- Konu Sahibi SayeBalaban
-
Güzel haberlerle geleceksin inanıyorum bayılma kız ilk bize haber verBaygınlık falan geçirmezsem haber vereceğim haahha
Hahaha tamam tamam inşallahGüzel haberlerle geleceksin inanıyorum bayılma kız ilk bize haber ver
Kuruma çizgisi değil pembe kuruma çizgisi gri yada beyaz oluyorBaşka marka değil aynı markanın var ama yarın yapmayı düşünüyorum inşallah , çizgi pembe olduğu için ihtimal verdim ben de çünkü bu test hiç kuruma çizgisi vermedi
Yaa peki öncesinde test yapmadın mı hiç canımBenim reglim düzensiz takvimde 4 gün geçmiş gösteriyorbelirti sıfır
Şimdi bile denesen çıkarTeşekkür ederim 1 gün sonra tekrarlayacağım
Bende ilk gebeliğimde bu şekilde silik çizgi ile öğrendim. Daha çok başındaymış. Kanda da beta düşük çıkmıştı, her gün en az iki katı artarak devam etti. Yani sende varsa bile çok erken henüz, beta biraz daha artmalıİnşallah çok teşekkür ederim öyle bir duygudayım ki anlatamam buradaki herkes iyi ki var 5 yılın sonunda mucize olacak sanırım
Allah razı olsun güzel dileklerin için çok teşekkür ederiimBende ilk gebeliğimde bu şekilde silik çizgi ile öğrendim. Daha çok başındaymış. Kanda da beta düşük çıkmıştı, her gün en az iki katı artarak devam etti. Yani sende varsa bile çok erken henüz, beta biraz daha artmalıYarın ilk idrarın ile tekrarlamanı öneririm. Sonra da kan testi ile tescillersin inşallah Allah gönlüne göre versin
Evet konuma yorum yapmıştınız hatırladım inşallah yaa güzel duanda unutma lütfenSizi hep görüyordum inşallah hamilesinizdir
her zaman, allahım yolunu kolaylaştırsınEvet konuma yorum yapmıştınız hatırladım inşallah yaa güzel duanda unutma lütfen
Testte çizgi göremedim dağılmış bir kırmızılık var canım seni üzmek istemem amaEllerim titrediği için bulanık çıkmış daha net fotoğraf ekliyorum
Zaten görüntü bozuldu orijinalinde net çizgi var canımTestte çizgi göremedim dağılmış bir kırmızılık var canım seni üzmek istemem ama
Öyleyse hayırlı olsun takipte kalacağım merak ettimZaten görüntü bozuldu orijinalinde net çizgi var canım
İnşallah güzel sonuç olur sabrediyorum yarın sabah test yapacağım 2 günde daha da koyulaşmış mı bakacağımmÖyleyse hayırlı olsun takipte kalacağım merak ettim
Çok teşekkür ederiim yanımda olduğunuz , destek olduğunuz içinBende 4,5 yıl sonra sürpriz şekilde hamile kaldım. Konu başlığını görünce bile sevindim sizin adınıza ama lütfen çok da kaptırmayın test falan yanlış çıktıysa üzülmeyin. Ben ilk öğrendiğimde testim böyleydi bozuk olabilir diye kendimi sakinleştirmiştim kan verene kadar. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın mutlaka onda da varsa artık pozitiftir bence. Sabah güzel haberinizi bekliyorum takipteyim
Kusura bakmayın geç gördüm bildirimlerimde sıkıntı oldu ya ben yeri gelir 2-3 ayda bir olurum o yüzden mevsim geçişi falan gecikmesini hiç düşünmedim bile hamileliktir diyeYaa peki öncesinde test yapmadın mı hiç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?