ben, yarım su bardağı ya da bir su bardağı suya bir ya da bir buçuk çay kaşığı koyuyorum.
bir tatlı kaşığı diyen de var ama mideme zararı olmasın diye o kadar koyuyorum.
al gene aynı şey oldu. unuttum gitti elma sirkesini.
ya bende yarım su bardagı full susuz içilecek falan sanmıştım o yüzden korkuyodum acıkcası başlamaya ama suya katılıp içilecekse sorun yok kesinlikle yaparım ben bunu :) teşekkürler bu arada
ben geçen seneler sabah aç karnına içtim ama mideme dokundu. şimdi gece yatmadan önce içiyorum o yüzden!arkadaşlar ben şuan ebru şallının 21 günde karın savar dvd sini yapıyorum 21 gün boyunca bunuda yapsam zayıflar mıyım bide sadece sabah mı içiliyor yoksa sabah akşam mı ? ve kalkınca aç karnına mı
ooooo olur mu arkadaşım. o kadar içersen mide kalır mı insanda.
ben geçen seneler sabah aç karnına içtim ama mideme dokundu. şimdi gece yatmadan önce içiyorum o yüzden!
ben sadece akşam içiyor(d)um.haklısın aslında biraz düşününce mantıklı gelmiyo ama bu akşam başlıyacağım inşallh ama sabah akşam mı yoksa sadece akşam mı?
yarım su bardağına 1 çay kaşığı elma sirkesi koydum tadı iğrenç sandım içemem felan diyodum içtim vallahi devamını bekliyorum kendimden
ben elme sirkesini bal ve suyla karıstırıp yanımda tasıyordum.diyet yapmadim sadece aksamlari bi kase çorba yada sebze yemegi yedim tuzu şekeri unu hatayımdan cıkardm ve onlarla yapilan şeyleri.sebzelerden insan olmustu tabi sirkeyide yemekten 10dk önce yiyordum.
sonuç:97 den 80e inmek oldu 2 ay olmadan tabi sporda yapiyordum :)
şuan içmiyorm fakat diyet uyguluyorum 76.9um umarım hedefm olan 68e ulaşırım :)
bende içiorum cnm yaklaşık 10 gndür
metabolzmamın hızlandıgını hissediorum
kilo olarak werdim mi bilmiorum haftaya tartılcam bakalım herkese kolay gelsn
ben elme sirkesini bal ve suyla karıstırıp yanımda tasıyordum.diyet yapmadim sadece aksamlari bi kase çorba yada sebze yemegi yedim tuzu şekeri unu hatayımdan cıkardm ve onlarla yapilan şeyleri.sebzelerden insan olmustu tabi sirkeyide yemekten 10dk önce yiyordum.
sonuç:97 den 80e inmek oldu 2 ay olmadan tabi sporda yapiyordum :)
şuan içmiyorm fakat diyet uyguluyorum 76.9um umarım hedefm olan 68e ulaşırım :)
Canım bu karışımı ne zamanlar yani günde kaç kere aç mı tok mu ölçüleri ne kadar dı belirtirsen beni çok mutlu edersin :)
Canım bu karışımı ne zamanlar yani günde kaç kere aç mı tok mu ölçüleri ne kadar dı belirtirsen beni çok mutlu edersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?