ve tavuklu, yarmalı çorbam;
Eki Görüntüle 583005
eloosa canım çok tşkler yaa valla bu topik sayesinde çok şey öğrendim
Sağ sağlim gider gelirsiniz İnşaallah..kızlarr biliyorsunuz görümcemin nişanı var yarın ve biz bugün kociş mesaiden çıktığı gibi,eve gelip beni almasıyla yola çıkacağız kısmetse...
kazasız belasız varırız inşallah,çünkü burada hava berbat kar-buz...
hepinize Allahaısmarladık diyorum zaman zaman açarım telden,pc den..teknolojisiz o yol çekilmez:)))
cumartesi yani yarın gündüz nişan olucak,akşamıda tüm gençler (yaklaşık 70 kişi) Bornova'ya fasıla gideceğiz..
takipçilerimden yakın olanlar var ise beklerim hem tanışırız:)
link veriyorum inşallah yakın olanlar gelebilecek olanlar olur,öyle bi durumda bana hemen özelden tel bırakabilirsiniz ararım mutlaka:)
Ki~bar Restaurant
kızlarr biliyorsunuz görümcemin nişanı var yarın ve biz bugün kociş mesaiden çıktığı gibi,eve gelip beni almasıyla yola çıkacağız kısmetse...
hepinize Allahaısmarladık diyorum zaman zaman açarım telden,pc den..teknolojisiz o yol çekilmez:)))
cumartesi yani yarın gündüz nişan olucak,akşamıda tüm gençler (yaklaşık 70 kişi) Bornova'ya fasıla gideceğiz..
link veriyorum inşallah yakın olanlar gelebilecek olanlar olur,öyle bi durumda bana hemen özelden tel bırakabilirsiniz ararım mutlaka:)
Ki~bar Restaurant
Sağ sağlim gider gelirsiniz İnşaallah..Görümceni de Allah mesut etsin İnşaallah..
hayırlı olsun görümcenin nişanı canım güle güle git güle güle gel kazasız belasız yolculuklar dilerim
kızlarr biliyorsunuz görümcemin nişanı var yarın ve biz bugün kociş mesaiden çıktığı gibi,eve gelip beni almasıyla yola çıkacağız kısmetse...
Ki~bar Restaurant
ellerine sağlık canım ikiside çok güzel görünüyo
Canım keklerde 2 tane kabartma tozu kullansam nasıl olur??Tozu hamura katıyorum ama kattıktan sonra çok karıştırıyorum bundan da olabilir belki.Kek çalışmalarımda hız kesmeden denemelere devam etcem
Ki~bar Restaurant
way way wayyyyyy:)
ellerine sağlık hayatımmm kesinlikle yapacağım zati özendim geçen gün:)
canım harikasın ellerine sağlıkk,paylaşım içinde ayrıca teşekkür ederim tatlım süpersin..
topiğimin böylesi teşfik etmesi sizlerden de harika lezzetler görmek beni nasıl mutlu ediyor anlatamm
canım tşk ederim. asıl sen süpersin tatlım.. burası hep böyle aktif olsun lütfen
kızlar bişey sorcam..eklentideki(umarım eklenmiştr) kase fırına girebilirmi?? bu büyük kek kalıplarından değil..bildiğimz hoşaf,puding kasesi...paşabahçenindi sanırım..ufak kekler yapıcamda fırına atabiirmiyim..bir blogda görmüştüm ama emin olamadım
kızlar bişey sorcam..eklentideki(umarım eklenmiştr) kase fırına girebilirmi?? bu büyük kek kalıplarından değil..bildiğimz hoşaf,puding kasesi...paşabahçenindi sanırım..ufak kekler yapıcamda fırına atabiirmiyim..bir blogda görmüştüm ama emin olamadım
Ki~bar Restaurant
Ellerine sağlık canımHaşlanmış fasülyenin evrim geçirmiş hali
Fasülye kavurması
Malzemeler:
*yarım kilo taze fasülye
*1 kuru soğan
*yarım demet taze soğan
*2-3 yumurta
*pulbiber, booolkarabiber
Taze fasülyeleri tuzlu suda iyice haşlıyoruz, yumuşacık olacak
Haşlandıktan sonra
biraz yağ ile kurusoğan ve tazesoğanı soteliyoruz
fasülyeleri de atıp şöyle bi karıştırıyoruz
bir kapta yumurtaları çırptıktan sonra fasülyeye ekliyoruz
karabiber ve pul biberini ekliyoruz
bol karabiberli olsun, çünkü bunun tadını karabiber bu kadar güzel yapıyor. pulbiber koymasanız da olur ama, ben şöyle bi gezdiriyorum. damak zevkinize göre de tuz katın.
yumurtalar pişene kadar karıştırın.
sonra da sıcak sıcak yiyin
Ellerine sağlık canım
Bende bugün yaptım...
Eki Görüntüle 583853
Benim ki yazın kuruttuğum kuru fasulyelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?