Elini öPmeden gideceğim

Yok
Kıramam diyor bir kaç defa konuştum düzeltme di kendini ne yapayım artık kavga mi edeyim diyor
Annesi insan da siz nesiniz peki? Kocaniz konustuktan sonra annesi duzelmediyse hata sizin degil artik. Tartisa da bilirsiniz, kavga cikara da bilirsiniz.

Neleeeer yaptım kaynanam için neler bir kez kalbini kırmadım cebine milyarlar koydum evini yaparken maaşımı verdim diğerlerini saymıyorum sonuç ne mi ne kadar uzak olursa bana ı kadar iyi çünkü o beni enayi yerine koyuyor

Neden 1 ay? Gereksiz yakinliktan baska bir ise yaramaz. Ayrica 1 aydir yabancinin evinde kalsam yine de elini opup tesekkur ederek ayrilirim. Kadin kotu davraniyorsa neden kaldiniz madem derler insana

Biliyordum akabinde bu soruyu soracağını. Biz kadınlar yeterki tatsızlık çıkmasın diye icap ederse cehennemde bile kalırız.

Ama benim de tavsiyem bu yönde.

Benim eşim hayatta kalmaz. Ve ben de kalmam.
Burada okuduğum bazı hayatlarin cehennemden farkı yok zaten.

Hizmetçi gibi davranan hizmetçi muamelesi görür. Bu kadar basit. O sizi gelin olarak onaylayinca rutbeniz mi artacak. Nedir bu yaranma sevdası?

Nedir bu annecilik ya. Haksızsa uyarsana en sevmediğim davranışlar.

herkes neden uzun kalindigini sorgulamis da, herhalde durum bunu gerektirmistir. ben de 1 yili askindir amerika'da yasadim. orda dogum yaptim, tatil icin memleketime geldim. burda dayali doseli, biz gelmeden k.validem tarafindan temizletilmis evimiz de var. ama 3 haftayi gecti k.validemdeyiz. torununu ilk defa gordu, en erken yine seneye gorecek.
ama biz gelin-kaynana genis insanlariz. ne benim, ne onun hareketlerimiz birbirine batmiyor. ozel alanlarimiza girmiyoruz.
sizin durumunuza gelince el opmeden cikmak olmaz. fazla uzatmadan vedalasin. araya giren sogukluk daha da artmasin. yoksa bir dahaki ziyarette 1 hafta bile kalsaniz, zul olur. esinizle aranizin bozulmasina deger mi?
olay soguduktan sonra, daha az kalmayi konusabilirsiniz ama simdi degil. cunku refleks olarak savunmaya gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…