Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
KUŞUMMMM nasılsın uzun zamandır giremiyorum evimi temizleyemiyorumki buraya girip tarif alıp yapayım

çamaşır astım yenisini attım makinaya kızı uyuttum mutfak toparlancak ohh ohhh bayağı var

KUŞUMMMM nasılsın uzun zamandır giremiyorum evimi temizleyemiyorumki buraya girip tarif alıp yapayım

çamaşır astım yenisini attım makinaya kızı uyuttum mutfak toparlancak ohh ohhh bayağı var

İyiyim hayatım çok şükürr,hastayım ama moralman süper ötesiyim
vallahi çok hamaratsın maşallah sana canımm,benim bu haftaki ev işlerinin çoğunu eşim yaptı sağolsun

aman Allah ım amannnn amanannnnnn hazırından kırk kere iyidir ellerine sağlık bi tanem

şu krem şanti aşaması beni öldürüyor olmsa hemen denerdim

elossacım çok geçmiş olsun

Canım çok teşekkür ederimm

aman Allah ım amannnn amanannnnnn hazırından kırk kere iyidir ellerine sağlık bi tanem

şu krem şanti aşaması beni öldürüyor olmsa hemen denerdim

sağol canımm,ama asıl bomba orada kii,en lezzetli yanı:)
vallahi üşenme hemen yap,bak benim bile canım çekti:)

Çok sevindim canım daha iyi olmana.
Bu arada Allah nazarlardan korusun sizi . Her daim böyle mutlu ol canımm .

Kocamaaaaaaaaaaaan bir maşallah size bitanem Allah nazarlardan korusun.Mutluluğunuz huzurunuz sağlığınız hep yerinde olsun ve bu güzel mutluluğunuz sağlıklı hayırlı bebişlerle daha çok artsın inşallah.Bu arada biraz daha iyi olmana çok sevindim

Canımsınnn çokkk teşekkür ederim canım arkadaşım Allah razı olsun
Cümlemizin mutluluğu daim olsun inşallah
Şükür biraz iyiyim temiz hava harika geldi inşallah günden güne daha da düzelirim,ahhh bebiş dedin beni can evimden vurdunn
Dualarından ayırma emi beni bitanecimm

Her zaman dualarımdasın canımıniçi Rabbim senin gibi güzel insana nasip edecektir inşallah.Bu kadar beklettiğine göre çok nazlı olacak bebişin.

Her zaman dualarımdasın canımıniçi Rabbim senin gibi güzel insana nasip edecektir inşallah.Bu kadar beklettiğine göre çok nazlı olacak bebişin.

Canım Allah razı olsun kat ve kat
Onun nazını yerim ben,teyzeleri buradayken istediği kadar naz yapsın hep beraber büyütürüz evvelAllah:))

Canım Allah razı olsun kat ve kat
Onun nazını yerim ben,teyzeleri buradayken istediği kadar naz yapsın hep beraber büyütürüz evvelAllah:))

Onun nazını sevsin teyzeleri :)Büyütürüz Allah'ın izniyle. Artık yemek resmi değil bebiş resmi isteriz senden ona göre

Onun nazını sevsin teyzeleri :)Büyütürüz Allah'ın izniyle. Artık yemek resmi değil bebiş resmi isteriz senden ona göre

eheheh yerim seni ben:))
temem inşallahh kuzumm,elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz vallahi:))

[video=youtube;1JfzaKKJZ_A]http://www.youtube.com/watch?v=1JfzaKKJZ_A[/video]

Haydii hep birlikte kopuyoruzzz

Sevgili Elossaaskiniz sevginiz,mutlulugunuz daim olsun...pamuk elleriniz hic ayrilmasin insallah

ee bide askiniz meyveleriyle taclansin insallah en kisa zamanda

Son düzenleme:
[video=youtube;1JfzaKKJZ_A]http://www.youtube.com/watch?v=1JfzaKKJZ_A[/video]

Haydii hep birlikte kopuyoruzzz

ohohohoyttt benim arkadaşım kopmuşşşş süpersin kuzumm,bende katılıyorummmmmmm tabisiiiii
tey tey teyyyyyyy

Sevgili Elossaaskiniz sevginiz,mutlulugunuz daim olsun...pamuk elleriniz hic ayrilmasin insallah

ee bide askiniz meyveleriyle taclansin en kisa zamanda

Canımm çok teşekkür ederim hepbirlikte musmutlu olalım sevdiceklerimizle
inşallah inşallah artık teyze yapmalıyım sizi di mi?:))
o pamuk eller pamuk nine pamuk dede olana kadar hiç ayrılmayacak inşallah

amiiiiiin
iveeet teyze olmaliyiz biz hakettik bunuona ne guzel mamalar yapariz biz gerci boyle bir annesi olunca onun pek baskalarinin mamalarina ihtiyaci olmayacak ama annesi bize biraktiginda yapariz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…