Elinizde sihirli bir degnek var. Tek bir sey yapma hakkiniz var ne yapardiniz:)

uzman estetisyen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
425
89
38
34
Hanimlar merhaba boyle bir konu acmak istedim. Umarim guzel seyler cikar ortaya. Paylasimlarinizi bekliyorum:)

karşısındakini dinlemeden konuşan ve cevabı verildiği halde aynı şeyi tekrar tekrar soran insanların bu huyarını değiştirmek isterdim.

bende bir değnek olsaydı şayet, xx le olabilmem için annemi ikna etmeye çalışırdım ya da kredi borcumu kapatmaya

İstediğim yere ışınlanmayı dilerdim...
Bıktım valla şu trafikten

Valla ben kendimden yana kullanirdim bu tek hakki ve sevdigim(beni terkeden ama hala unutamadigim) adamla evlendirirdim kendimi...ayy keske oyle bisey olsaaaaaa

Sokak hayvanlarının hepsini ev sahibi yapar, karınlarının doymasını ve sevgiyi bolca tatmalarını sağlardım.

İnsanlara vicdan merhamet insanlık! Dilerdim.. Ne açlık olurdu, ne tecavüz, ne savaş, ne insanlara nede hayvanlara eziyet olmazdı o zaman.. Baya bayaa dünya barışı dilerdim, sihirli değnek bana ters ters bakıp git işine derdi galiba.....

şimdide onun bana deli gibi aşık olmasını dilerdim
üstelik ben onu çoktan unutup 3.senesi dolan ilişkime devam ederken
tıpkı zamanında onunda bana aynı durumu yaşatması gibi

tek bir şey hımm..
insanın zalimlik duygusunu kaldırmayı dilerdim böylece ne savaş ne açlık ne acımasızlık olurdu...Allah ım kendimi miss turkey de gibi hissettim ehehe
amaaa 3 olsaydı ilki bu ikincisi güzel bir meslek üçüncüsü güzel bir kariyer

okula başladığım yıla geri dönerdim. hayatımdaki pişmanlıkları,acabaları, keşkeleri düzeltir ve farklı davransam hayatım nasıl olurdu bunu yaşayarak görmek isterdim(hep bunu merak etmişimdir)...Bu arada bugünkü aklımla oluyor tabii bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…