ben demezdim öyle bi şey . elini öpmeyelim falan. kim olsa alınır , üzülür , kırılır. ortalığı ayağa kaldırmış sizinki. zamanında da bebek olmuyor diye ileri geri konuşan biri üstelik . biliyorsun huyunu6 aylık bebeğim var. Yeni yeni gribi geçiyor. K.validelere gittik. Eşimin teyzesi de oradaymış. Elini öptü direk. Zaten çocuk hasta. Kibarca teyze elini öpmeyelim ama dedim. Ortalığı ayağa kaldirdi. Kendi gelini bile ses etmemiş ben demişim. Kimseden duymamış. Ne biçim insanmışım. Bir sürü şey. Bir ara kendi torununa öpersin artık dedim. Geri adımda atmıyormuşum. Özür dilemem gerekmiş. Bir ton laf dedi. K.valide sus ses etme dedi. Sustum başka odaya gittim. İçimde kaldı.
Bu arada bu kadın çocuğumuz hemen olmadı diye ileri geri konuştu zamanında. Bebeğim tüp bebek. Belki çok üstüne düşüyorum. Haksızım bilmiyorum ama başkası opturuyie diye susamam.
Ben bir daha bu kadının ortamında olmak istemiyorum. İleri geri konuştu. Ki sadece birşey dedim. Bayanın gözleri görmüyor bu arada. Haksız mıyım. Çok sinirliyim şimdi.
Not eşim sessizdi. Genelde böyle konularda başta sessiz olur .Sonra sen söyle demiştin yapmıştın diye ileride önüme sürer.
Aferin öptürmeyin zaten çingene cocukları dr yolunu bilmezken siz hastaneden çıkmaz oldunuz hala anlayamadınız...
Yeni nesil duyarlı çok bilgili anneler olarak Cocukların tüm bağışıklık sisteminin içine ettiniz..
Bu yorumdan sonra siz gri mikrobu almayında
Bu arada bagısıklık sıstemı opmekle guclenıyorsa gercekten ben opucuk termınatoru olup kızımı opucem
Benım bıldıgım bagısıklık sıstemının kaşık kadar bebegı opmekle alakası yok ama bılmıyorsam duzeltın lutfen
Hmm bunu bılmıyordum...öpmenin ya da dokunmanın sebep olabileceği hastalıklarla bağısıklık oluşuyor, vücut bu düşman diyo savunma mekanizması devreye giriyo, ateşi çıkıyo ve dahi başka tedbirler alıyo vücut, kabaca böyle, o sebeple biz yetişkinler çocukluk çağında bazı hastalıkları atlattığımız için bir daha o hastalıklar bize etki etmiyo, örneğin çiçek, kızıl vs
Hmm bunu bılmıyordum...
Pekı sadece ben opsem bu yeterlı degıl mıdır
Hanı sadece anne baba annene opse...
Bende grıp oldugunda da normalde de ates dusurucu vermıyorum
Bıyerde okumustum cocuk buyurken vucudu dırenc kazanırken atesı cıkarmıs ates dusurucuyle bunu onluyorsunuz dıyordu dogru mu
Ne guzel bi söz amin...Evet canım doğru çocuk uyuyamıyosa baya süzülüyosa o zaman vermek bence makbulü ki hiç vermeyen arkadaşlarım da var, Allaha emanet olsunlar, annem hep Allah bıraktığım gibi bulmayı nasip etsin derdi bize
Kesinlikle katılıyorum canını sıkma.Bebeğin eli sürekli ağzında. Elini opmekle ağzından öpmek aynı bence. Düzgün söylediğime eminim. Kendi bilir.
insanlar ne kadar düşüncesizler cidden6 aylık bebeğim var. Yeni yeni gribi geçiyor. K.validelere gittik. Eşimin teyzesi de oradaymış. Elini öptü direk. Zaten çocuk hasta. Kibarca teyze elini öpmeyelim ama dedim. Ortalığı ayağa kaldirdi. Kendi gelini bile ses etmemiş ben demişim. Kimseden duymamış. Ne biçim insanmışım. Bir sürü şey. Bir ara kendi torununa öpersin artık dedim. Geri adımda atmıyormuşum. Özür dilemem gerekmiş. Bir ton laf dedi. K.valide sus ses etme dedi. Sustum başka odaya gittim. İçimde kaldı.
Bu arada bu kadın çocuğumuz hemen olmadı diye ileri geri konuştu zamanında. Bebeğim tüp bebek. Belki çok üstüne düşüyorum. Haksızım bilmiyorum ama başkası opturuyie diye susamam.
Ben bir daha bu kadının ortamında olmak istemiyorum. İleri geri konuştu. Ki sadece birşey dedim. Bayanın gözleri görmüyor bu arada. Haksız mıyım. Çok sinirliyim şimdi.
Not eşim sessizdi. Genelde böyle konularda başta sessiz olur .Sonra sen söyle demiştin yapmıştın diye ileride önüme sürer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?