Elli tane arkadaşım olacağına bir tane dostum olsun, candan olsun...

al bir köpek dost neymiş gör.. üzülme insanlarla dost olupta.. sadece tsnışık olmak biraz arkadas olmak yeter...
:)) yaa ben istiyorum evcil bi hayvan ama zamanında muhabbet kuşumuz vardı tüylerinden dolayı alerjik grip olmuştum, şimdi köpeğin tüyü de alerji yapar diye korkuyorum, bi de alırsam büyük bi köpek alıcam, bunun için de bahçeli bi ev lazım sanırım...

Bunları kızıma okutmam gerek çok dost canlısı ama nedense geneli arkadaşları kişiliksiz

Bunları kızıma okutmam gerek çok dost canlısı ama nedense geneli arkadaşları kişiliksiz
çok acaip insanlar var, tanıdıkça bu kadar da olmaz diyorum ama oluyo işte; bu arada başta arkadaşımla kavga ettiğimi, küstüğümüzü anlatmıştım, o arkadaşımla barıştık, kin tutamıyorum, haklı olduğumu düşündüğüm halde defalarca özür dilemiştim ama kabul etmemişti, şimdi seni özledim dedi bana, seviyorum kendisini ben de çok özlemiştim tekrar konuşmaya başladık ama üzüldüğüm, ağladığım boşa geçen bi zaman oldu malesef...

üniversitede candan dost bulan tek benim galiba.
liseden de 2 arkımla çok samimiydik liseden sonra, yani üni. zamanları. üni 3. sınıftayken bu lisedekilerden birinden ben kazık yedim alakayı kestim. diğerini de kendi yanına çekti ne haliniz varsa görün dedim. ünide çok daha güzel insanlar tanıdım. her üni her bölüm aynı değil ya.

üniversitede candan dost bulan tek benim galiba.
liseden de 2 arkımla çok samimiydik liseden sonra, yani üni. zamanları. üni 3. sınıftayken bu lisedekilerden birinden ben kazık yedim alakayı kestim. diğerini de kendi yanına çekti ne haliniz varsa görün dedim. ünide çok daha güzel insanlar tanıdım. her üni her bölüm aynı değil ya.

:nazar: o zaman şanslısın.. yada yılllar geçince göreceksin...

bazen hayat şartları da inasnların zayıf noktalarını hırslarını heveslerini ortaya çıkarıyor.
insanlar hayatları boyunca sınavlardan geçiyor. kimimiz paronayak oluyoruz kimimiz alıngan saldırgan sorunlu yada tahammül derecemiz bitiyor.
o benim dünyam moduna girmemek gerek.

üni bitti artık kazık atamazlar, 7 senedir hiç değişmedi çok şükür :)
üni arkadşlığı bir başka oluyor lisedekinden, ergenliğini atlatmış bireylerle arkadaşlık etmek güzel bişi :P

maalesef benim arkadaslarim var ama hepsi samimiyetsiz geliyor bana. sürekli benim gibi olmaya sürekli benden birseyler kapmaya calisiyorlar. ama bir insani taklit ederek bir yere varilmaz ki. evimde ki esyadan tutun giydigim kiyafete sürdügüm kokuya kadar ayni yapiyorlar. bu da beni cok üzüyor. oysa ben onlarin daha iyilerine layik oldugunu düsünüyorum. ve artik kendi evimde esimle cocugumla mutlu olmaya calisiyorum. merhaba merhaba bitti. samimiyet yok kardesimkötükedihüso cok kötü oldum galeee:1:

en iyi dostum dediklerinin dostlugu bile pamuk ipligine bagli inan bana
bence sende degil sorun hayat bencil insanlarida bencil yapiyor
en iyisi arkadasina sana nasil davraniyorsa o sekilde davranmak güzelim
ha demissin ya 50 tane olucagina bir tane yakin dostum olsun
ben ayni fikirde degilim en iyisi 50 tane olsun cünki o bir tanesi sana bi gün kazik atar
uyduruk bir sebebten dolayi kalirsin ortalikta arkadassiz

Aynen beni anlatıyorsun bende kendime bu soruyu sordum neden? dedim neden bitti arkadaslıgımız aynen böyle dedigin gibi lisede aynı sırayı paylastıgım,yedigim ictigim ayrı gitmeyen neredeyse hergünümü onlarda gecirrdigim bir arkadasım vardı ..

Ama üniversite kazanınca ayrı,ayrı sehirlerde beni unutmaya basladı istanbula geldikce konusur olduk sonrada cok sacma bir sebepten arkadaslıgımız bitti .. Sonra üni.de birini tanıdım cok yakın dost olduk aynı oda da aynı yatakta uyuduk .. Ama bazı sebeplerden dolayı kendine baska cevreler kurdu ben ona bunu yapsaydım suratı asılırdı .. Sonra yanlıs anlasılmalar araya giren sogukluklar kopardı bizi..

Netice de hep yalnız olan benimm o suan yeni tanıstıgı arkadaslarıyla birlikte .. Ama saglık olsun .. Gerceekk dostumu!! bulacagım zamanı iple cekiyorumm

5 kişiydik lisede çok yakındık. biri geçen sene yanlş yaptı çıkardım hayatımdan... diğer 3 ü ile hala görüşüyorum. 2 siyle daha yakınız... :)
üniversiteden de 3 arkadaşım var ama 1 i gerçekten dostum...

yani toplayınca 3 ediyor :))) böyle de kalsın zaten.. ve bi de tavsiye.. Sırrını söyleme dostuna, o da söyler dostuna...

aynen benim elliden fazla arkadaşım vardı içlerinde dost bildiklerim çoktu ve şuan bakıyorum yanıma kimse yok yani dost diye bişi yok hepsi yalan:dilcikar:

Ben de derdimi anlatmaya geldim. Bir tek ben böyleyim sanıyordum :) . İlkokulda çok yakın bir arkadaşım vardı. Aslında 4 kişiydik ama biz ikimiz daha yakındık. Sonra 2'ye ayrıldık benim yakın olduğum arkadaşımla diğeri küstü. İkişerli ikişerli olduk. Aylarca diğerlerinin yanına gitmedim. Onlar küstü diye benden onlardan uzaklaştım hep o arkadaşımı savundum. Sonra diğer arkadaşlarımdan biri bizim eve geldi. İlkokul 4. sınıftayım tabi , küste olsak evime gelene git diyemezdim. Konuştuk biraz. Neyse işte ben onunla da konuşmaya başladım. Sonra 2 tarafı barıştırdım. Ama benim arkadaşım dediğim kız ondan önce diğer kızla konuştuğumu öğrenince bana küstü. Onlar 3lü takılmaya başladılar. Ben tek kaldım. Hayatımın ilk depresyonunu öyle yaşadım. Sonra seneler geçti bu arkadaşım benimle barıştı aynı liseye gittik. Benim diğer arkadaşlarımı kıskanıyordu, farklı sınıflardaydık. Hep o bir şeye trip atardı ben barıştırmaya çalışırdım. Morali bozuk olurdu dinlerdim, bize gel derdi giderdim felan neyse. Sonra yine ufak tefek şeylerden beni hayatından çıkarttığını söyledi. Ben onu önemsemiyormuşum. Bundan ayrı lisede bir ara gruplaşmalar oldu. Haklı olan tarafa geçtim yine. Herkese haklı olanı savundum. Sonra noldu biliyor musunuz ? O iki taraf barıştı ben yine dışlandım. Can ciğer oldular.. Birbirlerinin arkalarından konuşmamışlar gibi devam ettiler konuşmaya.Sonra bende yakınlaştım yine bunlara. Bu sefer sevgilimle aynı sınıftaydık onlar iki yüzlü insanlar takılma dedi. Ayrıldım yine onlardan. O gündür bu gündür takılmıyorum. Sevgilimle de ayrıldık. Şimdi öğrendim ki o bana takılma diyen insan kendi takılıyor onlarla. Arada hep beraber toplanınca diğer arkadaşlarım çağırıyorlar ama gitmiyorum artık. Diğerleri de niye gelmiyorsun diye kızıyorlar. Ama yoruldum artık aynı şeyleri yaşamaktan. Neyse ki aynı şeyleri yaşayan bir tek ben değilmişim.

Back
X