ellerim titriyor

sib-der

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
503
278
23
41
evde eşim ile tartıştık çok soruna girmek istemiyorum telefon üzerinden nerede oldugunu görüyorum ve işe gitmediğini farkettim sordugumda adresi yanlış gösteriyor vs dedi bir kaç birşey daha oldu unuttum vs dedi geçiştirdi adres gözüken yer bir oteldi ve muhasebeden arıyorum fatura lazım dedim otel faturayı attı neydi şimdi bu

telefonun bozuk oldugunu biliyorum ama bu kadar mı hata gösterir üstelik şuanda nasıl dogru gösteriyor o halde

Şimdi siz oteli aradınız ve otel size eşiniz adına fatura mı gönderdi?
Eğer böyle bir delil varsa elinizde ve otel ile görüşebildiyseniz, daha sorguladığınız nedir?
Bu saatten sonra telefon bozuk olsa ne olur olmasa ne olur?
Olan olmuş diyorum...
Allah yardım etsin.

Bir sakin ol, faturada ne yazıyor?
Bir de kafası kızar kızmaz otele neden gitsin ki?
Otelde hazır olda bekleyen bir kadın yoktur herhalde.
Bazen benim telefonum da yanlış gösteriyor, sinyal iyi almazsa.

evet onu adını soyadını buldu şirket bilgilerini alabilirmiyim dedi tc ye kesebilirsiniz şahıs şirketi dedim tc istedi verdim ve resim geldi ellerim titriyor

Bir sakin ol, faturada ne yazıyor?
Bir de kafası kızar kızmaz otele neden gitsin ki?
Otelde hazır olda bekleyen bir kadın yoktur herhalde.
Bazen benim telefonum da yanlış gösteriyor, sinyal iyi almazsa.
gece kavga ettik sabah işe gider gibi çıktı sürekli baktım önce bi yerde 1 saat kadar bekledi sonra o konuma gitti koca şehirde otel adresi gözükmesi ve o adresin iş ile ev arasında orta konumda olması

gece kavga ettik sabah işe gider gibi çıktı sürekli baktım önce bi yerde 1 saat kadar bekledi sonra o konuma gitti koca şehirde otel adresi gözükmesi ve o adresin iş ile ev arasında orta konumda olması

Kavgadan sonra uzaklaşmak için gitmiş olabilir mi yoksa başka birinin olduğundan mi supheleniyorsunuz?

Belki geçerken orada takılı kalmıştır, teli güncellememiştir yeni konumu. Yani telefonumda bir hafta eski şehrimin adı göründü yeni taşındığımda meğer güncellememişim, böyle şeyler olabilir. Başka deliller var mı elinizde? Ne kadar kaldı mesela otelde bunlar da önemli

Belki geçerken orada takılı kalmıştır, teli güncellememiştir yeni konumu. Yani telefonumda bir hafta eski şehrimin adı göründü yeni taşındığımda meğer güncellememişim, böyle şeyler olabilir. Başka deliller var mı elinizde? Ne kadar kaldı mesela otelde bunlar da önemli
işe giderken o konum kullanılmıyor aksine bir yön hiç alakasız.10 saat kadar o konumda kaldı sonra baktıgımda iş çıkışında evdeydi konumu dogruydu yani.

Konu sahibini kışkırtmak gibi olmasın ama bana da çok ilginç geldi.
Madem gidecekti neden sabahı bekledi?
Bir de neden ısrarla yalan söylüyor?
Bence bu konunun üzerine iyice düşün
herşeyi açık açık anlatmasını isteyecegim.ben zaten tüm gün evdeyim ondan 2 saat sonrada ben işe gidecektim 2 saat bir yerde yer içer tüm gun evde yatabilirdi

işe giderken o konum kullanılmıyor aksine bir yön hiç alakasız.10 saat kadar o konumda kaldı sonra baktıgımda iş çıkışında evdeydi konumu dogruydu yani.

10 saat ise şüphelenmekte haklısınız
Ben de işkillenirdim ama mutlaka daha fazla kanıt arayın

Gündüz otele gidip 10 saat durması ilginç, gidip uyumuştur desem, siz işe gidiyormuşsunuz, eve gelir uyurdu, çok afedersiniz ama eskort kızla gitse 10 saat durmaz, ancak sevgilisi ile insan o kadar zaman geçirir ama şimdiye kadar hiç şüpheleneceğiniz bir şey olmadıysa öyle de değildir ama şüpheli bir durum evet.

Back
X