ben ısınmadan yapmıyorum direk çıkıyorum üstüne ama zaten oturduğum yerden kalkıpta değil işten gel evde iş güç yap sonra çık, oda ısınma sayılmaz mı kiBisiklet öncesi ısınma sonrası esneme mutlaka şart. Herkes sonuç aldınız mı faydası var mı diye soruyor ya.evet super faydası var.oturcagniza sürün. Kemik erimesinede çok iyimiş.valla devam edelim destek olalım. 1 ay sonra yeni kot alalim :) bi beden küçük olsun.
Youtube da ısınma esneme dolu bi incele istersen.ısınmadan yapinca oram buram tutmuyo
Hepsi benzer aslında. ısınma esneme yaz direk çıkıyor tatlım.bakarım tmm, senin önerdiğin varsa buraya link atabilirmisin?
ben 9 ekimden beri kullanıyorum daha 1 kilo verebilmişimGelismeleri eksik etmeyelim :*
Yeme içme ne durumda ve sadece eliptik mi yapiosun .her gün 1 saat yapıp 1kg mu verdinben 9 ekimden beri kullanıyorum daha 1 kilo verebilmişimpek bi gelişme olmadığından yazamadım olursa yazarım
biranda olmasada bugün geldiğim noktaya baktığımda yeme içmemi kesinlikle çok değiştirdim, ama dahada iyi olacak zamanla buna inanıyorum, günlük 1250-1350 kalori arası alıyorum, hergün güzenli yapmamıyorum ama haftada 4 gün oluyoYeme içme ne durumda ve sadece eliptik mi yapiosun .her gün 1 saat yapıp 1kg mu verdin
Çok faydasını gördüğüm bi diyetisyenin icecegini yapıyorum.2 hafta yapıp 1hafta yapmıyorum. 5lt lik koca tencereye su koyuyorum.1 cubuk tarcin, bi tutam karanfil,1 tutam top karabiber( ben yazın kırmızı karabiber toplamisdim ondan koyuyorum) 1 elma dilimlenmis, yarım. Limon .kaynatiyorum ılık soğuk oda sicakliginda günde 2 büyük kupa ister tok ister aç içiyorum. Kalan tencereyi dolaba alıyorum mikrop olusmasij diye ertesi gün içiyorum 2 3 gün gidiyor bu 5 lt bana bazen bakıyorum sert olmus su kâtip seyreltiyorum .kesinlikle faydası var
Haftada 6 gün yarım saat yapmalısın.ve her gün aynı saatte düzene sokmazsan sadece hobi oluyo .4 ay yasadim bunu.yeme içmede haftada 1 gün en sevdiklerinden az az ye.kalori ye sole takılmiyim tereyagli omlet yiyorum var mı ötesibiranda olmasada bugün geldiğim noktaya baktığımda yeme içmemi kesinlikle çok değiştirdim, ama dahada iyi olacak zamanla buna inanıyorum, günlük 1250-1350 kalori arası alıyorum, hergün güzenli yapmamıyorum ama haftada 4 gün oluyo
Haftada 6 gün yarım saat yapmalısın.ve her gün aynı saatte düzene sokmazsan sadece hobi oluyo .4 ay yasadim bunu.yeme içmede haftada 1 gün en sevdiklerinden az az ye.kalori ye sole takılmiyim tereyagli omlet yiyorum var mı ötesimuz yiyorum incir üzüm yiyorum.ben siktikca strese giriyorum yemiycem şey aklıma gelio.sabah ekmek yiosam öğle akşam yemio rum. Yazın tamamen kestim 20kg gitti.şimdi azcik sapitiyorum ucundan kacirma gibi :) simit hastasiyim pazar çeyrek simit yiorum. Çikolata haziran 20 den beri yemiyordum geçen perşembe 2 kare bitter yedim ay valla çokta lazim degilmis dedim.pasta börek 5 ay yapmadim ki iyi yemek yaparim.eve un şeker sokmadim. Dün browni yaptim fırından cikinca 1 catal yedim.o
1hafta ni alio alışmak. Eve sokma çikolata abur cubur yemesin koca larda valla benim eşimde yemek sonrasi hep tatlı ister.bu süreçte inan oda zorlandı almadim yapmadım. Ay tatlı yokmu dediğinde bur kaseye leblebi üzüm kayisi koydum çayın yanında 3 gün konuştu sustu.git dışarda ye eve getirme dedim oda 6kg verdi istemeden Hahahaha o pilav makarna var ya kaç kaç onlardansen iyi başarmışsın bu işi bende baya baya azalttım çikolata falan yersem haftada bir falan oda 2-3 kare yada eşimin yedikelerinden 1 ısırık, ekmeği günde 1 yada hiç, pilav yada makarna yersem onuda günde1 öğünde 2 yemek kaşığı kadar ölçülü, eliptikte dediklerini yapmaya başlıycam bakalım dayanabilecekmiyim
Mutlaka dene dua edecen bana :) yilbasina kadar min 2 max 4 verelim hadi sozmudenemekte fayda var,hemen fotosunu çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?