- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Bende dua istesem bana da dua eder misin canım :) Bende bebiş istiyorum ikiz üçüz dördüz hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun
elossa yemeklerin çok güzel yaa
bi de maximaculpa hem böreğin hem de kumpirin çok iştah açıcı
tam nasıl yaptıgını anlatır mısın
ah ederim tabi canıım
neden etmeyeyim
inşallah allahım sizin de gönlünüze göre bi evlat verir tez zamanda
merak etmeyin, ben bunları aklıma geldikçe içimden yineliyorum
haha afiyet olsun demek isterdim junocum, gel sana da bir ikram edeyim..
artık sen yaparsın biz de bakarız
elossa yemeklerin çok güzel yaa
bi de maximaculpa hem böreğin hem de kumpirin çok iştah açıcı
hayirli geceler herkese :)
söz verdigim gibi susamli pogaçanin resimlerii
ama servisi hazirladiktan sonra çekmeye firsat olmadi o yüzden tepsideki halini koyucam yine de
bizimkiler oval degil de top top oldu ama tadi çok güzeldi pofuduk pofuduk :))
Eki Görüntüle 570595
resimde bazilari koyu koyu cikmis sanki yanmis gibi ama gercekte öyle degildi merak etmeyin
Eki Görüntüle 570743
akşam eşimle canımız çekti kalktım sucuklu makarna yaptım
Eki Görüntüle 570750
buda ogün yaptığım peynirli ve kıymalı hamur kızartmalarımm
canım bu ciğer tavayı bizde çok severiz delisim ben:)) ama bir türlü güzel yapamıyorum hep içi çiğ dışıda yanıyorbunu bir püf noktası falan varmı kızartırken yada kısık ateş mi ??
kızlar iyi akşamlar;
acaip üşütmüşüm çok kötü öksürüyorum boğazlarım şiş ve zor yutkunuyorum
kombi 70 derecede ama ısınamıyorum;ayağımda çorap,çetik bide terlik düşünün artık halimi,kii üst üste giyinmekten nefret ederim
sanıyorum havaların bi türlü rayına oturamamasından kaynaklanıyor,ama beterim yani...
dolapta yemeklik doğradığım poşetlediğim ıspanaklarım ve çorbalık hazırladığım ıspanak köklerim vardı...
eşime sordum ıspanak yapimmi diye,börekmi diye atladı:)
bende ikisini karıştırıp ıspanaklı ve peynirli börek yapacağım..
tabiki anneciğimin gözlemelik yufkalarından,harika oluyor kışlık hazırlayanlar bilirler...
ben mutfağa koşuyorum,yeni resimlerle geleceğim inşallah...
kızlar iyi akşamlar;
kombi 70 derecede ama ısınamıyorum;ayağımda çorap,çetik bide terlik düşünün artık halimi,kii üst üste giyinmekten nefret ederim
sanıyorum havaların bi türlü rayına oturamamasından kaynaklanıyor,ama beterim yani...
dolapta yemeklik doğradığım poşetlediğim ıspanaklarım ve çorbalık hazırladığım ıspanak köklerim vardı...
tabiki anneciğimin gözlemelik yufkalarından,harika oluyor kışlık hazırlayanlar bilirler...
kızlar iyi akşamlar;
kızlar iyi akşamlar;
Bugün sultan lokumu yapıcaktım ama evde muzlu puding yoktu.Pek puding almam da:)
Eşime söledim gelirken alıcak vee ben de yapıcam hemen
Yarın patates püreli et sote yapıcam sizle paylaşırım. Aslında bugün çok canım istedi ama pırasam daha bitmedi, akşama biter inşallah
Eşim de bugün dedi ki ''ne zaman kurufasülye pilav partisi yapıcaz''yemeğin ortasında gülmekten çatlattı beni
Dünkü yaptığım pırasa yemmeğinin suyunu dökmedim, bugün çorba yaptım onunla. Tel şehriye çorbası. Hiç belli de olmadı allahtan
Off canım acayip püreli et sote yemeği yemek istiyo
Yarın olsa da yapsam
vahh canıım geçmiş olsun
hemen bi tane sarımsak yut parçalayıp
bişeyciğin kalmaz valla
yatmadan da bi nane limon yap
sabaha bomba gibi olursun
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin çok iyi bak kendine
Elossa çokk geçmiş olsun.bir an önce iyileş ve paylaşmlara devam et:)) Benim gibi yemek yapmayı pek sevmeyenlere şevk veriyorsun çünkü..Bu arada tekirdağdamı yaşıyordun?
çok geçmiş olsun elossacım dikkat et kendine sen bize lazımsınnn
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun Elossa
Bu ara her gün aynı yemekler oluyor bizde de
Geçen gün yine karnıbahar vardı hem sende hem bizde :)
Annem ıspanaklı börek yaptı bugün :)
Kardeşim misket köfte (üzerine yoğurt ve domates sos)
ben de boş durmayayım dedim :)
yanına sarımsaklı yoğurtlu havuç yaptım
böreği fırına sürdüm kızlar,1 saate hazır olur kısmetse..davul fırınımda yapıyorum,böreği çok güzel pişiriyor çünkü,ve diğer tezgah üstü fırınların tepsileri küçük olduğundan 2 tepsiylede uğraşmak istemedim..davul fırınım jumbo boy ve inanılmaz memnunum..kullananlarınız varmı bilmiyorum ama annem evlenmeden önce almıştı çeyizime.
anneciğimin geleneğini hatta çocukluğumuzun geleneğini sürdürmekten çok hoşlanıyorum.
Bende tekirdağda yaşıyorum kışı baya sert geçiyor.
Bizim tam boy fırın olduğu halde, davul fırın mantığını çok sever sürdürürüz hala :)
Kesinlikle çeyizime almak istiyorum ben de.
Her şey harika oluyor.
Rahmetli anneannemden bize kalan bir alışkanlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?