taze fasulyenin kurutulmuşuna bayılırım hele etli ve kuru domatesli yemeğine daha bi bayılırım
senin yemeğinde çok güzel olmuş ellerine sağlık
kızlar bu akşama naneli tel şehriye çorbası zeytinyağlı biber dolması ve kabak tatlısı yaptım bunlarda resimleri kabak tatlısını fındıkla süsledim fındıklı ve fındıksız resimlerinide çektim
Eki Görüntüle 583806 Eki Görüntüle 583829 Eki Görüntüle 583827 Eki Görüntüle 583836
Buarada bizim topiğe artık gelmiyorsun
sizin topiğe :26::26::26: anaaam yoksam ikiz81 senmisin nikinimi değiştin kardelenin topiği değilmi
arada bakıyorum ama yazmıyorum kasıtlı bişey değil ama ne bileyim bebek tedavisi ve olumsuzluklar yüzünden sanırım
gelirim bundan sonra canım
kızlar bu akşama naneli tel şehriye çorbası zeytinyağlı biber dolması ve kabak tatlısı yaptım bunlarda resimleri kabak tatlısını fındıkla süsledim fındıklı ve fındıksız resimlerinide çektim
Eki Görüntüle 583806 Eki Görüntüle 583829 Eki Görüntüle 583827 Eki Görüntüle 583836
Ellerine sağlık canım
Bende bugün yaptım...
Eki Görüntüle 583853
Benim ki yazın kuruttuğum kuru fasulyelerden
kurutulmuş fasülyeden daha güzel olur yaaa
nasıl kuruttun fasülyelerini nevroş
Evet güzel oldu canım
Canım yazın kurutmuştumTemizleyip gölgede .5-6 günde kurumuştu canım..
hmm
burası çok nemli ya
sanmıyorum kuruyacağını:26:7maydonoz nane bile kurumuyo düşün
Evet canım zor olur nemli ortamda
hmm
burası çok nemli ya
sanmıyorum kuruyacağını:26:7maydonoz nane bile kurumuyo düşün
Sizde mi tayincisiniz
karadenizdemisin canım çünkü oranın havası çok nemli
seneye artık
bu sene geldik daha
2 yıllık burası
elosacıgımmm yardımına ıhtıyacım varr.. evde cok fazla elma var nasıl degerlendırebılırımm yardımcı olurmusunn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?