Eller kendi annen gibi olmuyormuş

Kimse anneniz olamaz elbette annelerimiz buna daha fazla laf yapardı emin olun. Kendinizden pay biçin biri sizi erteliyor ve o günde bir iki saat kalıyor yanınızda dalga geçer gibi. Bence gayet haklı kayınvalideniz tepkisinde. Çok bahane gibi olmuş sebepleriniz.

Olaylara ee kayınvalide değil mi ondan beni köşeye kıstırdı demeden öyle empati yaparak düşünün. Kırılmanızı anlıyorum ama haksız sizsiniz burda kendinizi doldurmayın.

Simdi yanlissam duzelt lutfen.
Para kayinvalidelerden cikiyor? Insanlar da oglunu evlendiriyor az bir sure kaldiysa ve duzenleri hep birlikte esyalari halletmeyse avize için pesine takilmasina takilmadim. Biz de misal mobilyalar icin hep birlikte gitmistik. Bu ayri konu.
Ancak benim kendi oz annem bile benim bir isim icin cabalarken ben paso mazaret sunarsam sinirlenir. Ya bastan hayirdir sen nereye demeyi bileceksiniz hem sen hem nisanlin ya da soz verdigin gun ama su oldu demeyeceksin hos durmuyo cunku.
Evet kayinvalide ayari kacirmis ama bunu x kisisi yapti deseydin yorumlar farkli olurdu bence.

Kadına öncesinde haber verseniz böyle sorun olmazdı bence. Gönlünüz yokmus sizinde. Dolastırmadan söyleseydiniz.
Kvnin söylediklerine gelince... Daha usturuplu bi dille demesi gerekirdi. Ben yeni gelinken kv bir kez bana lafını soktu hemde saglam bi şekilde. İlkinde sesim cıkmadı ama bir sonraki denemesinde o küçük dili bir yerlerine kaçmıştı. Bi daha da öyle şam şeytanlıgı yapamadı. Senden yasca büyük olması agzına edebileceği anlamına gelmez. Eminim ki annen sana böyle söylense patır patır verirdin cevabını. Kadın seni yalnız görüp laf sokuyorsa sen de agzının payını vereceksin. Yoksa cok konu acarsınız burada kv laf soktu diye.
Ne muamele görürseniz öyle karsılık verin.
Saygı iki taraflıdır. Büyük olmak saygıyı hak etmek demek degildir.

Buradan bütün gelinlere ve adaylarına sesleniyorum. Birazcık idare etmeyi bilin lütfen.

Eğer kv para kendinden çıkıyorsa bekler. Ayrıca kızın annesi fikir beyan edince vs idare ediliyor. Sıra kv ye gelince kaplan kesiliyor. Bakınız biz yokken onlar vardı. Allah korusun biz boşanınca da el olacağız. Onlar yine ana oğul olacaklar.

Şimdiki kızlar maalesef koca benim olsun. Ailesi yok olsun diyorlar. İnanın kim bu şekilde davrandıysa yuvası yıkıldı. Kv müdahale etmese bile. Lütfen ( elbette bazı durumlar istisna), tolere etmeyi bilin. Eş ailesini kabullenin. Yoksa olan yuvaya oluyor.

3. Eğer boşanma durumları olmamışsa %100 kendi evladından çıkıyor. Size yüzlerce örnek veririm. Şimdi oğlu gelsin diye bekliyor. Hatta kendi kv sine yaptığının on katını çekiyor. Ah aldığı için. Lütfen yapmayın. Hayallerinizi yaşamaya bakın. Çok üzülüyorum yuvalar dağılınca...

Değerli konu sahibi. Söz vermişsiniz. Hiç hoşlanmam verilen sözlerin tutulmamasından. Ya o güne tamam demeseydiniz. Ya da ananeniz hariç Doktora gitmeyi erteleseydiniz. Kendi kendinizi de nişanlınızı da şimdiden doldurmayın. Zararlı siz çıkarsınız.

Sogumayin hemen, bir anne edasıyla kızmış sayın.

Sabah haber verdiniz mi gelemeyeceginizi ? Madem öğleden sonra işiniz var o zaman 6neden gittiniz ?

Hep gelinler haklı burada. Geleceğin kv lerini görüyorum. Allah yardımcıları olsun gelinlerinin. Gelinime yapmam diyen kimi görsem maalesef yaptı çünkü

Nisanlina soylemelisin.
Ya beraber gitmeyelim ben oglunla bakarım dersin ya da 3 kez ertelemezsin.
Ayıp olmuş büyük gözünden bakınca.
Tabi bu şekilde konuşmasını açıklamaz

Sildirmek ne alaka yahu siz okudugunuza emin misiniz konuyu hiç güleceğim yoktu

Nişanlınız çok pasif ve sizi asıl ezdiren kişi o. Daha bir avizeye bile karar verirken sesiniz çıkmıyor taviz tavizi doğurur. Kadın sizi nasıl azarlayabilir? Gerçekten inanamıyorum. Yapmayın ya. Nişanlınız sizi koruyamıyorsa siz kendinizi koruyun. Çocuk gibi ağlamışsınız. Ailenize söyleyin bari olanları uyarsınlar kadını. Her şeyinize burnunu sokuyor, sizi azarlıyor haksız yere. Sözünüzü tutmamışsınız filan diye ben de bir haklı buldum ama bu bambaşka bir konu. Ona ne sizin avizenizden, eşyanızdan.. Şımarık bilmem ne diye laf söylüyor. Evlilikten soğumakta çok haklısınız. Sizden özür dileyene kadar askıya alın bu işleri. Görüşmeyin bu kadınla. Ben gerildim oturduğum yerde.

Evlenmeyi bilecek yaşa gelmişsiniz avizenizi de alabilirsiniz heralde? Oğlu istediğimi yapar diye gelmek istiyor demişsiniz de çok saçma değil mi? Ev sizin tabi ki kimin istediği olacak? Kv bu yüzü cesareti nerden buldu? Parasını o veriyorsa ayrı tabi, onun istediği saatte hazır olmalıydınız ağlayacak bir şey yok o durumda.

Valla annem her isini benim.icin biraksa pesimden koştursa ben de onu 2 kere eksem neler söylerdi bilemedim sıkıntı şu ki söyleyen kv olunca göze batıyor. Bence haklı ablanız kendi gitsin doktora. Sizin düğününüz ve yapmaniz gerekenler var. Tabi ben her şeyimi eşimle birlikte yapmıştım kimseye birakmadan. Ama sallamamistim.yapmistim yani

Kayinvalideniz belliki tez canli birisi. Dugun stresi ona vurmuş siz anladigim kadariyla biraz rahatsiniz. Ona sakin olmasini daha zaman var deyip biz gideriz avize secmeye sen bu kdr skinti yapma anne deyin.. o bi an once olup bitsin avize iside ciksin aradan istiyor sanirim benim kaynvalidemde tez canlidir cabucak olsun hersey ister

Nisanlin bilse tepkisi ne olur? Senin yaninda durur mu? Kadin bu cesareti oglundan aliyo olabilir mi?

Yaşlı mı 42 yaşında kadın :)

Konutu aynen nişanlına aktar onun tepkisine bak ayrıca sen avize almaya kayın validen ile gitmek zorunda değilsin seni de yönlendiremez yani. Sıkıntıyı çekemsin ona gel diyen mi var arana mesafe koy susma ama saygısızlık da yapmadan cevabını ver. Şimdiden tepene çıkartma sorunlu biri belli.

Ben zaten iki gün önce nişanlım olmadan gitmek istemediğimi annesine de bildirdim haberi var sabah erken avize işini halledip nişanlım işe gidene kadar bitecekti onun işe gitme saati de benim hastaneye gitme saatimdi zaten burda problem yok.Benim asıl anlatmak istediğim annesine nişanlımla gitmek istediğimi söylüyodum ama kadının asıl amacı onsuz gitmek.

Nişanlım bana bu şekilde konuşma yaptığını duysa annesiyle tartışır kalbini kırar zaten o yüzden anlatmadım
Onemli olan nisanlinin tavri..
Sen de basini onune egip aglamakli olma, kadina çemkir demiyorum ama gerekeni de soyle ki haddini aşmasın.. Malum, bazilari gelini oglunun eşi oldugu icin her seyi soyleme haklarının oldugu biri zannediyorlar..

Bu kv seni tek buldu sonra ağzını actı gözünü yumdu... Şimdiden böyleyse.. Evlenmeden insanı soğutuyor..Seni sessiz gördü kv. Hakkından geldi ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…