Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ben fazla bilinçsizce kullandim bu ilacı.Yan etkisi olsugunu biliyodun ama net degildi sonra bir arkadaşım bahsetti çok tedirgin oldum.2 ay içinde 3 kez kullandim ve daha adet günüme bir hafta var,yumurtalarda ağrı var bide göğüsler sert ve hassaslaştı.Çok büyük bir sorunla karşılaşırmiyim sizce veya kalici bir etki birakir mi ?

Merhaba İyi akşamlar lobayanlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sevgilimle 22 ocakta ilişkiye girdik korunmadan. tam boşalacakken içimden çıktı.Çok az sperm vardı genital bölgede ve bende hemen temizledim. İlk 10 saatte ella içtim. yumurtlama dönemime 4 gün vardı. yan etki olarak iştahım açıldı, beyazımsı sarımtrak bir akıntım çok var ve 2 haftadır aşırı genital bölgede kaşıntı vardı. dün adet olmam gerekirdi ama olmadım sadece çok sarımtrak bir akıntım var. İlk kullanışım ve birde yumurtalıklarımda kist vardı. Şuan hiçbir regl belirtisi olmadı. Yardım ederseniz çok mutlu olıeum 14 şubatta test yaptırıcam.

Merhaba çok acil cevap verirmisiniz lütfen benim adet düzenim bozuk sevgilim yanıma geldi rahat oluyum diye ağrı kesici içtim sonra sürtünme yolunla ilişkiye girdik içine girmedi ama oralara boşaldı 50 saat sonra falan ella kullandım 2 gün sonra adetim oldu hamilemiyim lütfen ya bi cevap verin

Aynı durum dün bende oldu femalardayim ben 3 saat sonra ella kullandım ne yapmalıyız sence birbirimize destek olalim

Erkek arkadasim icime bosaldi ve yaklasik 20 dk sonra ella ictim adetimide en son 10 gun once gerceklesti hamile kalirmiyimmmm

Kizlar ben yirtik kondom kurbani oldum dün. Hemde tam ovulasyon gununde.Üstelik 15 aylik emzirdigim bir bebegim var. Ilaci bugun aldim 10 saat sonra.

Bu ilaci benim gibi alipta hamile kalan var mi.?
Birde cok fena gaz yapti su kisacik surede daha alali 6 saat oldu. Adet gorene kadar boylemi olacak??
Emziren anneler siz ne zaman tekrar emzirmeye basladiniz??

Erkek arkadasim icime bosaldi ve yaklasik 20 dk sonra ella ictim adetimide en son 10 gun once gerceklesti hamile kalirmiyimmmm
Bende ilaç içtim telefondaki program a göre o gün yumurtlama günüydü ama ben salı günü doktora gittim sorun yok dedi gebelik önlenmesi açısından ilaçta verdi cumartesi icicem

merhaba ölmek üzereyim yardım edin!!! sürtünme olmadı sadece değdi dolayısıyla bosalma da olmadı ama zevk suyu var mıdır diye şüphe edip 16.saatte ella içtim olması gereken zamanda regl de oldu ama normalden az geliyo sizce hamile olma ihtimalim???

Test yaptirdinmi

Kızlar ilaç işe yarıyo, bu ilacı kullanıp sonrada kendime 12 günü zehir edenlerdenim, hiç aksamayan regl 12 gün gecikti, ve bütün yan etkilerini yasadım. Yumurtlama günümmüş sonradan öğrendim ve boşalma oldu, 12 saat sonra ilacı kullandım, son regl tarıhım 27.01 ve 28 günde bi regl oluyorum.malum tarıh geldi bende tık yok gecikmeden bi kaç gün sonra kasık krampları girmeye başladı, cok fazla beyaz akıntı, gaz, şişlik, vardı. Miğde bulantısı ve stres cabası, kızlar stres yapmayın hiç şaşmayın regl tarihim 12 gün gecıkti ve dün gece müthiş bi ağrıyla regl oldum. Ikı gün öncesindede iğne ucu kadar kahverengi akıntı olmuştu ve cok korkmuştum meger geliyomuş yolsaymış :)) stres geciktiriyo sakın stres yapmayın sakin olun Allah hepinizin yardımcısı olsun cok zor bi süreç bu arada ilacı regl tarihinizin ortalarında içtiyseyseniz ilacı kullandığınız tarihin üzerinden en az 24 gün geçmesi gerekiyo, buradaki yorumlardan hesaplamalarım bu şekilde, genel gecikme ilacı kullandıktan sonra 24 26 28 bu sekılde.. Sizden değerli hiçbişey yok bunu unutmayın ..

Kızlar selam forumu uzun zamandır takip ediyorum bugun üye olup ella hakkında bikaç bişey yazmak istedim. Maalesef ayda 2 kez kullanmak zorunda kaldım normalde adet döngüm hiç şaşmazdı ve şuan gecikmemin 21. Günü. İdrar ve kan testi yaptırdım negatif çıktı geçen hafta. Strese bağlı ve kesinlikle ilaca bağlı bir gecikme bu. Daha önce kullananlarda da bu tarz gecikmeler olmus hap etkili mi bence evet ama bütün dengeyi alt üst ediyor normal de 20 gün önce olmam gereken adete yakın günlerde de belirtilerim vardı sonra geçti ama şuan yine oldu göğüs hassasiyeti sivilcelenme iştah açıklığı vb. Ve son 1 haftadır gaz sancısı var. Hamile olmadığım konusunda içim rahat ama regl olmayı beklemek gerçekten zor ve stresli. Umarım bir an önce adet olup bu hantallıktan kurtulurum

Bonny bu ilaç ayda bir defa kullandığında bütün hormonları mahvediyor sen iki defa kullanmışsın gecikme normal tahlil yaptırmışsın sonucda rahat ol, ama regl oldugunda normal kanama bekleme cok azaldı benımkı sadece aksamları az ağrıyla damla seklınde oluyo

beklemedeyim bende ilk defa bu kadar gecikti ultrasonla baktırayım diyorum ama arkadaşım da bekle diyor bakalım gelişmeleri yazarım

beklemedeyim bende ilk defa bu kadar gecikti ultrasonla baktırayım diyorum ama arkadaşım da bekle diyor bakalım gelişmeleri yazarım
Birşey olsaydı kan ve idrarda çıkardı canım merak etme bişey yok gecıkme normal, stres yapma gercekten cok etkiliyo, zaten kanamada cok azalıyo ben bide buna takmış durumdayım

Birşey olsaydı kan ve idrarda çıkardı canım merak etme bişey yok gecıkme normal, stres yapma gercekten cok etkiliyo, zaten kanamada cok azalıyo ben bide buna takmış durumdayım

Bu sabah gittim ultrason muayenesine hiç bir sorun yok tarlusal ilaçtan verdi kullanmaya başladım. aslında hiç istemedim kullanmak ama doktor yine de kullanmalısın dedi. bakalım ilaç söktürürse olucam inşallah az da olsa gelsin :) buarada doktor da ella adetin miktarını azaltır dedi merak etme korkulacak bir durum değil 1-2 gün sürermiş kanama düzene girene kadar canım

Çok sevındım cnm tarlu
çok sevindim cnm inslh biran önce olursun tarlusal işe yarıyo dıyolar, ben maydanoz cayı içtim sabah akşam ertesi güne regl oldum onuda içebilirsin ilaç kullanmak istemiyorsan

yok henüz olmadım canım ilac daha bitmedi yarın akşam bitiyor. bittikten sonra bakalım olurum diye tahmin ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…