Elossa çok duydum methini, ben de geleyim dedim...
Yeni yeni yemek yapan biriyim, genelde hep aynı şeyleri yapıyorum nöbet günümde.
Sıkıldım...Yeni ama pratik tarifler arıyorum...
Takipteyim seni...
Bir de şu pizzanın tarifini de versen olmaz mıı
off pizza harika görünüyor ellosa ellerine sağlık çok canım çekti vallahi..:125:
sağol canımm,gerçekten harika oldu:)
gel buyur canım,bikaç dilim veriyim hemen
tamam geliyorumsağol canımm bende pizza delisiyim..
iki kişi için yarım ölçü de yapsak yeter sanırım vallahi çok geç olmasa kalkıp yapacağım o kadar canım çekti yani
en kısa zamanda yapacağım..
hamuru için maya kullanmadn mı yapptıs??
pizza harika gorunuyor incecik olmus canim hamura cok civik degilmi dur bisey alip geliyorum
geldim
ehhehh çatal bıçak hazır:))))
tam teşkilat gelmişsin canımcımm,hemen kocaman bir dilim geldii bileeeeeeee:)))
Eki Görüntüle 577977
oh mis mis ellerine saglik
Pizza nefis görünüyor ellerine sağlık canım.En yakın zamanda deneyeceğim.Bu arada hasta halimle kalktım sultan lokumunu yaptım kart okuyucumu bulamıyorum bu yüzden pc ye atamıyorum resmini.Bulunca hemen atacam canım harikaydı sultan lokumu teşekkürler tarif için
geçen hafta arkadaşlarla yaptık pizzayı ama fırındn ekmek hamuru alıp yaptı arkadşm ve malum kabardı pizzadan başka herşeye benzedibnde ognden beri en incesini en lezzetlisini yapıcam die araştrıyorum.bugun yaptım alşverisimi yarın yapıcamm pizzamı.bikaç tarfte toz maya kullanmışlar daha az kabarması için bnde öyle aldım.gelip pizzanı görmek iyi oldu.ellerine saglık
Afiyet bal şeker olsun canımm:)
canımmm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..sende mi üşüttün yoksa,benim öksürük tam gaz devam
sultan lokumumu beğenmene çok sevindim canım,inşallah bulursun okuyucunuda bizde görürüz lokumlarınıı
Elossaa yaaaaaaaa sen ne harika biseysinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?