Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Hoşbulduk kızlar haydi ben başladım spora
Birakinca bende aldim tatlım geldikleri gibi giderler hadi başla. Günde 40 45 dk yapıyorum ben.bakalım nolacak
Ben de sabah 30 dk aksam 15 dk yapıyorum midem genişledi malesf ama 2 ayda toparlarız insllh.ben basladım sabah sporuma..

dikkat edince gidiyor kesinlikle. havalar soğudu insan üşeniyor. hele ki güneş olmayınca bütün enerjim alınmış gibi hissediyorum.

dikkat edince gidiyor kesinlikle. havalar soğudu insan üşeniyor. hele ki güneş olmayınca bütün enerjim alınmış gibi hissediyorum.
haklısın ama bunlar moralimizi bozmasın bol güneşili günlerde fit dolaşmak için bugünler bizim için ilaç, hele bide kış ayı kalın giyiniyoruz kimse anlamıyo kilo verdiğimizi bahara doğru inceldikçe giysiler sen zayıfladın mı demiyolar mı sevinçten uçası geliyo insanın

Günaydın Günaydın kızlar. :) öncelikle şunu söyliyim ; ne sporu yaparsaniz yapın yaşam şekli haline getirin.ne olursa olsun Birkanca alinio işte ben yaşadım aldim.şimdi 5 _8 kg i kaldı .haftada 6 gün yapip kg veriosak kilo verdikten sonra2 3 gün koruma için yapmalıyız.öyle hemen alınmıyor kilo 8 9 ay suruo :) begum75 nastasia elvin13 bir de aynen katiliyorum kışın hava soğuk kapalı güneş yok bende çok zorlanıyorum başlarken "ya Allah" diyip çıkıyorum .yoksa begum hakli yaza hazırlık yapioz sonuçta. :*

Hoşbulduk kızlar haydi ben başladım spora

Ben de sabah 30 dk aksam 15 dk yapıyorum midem genişledi malesf ama 2 ayda toparlarız insllh.ben basladım sabah sporuma..
Tatlım beyaz sari leblebi koy kaseye 3 4 de kayisi.ara ogunlerde git gel ye.o el ve ağız alışkanligi var ya o ıllet onu halledio.ustunede su iç. Koca kaseyi 1 günde bitiriodum ilk ay günde 1 paket leblebi bitiriyordum 2.3. Ay yarım pakete düştü. Şimdi küçük bir avuç yiyorum.haziranda başladım az yemeye.ama leblebi bitince strese giriyorum :) dün gittim aldim 4 paket gene.küçülüyormu mide yoksa kan şekeri kg verdikçe demgelenip az mı yediriyor bilmem ama bende valla ise yaradı.

bende bi ara leblebiye takıldım ama aynı sizdeki gibi yedikçe yedim ve bu yemeler hiç azalmayınca bıraktım, bide karbonhidrat miktarı yüksek olduğu için bırakmayı istedim, ara öğünde şimdi bir çay bardağı tarçınlı süt içiyorum yanınada canımın çektiği meyva, eğer kan şekerim düştüyse 3 ü bir aradan çay kaşığının ucuyla kahve katıyorum o tat bana yetiyor...şimdilik böyle bakalım ne kadar devam eder....

Yedikce yedim ama 1 ay sonra azaldı o his.gün içinde sadece karbonhidrati leblebi ve 1 elma dan aldim 3 ayda 20kg attim .başta o yeme hirsindan çok yio insan sonra azalio zaten.tabi kisiye gore degisir azaltmak onemli.tarçınlı süt harika kahvaltida tüketiyorum ben.hep 60 63 kg alıştığım için 68 çok gelio bana bide ara beden olmak zor.38 oturuo 40 bol gelio.boy uzun ondan yirtiyorum.bırakmayınca gider ya ben hepimize güveniyorum :*

sen uzunsun, aslında boyuna göre kilonda iyi ama herkesin kendi mutlu hissettiği kiloda olması daha güzel o yüzden hedefler farklı,
ben gün içinde 1 dilim ekmek, 2 yemek kaşığı kadarda pilav yada makarna yiyiyorum , ee diğer yiyeceklerdende illaki geliyo k.hidrat, hergün mutlaka çorba içiyorum, o yüzden leblebi çok geldi bana, şimdilik bıraktım...bakalım inşallah bende sizin gibi verebilirim, öyle 20 kilo değilde 10 kilo yeter bana, bedenimde kalıbına göre değişmekle 40 bazen dar bazen normal 42 de bazen bol bazen normal şimdilik bedenim bu, tabi vücut tipide önemli (armut tipliyim )

Bende armut yapılıyim :) sağlık sorunları yüzünden almistim 20yi sukur gitti.haklısın çorba ekmek bide leblebi çok olur .aman gider ya başarıcaz bence

Aaa sabah 40 dk eliptik 5dk esneme yaptim bu arada söylemeyi unutmuşum.yulaf süt muz ve çay kahvaltimdi.şaka maka başlayalı 1 hafta oldu bu gün.pazarları yapmiyorum dinlenme gunum.hadi bakalım kim ne yapmis ? Yorum yapan yapmayan takip eden üye olan olmayan herkesi gaza getirelim. Herkes katılsin bize

evet topiğin canlanma zamanı geldi, eliptikçiler haydi bisikletinizin üzerindeki örtüleri atın tozunu alın hepbirlikte spor yapalım

ben bildirimlerimi akşam yapabilirim, çünkü sporu bitirmem 22:00 22:30 arasın ancak oluyo.

yulafı çok az suda haşlayıp suyu çekilince sütü eklersen bide içine incir üzüm falan atıyolar çok güzel oluyomuş ama kalorisi yükselir tabi

Akşamdan 4yk yulafa yarım çay bardağı süt ekleyip sabah yiyorum.ooo bende neler ekliyorum bi gör :)) ama mens dönemi öncesi. Canım tatlı cekince ise yarii.ay aynen çok doğru dedin ortuleri kaldırın.bi ara nerdeyse satacaktim.ama kışın nasıl ise yaradini hatırladım. Senin akşam bildirimini de sabirsizlikla bekliyorum

Merhaba,1 saat lik çalışmamı tamamladım

Günaydın sabah sporumu tamamladim havaya inat,isteksizlige inat yaptim peki siz de durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…