Allah razı olsun canım üşüttüm evet ama bel ağrısından yatıyorum halen.Ama daha fazla dayanamadım sultan lokumuna.Bulamasam da yarın eşime aldıracam artık canım
canım ekmek hamuruyla güzel olmaz,yani olurda pizza tadını vermez..poğaça gibi bişi hissettirir yerken...
eğer benim tarifimi denersen paylaşırsan çok mutlu olurum..birde sonucu bildirirsen canım
tabiki paylaşırım canım.bide istenilen gibi olursaaa anında burdayım ztnögrencilik hayatımn en verimli dönemndeyim vallahi.bu forumun senin gibi hamarat becerikli hatunların sayesnde tabi
senden de razı olsun canım..bel ağrısı zordur bilirim,o bıçaklar saplanır durur bele
bulursun inşallah canım,merak ettim:)
cok acikdimm napicam ben simdiii :84:
sağol canımm çok teşekkür ederimm
inşallah güzel olurda sende bende mutlu oluruzz
İnş canım bu arada topiğe resim eklemeyi yazmıştın bir ara ama hangi sayfada Allah bilir zahmet olmazsa bir daha yazar mısın canım
baya mutlu olucak insan var sırada hemde ben kendime mutfak konusunda cook güveniyorm artık
pizzadan sonra sultan lokumunu denicem.senin tarifler yaptıgın yemekler sunumlar cook güzeller.annemden sonra senide takibe aldım
hemen bana geliyorsun hayatım:)
Keske yakin olsaydinn ne guzel seyler yapmissin seni alan adam yasadi desene
Kalbe giden yol migdeden geciyor gercekten sizde de oylemi
tabi hayatım hemen:)
cnm msj yazdığın kutunun alt kısmında eklenti ekle diyo onu tıkla açılan kutunun sağ üst köşesinde dosya ekleyi tıkla dosyanı seç seçtikten sonra upload files yazıyo ortada ona tıkla sonra sağ alt köşede bitir yazıyo onu tıkla sonra cevaplayı tıkla resimlerin eklenir cnm
ay ben beni alan adamı yerim amaa
evet aynen öyle gerçekten de,erkekler yemek yemeyide,güzel sunumlar görmeyide çok severler..en azından çoğunluk öyle:)
Teşekkür ederim iyilik meleğim senin en çok hoşuma giden tarafın herkese tatlı dille cevap vermen.Eleştiriye bile açık olman çok hoşuma gidiyor
Benim esim karni doyunca guzel yemekler yapinca bana guzel sozleri daha cok sarfederde
kızlar yarın kısmetse köstebek pastası yapıcam,birde benim kocişin meşhur meyve salatasını:)
rica ederim hayatımm ne demekk,ben paylaşmayı seviyorum herşeyi...eleştiriyede sonuna kadar açığım o konuda çok rahatım her zaman:)
benim koca bebeğim öyle değil:) bişi yapmasamda pohpohlar şımartır..canııımmmm gaza geldimdur öpiimm kara böcüğümü:)))))
Elossaa, ıslak kek ya da kakaolu kek tarifin var mııı
Cuma günü misafirlerimiz var da kakaolu bişeyler istediler
Hazirmi yapcaksinn yoksa kendin mi yapcann
Allah bozmasin mutlulugunuzu
Kac yasindasin sen
canım hemen veriim,bu benim favorimdir:)
Malzemeler:
4 yumurta
3 su bardak süt
3 su bardağı şeker
3,5 su bardağı un
1 paket margarin
1 paket kabartma tozu,
1 paket Vanilya,
2 paket kakao
Yapılışı:
Öncelikle yumurtaları şekerle çırpalım. Bu karışıma Süt, kakao ve eritilmiş margarinide ilave ederek çırpmaya devam edelim. Bu karışımdan 1.5 su bardağı ayıralım.
Kalan karışıma un, kabartma tozu ve vanilyayı ilave edelim. Malzemeyi Yağlanmış unlanmış 30cm çapında bir tepsiye dökelim.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika kadar pişirelim.
Islak kekimiz fırından çıkar çıkmaz ayırdığınız karışımı üzerine eşit olarak gezdirelim.
Islak kekimiz sosunu çektikten sonra üzerine hindistan cevizi serpelim.
Kekimiz servise hazırdır, afiyet olsun
Aminn canım cümlemizin bozulmasın inşallah
81 doğumluyum ben
bu arada tabisi kendim yapıcam:)
Ayyy çok çokkk teşekkürr ederimmmm
Yapınca hemen paylaşıcam resimleri deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?