Ellerim titriyor çok acil lütfen çift çizgi mi surelab

İnşallah çok teşekkür ederim öyle bir duygudayım ki anlatamam buradaki herkes iyi ki var 5 yılın sonunda mucize olacak sanırım
Bende ilk gebeliğimde bu şekilde silik çizgi ile öğrendim. Daha çok başındaymış. Kanda da beta düşük çıkmıştı, her gün en az iki katı artarak devam etti. Yani sende varsa bile çok erken henüz, beta biraz daha artmalı Yarın ilk idrarın ile tekrarlamanı öneririm. Sonra da kan testi ile tescillersin inşallah Allah gönlüne göre versin

Allah razı olsun güzel dileklerin için çok teşekkür ederiim dediğin gibi yapmayı düşünüyorum biraz yüksek öğreneyim betayı inşallah

Bende 4,5 yıl sonra sürpriz şekilde hamile kaldım. Konu başlığını görünce bile sevindim sizin adınıza ama lütfen çok da kaptırmayın test falan yanlış çıktıysa üzülmeyin. Ben ilk öğrendiğimde testim böyleydi bozuk olabilir diye kendimi sakinleştirmiştim kan verene kadar. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın mutlaka onda da varsa artık pozitiftir bence. Sabah güzel haberinizi bekliyorum takipteyim

Eklentiler

• IMG_3454.webp
    110,7 KB · Görüntüleme: 81
Çok teşekkür ederiim yanımda olduğunuz , destek olduğunuz için umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi
Ben bugün de sabretme tafaftarıyım yarın daha net bir sonuç görürüm inşallah

Bu arada arkadaşlar testin kurumuş halini atıyorum dün görüntü bozuk diye belli olmuyordu çizgi umarım bunda anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…