canım, zencefili muhakkak tüket öksürüğe birebir..balın içine katabilirsin macun şekilde çay kaşığı tüket
elossa cıgımm çok çok geçmiş olsun canım bende meraklanmaya başlamıştım ki ses verdinn :)) canım benim aman dikkat et kendineee özlettin kendinii.. rabbim şifa versinn sanaa ve tüm hastalarımıza...
bütün sayfalara baktım ellerinize sağlık ..geçmiş olsun balla ,zencefil iyi gelir çocuklara küçükken kullandığım yöntem beyaz hatmi 3-5 tane cezvede kaynat iç tadı güzel ilaç olarak da viksin şurubu var bayaa etkili..
ben eksik kalmim efsane olansultan lokumunu yapıcam akşama inşallah
elossacim cok gecmis olsun canim.
biraz gec oldu ama benim önerim öksürük hapi. cok güclü öksürük haplari var. Ama gece yatmadan önce iciyorum ben uykumu öksürük bölmesin diye.
yoksa gündüzleri icmiyceksin. cünkü vücudumuzun öksürmeye ihtiyaci var ki atsin mikroplari.
gece iciyosun öksürmeden misil misil uyuyorsun sabah kaldigin yerden devam ediyorsun koh koh öksürmeye
hee nasil geciricem dersende valla bildigim bütün yöntemleri denemissin canim. baska bisi gelmiyo aklima. bende cok kuru öksürdügümden ve cigerlerim sökülecek gibi oldugundan
cok iyi bilirim o duyguyu berbattir
burda bana doktorum vikcs surup veriyor. hemen olmasada bir kac güne geciriyor. ama seninki niye bukadar sürdü üzüldüm cok.
arkadaşlar neden bilip bilmeden ilaç filan öneriyorsunuz?
ya balgamı olan birinde öksürüğü kesmek çok tehlikelidir.
ya kızda böyle bir durum varsa
muayene yapmadan bilinmez ki
Gercekten güzel bir paylaşım olmuş sıkılmadan sayfalarınıza baktım ellerinize sağlık anlasılır şekilde resimleyerek eklemişşiniz.Beğendim favorilerim arasındasınız.
Elossam, şöyle hamırlı şirbetli dadlı tarifin var mı?
Lütfen ilaç önerilerinde bulunmayınız, unutmayınız ki size iyi gelen bir ilaç başkasına zarar verebilir.
İlaçlar Doktor kontrolünde ve Dr. önerisi olmadan kullanılmaz...
rica ederim hayatımm:)Çok teşekkür ederim elossam
mrb cnm iyi akşamlar ellerine sağlık resminide paylaş cnm afiyet olsun cnm öksuruğun geçtimi nasıl oldun ayrıca nişanınızda hayırlı uğurlu olsun kolay gelsin cnm
Ya ben tencere yemeklerinde iyiyim,hamur işlerinde iyiyim.. (İyiyim derken,bayaa bayaa iyiyim ama)
Ben tatlı,pasta konusunda zayıfımm offff:26:
woww o zaman uzmanı olduğun yemeklerin paylaşımlarını isterim canım senden
tatlı pasta konusunda zayıfım derken nedir mesela sorun..tarif sıkıntısımı yaşıyorsun yada lezzetlerdemi sorun var canım
çok teşekkür edeirm canım hoşgeldin mutfağıma,senden de paylaşım beklerim olurmuu
Tabii
Çeşit yok dağarcığımda..:44:
Şöyle hem pratik,hem hiç şaşmayan tarifler arıyorum :26:
Hamurlu şerbetli tatlı tarifleri önceliğim çünkü benimki bayılıyor :2:
Benim mesela 5 çeşiti geçmez yaptığım tatlılar
Seninkileri deniycem Elossam
hoşbulduk Elossa seve seve paylaşırım yakın zamanda.Pizza tarifini bende bekliyorum bayılırım ev pizzasınaellerine sağlık şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?