- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Aynen ya bende anlamıyorum gerçekten.Niye bir ay kalıyorsunuz ki? Baktınız olmuyor geçin evinize. Ben şu an gidip kendi ailemin evinde bile kalmam bir ay.
Aslında eşimle de çok zaman geçirmekten sıkılırm . Ayrıca eşim ama askeri eğitim de idi oda yeni geldi 1 haftadır hep birlikte ma aile yaşıyoruzTek bir sorum olacak bir kadın neden 1 ay kaynanasında kalır ?
Yemin ederim bunu aklım almıyor.
Kocanızın o kadar zamanı varsa gidin evinizde geçirin vaktinizi.
Bu ne saçma bir durumdur . Ha aynı evin içinde durmaktan sıkılıyorsanız , paylaşacak bir şeyiniz yoksa orasını bilemem.
Eşinizle zaman geçirmekten sıkılır mısınız ?Aslında eşimle de çok zaman geçirmekten sıkılırm . Ayrıca eşim ama askeri eğitim de idi oda yeni geldi 1 haftadır hep birlikte ma aile yaşıyoruz
Konuşmazlar canım. Boşanmayı göze alırlar da anneciklerine tek bir laf etmezler.Yazıklar olsun diyorum. Bunun ortası bu olmamalı. O annesi ise bende hanımıyım. Demiyorum ki git anneni sil kavga et. Düzgünce konuşsa belki böyle olmazdı.
Sorunlu olarak beni görüyor gidelim dedigim de diyor senin suyun kaynadi yine diyor. Anlamıyorum ben durup dururken sorun çıkaran tartışma çıkaran biri değilim. Annesi bana hiç yoktan ters cevaplar bile verse cevap vermem yada göğsüm de yumuşatıP veririm. Ama yeter benim de bir sabrım var. Kadın adım atsam eleştiriyor. Her lafı sen niye böyle yapmış sin lâ başlıyor. Kaba çok kabaKonuşmazlar canım. Boşanmayı göze alırlar da anneciklerine tek bir laf etmezler.
Bu kocalar koca hakkını, kaynanalar da analık hakkını çok yanlış anlamış.
Koca diye her haltlarına katlanmak zorunda olduğumuzu zannediyorlar anaları da oğullarının bile kabul etmeyecegi şeyleri bize yapıyorlar analık haklarını öne sürerek.
Hepsinin canı cehenneme.
ay hiç söylemeyin ya. huylanıyorum ben bi de. öpmeyince ooo elimi öpmedi saygısız oluyoruz.El öpmek kadar saçma bir olay yok zaten. Tokalaşırsın, sarılırsın vb. ama el öpmek ne? Bir de bu saygı duymakla özdeşleştirilmiş bir şey...
Kendi göbeğini kendin keseceksin o zaman. Kocan arkanda durmuyorsa sen gereğini yapacaksın.Sorunlu olarak beni görüyor gidelim dedigim de diyor senin suyun kaynadi yine diyor. Anlamıyorum ben durup dururken sorun çıkaran tartışma çıkaran biri değilim. Annesi bana hiç yoktan ters cevaplar bile verse cevap vermem yada göğsüm de yumuşatıP veririm. Ama yeter benim de bir sabrım var. Kadın adım atsam eleştiriyor. Her lafı sen niye böyle yapmış sin lâ başlıyor. Kaba çok kaba
Biliyordum akabinde bu soruyu soracağınıe siz niye kalıyorsunuz o zaman?
Ben gerçekten çok değer verdim ona kaşlarını alıyordum ağda yapıyordum koluna bacaklarına sürekli .onu başka insanların içinde övüyordum o bana tek iyi söz söylemez ne başkasının yanında ne yalnız ken. Kendi sıfır telefonum u verdim kendim eski kırık telefonum u kullandım. Bu mu yani. Yaranàmadim.
Ben ortasını bulamıyorum işte ya çok samimiym ya buz gibiBoyle yaparak ne ummustunuz?
Mesafe mesafe mesafe.
İyilikten maraz doğarBen gerçekten çok değer verdim ona kaşlarını alıyordum ağda yapıyordum koluna bacaklarına sürekli .onu başka insanların içinde övüyordum o bana tek iyi söz söylemez ne başkasının yanında ne yalnız ken. Kendi sıfır telefonum u verdim kendim eski kırık telefonum u kullandım. Bu mu yani. Yaranàmadim.
Kıramam diyor bir kaç defa konuştum düzeltme di kendini ne yapayım artık kavga mi edeyim diyorBenim kv de oyleydi ama eşim surekli annesiyle konusur, hatalarini anlatirdi, saatlerce yapma etme derdi. Keske sizin esiniz de sizin arkanizda dursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?