Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bugün 15. Gün bakalım ne olacak ? Adet söktürücü kullandım dün bitti sanırım bittikten 3 4 gün sonra kanama yapıyormuş hayatım beklemekle geçiyor çok şükür kan ve idrar negatif ama olmasam olcem sistim çok fena . Geciktirici yan etkisi çok yüksek 2 ay olmayanlar bile varmış .bana bu zorlu süreçte destek olan ve akıl karışıklığı yaşamamak için gerekli olan tüm açıklamayı yapan arkadaşım elytia ya çok teşekkür ederim .lütfen hepimiz süreçlerini ve etkilerini yazalım çünkü okuyup buraya yazamayan o kadar çok insan var ki kendimden biliyorum

Ben tesekkur ederim guvendiginiz icin :) regl olunca yazarsiniz

Ella yuksek derecede hormon iceren bi ilac adet geciktirmesi olagan bi durum 8-10 gune kadar cikarsa bence bi trst alip icini rahatlat..
inşallah gerek kalmaz test almama, o cesareti bile göremiyorum kendimde

Kızlar çok mutluyum adet oldum :) oynaya oynaya çıktım lavobadan adet olduğuma hiç bu kadar sevinmemiştim.sabah dan adet söktürücü bitki çaylarına bakmıştım birsürü bişeyler yazıyordu bende çok önceden beşi bir yerde çayı almıştım doğadan içnde biberiye funda yaprağı ve kekik,mate ve yeşil çay var sabahtan beri iki fincan içtim ondan mı söküldü acaba biberiyenin adet söktürücü etkisi var galiba

Aaa cok sevindim:) gozun aydiiin

Teşekkür ederim kızlar dualarım sizinle sizde bitki çayı mı içseniz :?

Arkadaşlar bende kafayı yicem adetim tam 5 gün gecikti . Bundan 18 gün önce tam da yumurtlamama yakın prezarvatifle korunarak ilişki yaşadım ama kayma oldu gibi geldi 15 saat sonra ella kullandım . İlişkiden 16 gün sonra kan testim negatif çıktı hergün ebir tane erken bir tane normal test yapıyorum tek çizgi çıkıyor ama ödüm kopuyor hiç gecikmezdi adetim

Merhaba iliskiden 16 gun sonra yapilan kan testine guvenebilirsiniz, adetinizi bekleyin buradaki cogu bayan gecikme yasiyor :/ mutlaka gelecektir. Gecmis olsun..

henuzz adet yok. HAp verdi dr adet gelmesi için.kan testiden negatif cikti :)
Adetin kaç gün gecikti ? Adet oldun mu ? İlişkiden kaç gün sonra kan testi yaptırdın ? Ya böyle arka arkaya soruyorum kusura bakma ama benim için çok önemli cevabın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…