Elimden geleni yapcam söz pazartesi tarti günüm sonucu buraya yazarim 1 tafa 2 ocaktada yazarızMutlaka dene dua edecen bana :) yilbasina kadar min 2 max 4 verelim hadi sozmu
Ben bugün yapamiycam migrenim tuttu çok fenayimKızlar ben 40dk eliptik 10dk yer egzersizi ve esneme yaptim.kim neler yaptı bakalım
1hafta ni alio alışmak. Eve sokma çikolata abur cubur yemesin koca larda valla benim eşimde yemek sonrasi hep tatlı ister.bu süreçte inan oda zorlandı almadim yapmadım. Ay tatlı yokmu dediğinde bur kaseye leblebi üzüm kayisi koydum çayın yanında 3 gün konuştu sustu.git dışarda ye eve getirme dedim oda 6kg verdi istemeden Hahahaha o pilav makarna var ya kaç kaç onlardan
Hiç yemiyceksin tatlım.olmuo yoksa sen 1 bardaktan pilav yap yesin esin.makarna yaparken çok canım çeker benim yağsız 1 kase alıp domates peynir karistiririm. İşe yarıo.dayanırsin eliptige eminim güveniyorum sana.ama önce çikolata makarna pilav hiç yemiycen.kakolu süt iç valla ayni
ben cumartesi yapamadım ama pazar 1 saat yaptım, sen pazar yapabildin mi?Kızlar ben 40dk eliptik 10dk yer egzersizi ve esneme yaptim.kim neler yaptı bakalım
Merhaba kızlar bende katılmak istıyorum eliptik bisikletım var ama nezamandır yapmoyordum kiloda aldım baya
Mutlaka dene dua edecen bana :) yilbasina kadar min 2 max 4 verelim hadi sozmu
Hadi kolay gelsinBen gündüz2 kere eliptik yapıyordum 63 kiloya düştüm suan 72 kiloya cıktım malesf.bugun yarım saat yaptım artık hergun yapacağım bakalım kac kilo verecgız
Canım migrenin için çok geçmiş olsun.pazar ben yapamadim.daha doğrusu pazarları dinlenme günüm. Pazartesi sabaha çektim sporu.45 dk eliptik 10 15 dk yer egzersizi yapıp bitirdim.68 kiloyumben cumartesi yapamadım ama pazar 1 saat yaptım, sen pazar yapabildin mi?
Birakinca bende aldim tatlımMerhaba kızlar bende katılmak istıyorum eliptik bisikletım var ama nezamandır yapmoyordum kiloda aldım baya
Hadi hoşgeldin o zaman :*Ben gündüz2 kere eliptik yapıyordum 63 kiloya düştüm suan 72 kiloya cıktım malesf.bugun yarım saat yaptım artık hergun yapacağım bakalım kac kilo verecgız
Öğlen canım çok ciko cekti.3yk yulaf ezmezi ,yarım çay bardağı süt, yarım tk kakao,2 ceviz,yarım muz karistirdim.ayyy ınanamazsin lezzete.bildiğin Muzlu pasta olduBir süre kendini tutup yemezsen iradeye hakim olursan alışıyor insan sonrasindada devam ettirirsen alistin gitti işte ,insallah devam ettiririm
Sabaha çek sende sporu.erken aç karnına. Bak noliii. 1 bardak su sütlü nescafe içip cikiom ben.Hadi kolay gelsin
Bende 1 saate başlarım yapmaya
Canım migrenin için çok geçmiş olsun.pazar ben yapamadim.daha doğrusu pazarları dinlenme günüm. Pazartesi sabaha çektim sporu.45 dk eliptik 10 15 dk yer egzersizi yapıp bitirdim.68 kiloyumara beden oldum 39 :))) çok fenayim.evet destek olalım birbirimize verelim tatlım. Dediğin gibi yemeyince de inan 1 hafta 10 güne alisio insan.
Sabaha çek sende sporu.erken aç karnına. Bak noliii. 1 bardak su sütlü nescafe içip cikiom ben.
çok hırslandım kızlar acayip hemde. acilen gidip eliptik almam lazım
spor yapmayı bırakınca acaba çok mu hızlı geri alınıyor. gerçi yaşam tarzı yapmak, zayıflama döneminde olduğu kadar yoğun olmasada arada gene devam etmek isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?