Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Bir süre kendini tutup yemezsen iradeye hakim olursan alışıyor insan sonrasindada devam ettirirsen alistin gitti işte ,insallah devam ettiririm

Mutlaka dene dua edecen bana :) yilbasina kadar min 2 max 4 verelim hadi sozmu

bu sabah tartıldım kilom:66,3 bakalım yılbaşına kadar ne kadar verebilecem, senin kilo kaçtı sende yaz buraya bide yılbaşından sonra 1 yada 2 ocakta yazarız.

Ben gündüz2 kere eliptik yapıyordum 63 kiloya düştüm suan 72 kiloya cıktım malesf.bugun yarım saat yaptım artık hergun yapacağım bakalım kac kilo verecgız

ben cumartesi yapamadım ama pazar 1 saat yaptım, sen pazar yapabildin mi?
Canım migrenin için çok geçmiş olsun.pazar ben yapamadim.daha doğrusu pazarları dinlenme günüm. Pazartesi sabaha çektim sporu.45 dk eliptik 10 15 dk yer egzersizi yapıp bitirdim.68 kiloyum ara beden oldum 39 :))) çok fenayim.evet destek olalım birbirimize verelim tatlım. Dediğin gibi yemeyince de inan 1 hafta 10 güne alisio insan.

Bir süre kendini tutup yemezsen iradeye hakim olursan alışıyor insan sonrasindada devam ettirirsen alistin gitti işte ,insallah devam ettiririm
Öğlen canım çok ciko cekti.3yk yulaf ezmezi ,yarım çay bardağı süt, yarım tk kakao,2 ceviz,yarım muz karistirdim.ayyy ınanamazsin lezzete.bildiğin Muzlu pasta oldu benim kurtaricim bu.

bende geçen hafta tartıda 68 i gördüm bu hafta çözüldü yağlar bir anda 66,3 ü gördüm, ama 9 ekimden beri uğraşıyorum ancak oldu, sen bu konuda daha kolay kilo verebiliyosun o yüzden durmadüzenli başla sende hızlı bir şekilde kilolarını ver, burdan destek olalım birbirimize

ben dün 75 dakika yaptım normalde bu kadar uzun yapmıyorum,evde yemeğim vardı, işimde pek yoktu erken başlayınca ee tv de dizimde olunca kaptırdım kendimi

Sabaha çek sende sporu.erken aç karnına. Bak noliii. 1 bardak su sütlü nescafe içip cikiom ben.

canım sabah yapamam işe geliyorum sabah 7 de kalkıyorum zaten gözüm zor açılıyo bide 6 da kalkıp spor yapmak zor gelir açıkcası akşama alıştım ben, şimdilik böyle devam edeyim bakayım..

çok hırslandım kızlar acayip hemde. acilen gidip eliptik almam lazım
spor yapmayı bırakınca acaba çok mu hızlı geri alınıyor. gerçi yaşam tarzı yapmak, zayıflama döneminde olduğu kadar yoğun olmasada arada gene devam etmek isterim...

eğer beslenme şeklini yaşam tarzı haline getirmeyi başarırsan almazsın, kaçırdığın zamanlar sporla desteklersin.

tabiki söylemesi kolay yapması zor ama bunun sonucuna katlanacak olanda yine biziz tercih bize kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…