiyle konusur, hatalarini anlatirdi, saatlerce yapma etme derdi. Keske sizin esiniz de sizin arkanizda dursa.

Yok
Benim kv de oyleydi ama eşim surekli annesiyle konusur, hatalarini anlatirdi, saatlerce yapma etme derdi. Keske sizin esiniz de sizin arkanizda dursa.
Kıramam diyor bir kaç defa konuştum düzeltme di kendini ne yapayım artık kavga mi edeyim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…