Aynı durum dün bende oldu femalardayim ben 3 saat sonra ella kullandım ne yapmalıyız sence birbirimize destek olalimMerhaba çok acil cevap verirmisiniz lütfen benim adet düzenim bozuk sevgilim yanıma geldi rahat oluyum diye ağrı kesici içtim sonra sürtünme yolunla ilişkiye girdik içine girmedi ama oralara boşaldı 50 saat sonra falan ella kullandım 2 gün sonra adetim oldu hamilemiyim lütfen ya bi cevap verin
Merhaba arkadaslar bu hapi ben de kullanmistim ve burada kullanan birilerini bulup onlarla iletisime gecmek ve kafamdaki sorulari cevaplandirmak oldukca uzun bir sure aldi. Buraya bu ilaci kullanip kafasi karisik olan arkadaslarim icin bir kac bir sey yazmak istiyorum. Oncelikle ben bu ilaci hemen kullanmak zorunda kaldim ve yan etkilerini sonradan ogrendim. Bir cok siteye baktigimda bazi bayanlar ara kanama yasamis bazilari yasamamis bazilarinda mide bulantisi kusma dahi olmustu. Bende bunlarin hic biri olmadi yani anlayacaginiz uzere bu etkiler her bunyede farkli olarak ortaya cikiyor ve bazen bende oldugu gibi hicbir yan etki yapmiyor. Prospektusteki yan etileri yasamak zorunda degilsiniz! Oraya 1000 kadindan 1 inin bile yasadigi yan etki yazilmak zorunda. Yani diyecegim su ki bu etkileri yasamadim acaba ilac etkisiz mi gibi bir endiseye kapilmayin. Ayni zamanda bu ilacta yuksek detecefe hormon var bundan dolayi adetiniz gecikebilir. Ama doktorlar erken teshis icin adet gecikmezinin dorduncu gunu test yaptirmanizi oneriyor. Ne kadar erken alirsaniz ilac o kadar etkili. Sorunuz olursa cevaplandirabilirim iyi aksamlar herkese.
Bende ilaç içtim telefondaki program a göre o gün yumurtlama günüydü ama ben salı günü doktora gittim sorun yok dedi gebelik önlenmesi açısından ilaçta verdi cumartesi icicemErkek arkadasim icime bosaldi ve yaklasik 20 dk sonra ella ictim adetimide en son 10 gun once gerceklesti hamile kalirmiyimmmm
Test yaptirdinmiMerhaba İyi akşamlar lobayanlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sevgilimle 22 ocakta ilişkiye girdik korunmadan. tam boşalacakken içimden çıktı.Çok az sperm vardı genital bölgede ve bende hemen temizledim. İlk 10 saatte ella içtim. yumurtlama dönemime 4 gün vardı. yan etki olarak iştahım açıldı, beyazımsı sarımtrak bir akıntım çok var ve 2 haftadır aşırı genital bölgede kaşıntı vardı. dün adet olmam gerekirdi ama olmadım sadece çok sarımtrak bir akıntım var. İlk kullanışım ve birde yumurtalıklarımda kist vardı. Şuan hiçbir regl belirtisi olmadı. Yardım ederseniz çok mutlu olıeum 14 şubatta test yaptırıcam.
yaptım negatif çıktı. reglim 4 gün geçtiği zaman yaptım. 6. günündede adet oldum. ama yinede kan testi yaptıracağım pazartesi.Test yaptirdinmi
Bonny bu ilaç ayda bir defa kullandığında bütün hormonları mahvediyor sen iki defa kullanmışsın gecikme normal tahlil yaptırmışsın sonucda rahat ol, ama regl oldugunda normal kanama bekleme cok azaldı benımkı sadece aksamları az ağrıyla damla seklınde oluyo
Birşey olsaydı kan ve idrarda çıkardı canım merak etme bişey yok gecıkme normal, stres yapma gercekten cok etkiliyo, zaten kanamada cok azalıyo ben bide buna takmış durumdayımbeklemedeyim bende ilk defa bu kadar gecikti ultrasonla baktırayım diyorum ama arkadaşım da bekle diyor bakalım gelişmeleri yazarım
Birşey olsaydı kan ve idrarda çıkardı canım merak etme bişey yok gecıkme normal, stres yapma gercekten cok etkiliyo, zaten kanamada cok azalıyo ben bide buna takmış durumdayım
Bu sabah gittim ultrason muayenesine hiç bir sorun yok tarlusal ilaçtan verdi kullanmaya başladım. aslında hiç istemedim kullanmak ama doktor yine de kullanmalısın dedi. bakalım ilaç söktürürse olucam inşallah az da olsa gelsin :) buarada doktor da ella adetin miktarını azaltır dedi merak etme korkulacak bir durum değil 1-2 gün sürermiş kanama düzene girene kadar canım
çok sevindim cnm inslh biran önce olursun tarlusal işe yarıyo dıyolar, ben maydanoz cayı içtim sabah akşam ertesi güne regl oldum onuda içebilirsin ilaç kullanmak istemiyorsanBu sabah gittim ultrason muayenesine hiç bir sorun yok tarlusal ilaçtan verdi kullanmaya başladım. aslında hiç istemedim kullanmak ama doktor yine de kullanmalısın dedi. bakalım ilaç söktürürse olucam inşallah az da olsa gelsin :) buarada doktor da ella adetin miktarını azaltır dedi merak etme korkulacak bir durum değil 1-2 gün sürermiş kanama düzene girene kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?