ehehehe seni seviyorummmmmm:))
KUŞUMMMM nasılsın uzun zamandır giremiyorum evimi temizleyemiyorumki buraya girip tarif alıp yapayım
çamaşır astım yenisini attım makinaya kızı uyuttum mutfak toparlancakohh ohhh bayağı var
KÖSTEBEK PASTA
Keki için;
- 4 yumurta
- 1,5 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 2,5 su bardağı un
- 2 paket kakao
- sıvı çikolata sosu(1 çay bardağı kadar)
- 2 yemek kaşığı toz nescafe
Kreması için;
kakaolu krem şanti(2 paket)
kakaolu pasta kreması
7-8 muz
2,5 su bardağı süt
isteğe göre damla çikolata
Kek için; yumurta, şeker, süt, sıvı yağ, un, vanilya, kabartma tozu,nescafe karıştırılır, son olarak kakao ve sıvı çikolata sosu eklenir, karıştırılır. Yağlanmış yuvarlak fırın tepsisine dökülür ben borcamda yaptım..180 derecede pişirilir, fırından çıkarınca soğumaya bırakılır. Soğuyunca ters çevrilerek pasta tabağına yerleştirilir, kenarlarında 1,5 cm boşluk bırakarak ortası bir kaşık yardımıyla oyulur, oyulan kek kırıntıları da bir kapta birleştirilip iyice ufalanır (pastanın en üstüne serpmek için)
kreması için kakaolu krem şanti ve kakaolu pasta kremalarımız ayrı ayrı kaplarda üzerinde yazdığı gibi hazırlanır buzdolabında yarım saat bekletilir..
oyduğumuz kekimizin çukur kısmına kakaolu krem şantimizin yarısı doldurulur,üzerineMuzlar uzunlamasına ikiye kesilip düz tarafı alta gelecek şekilde kekin oyulan kısmına tamamen doldurulur. kalan Krema önce muzların üzerine ve kekin her yerine yayılır.üzerine damla çikolatalarımız serpiştirilir...kalan krem şantimizde ekrar muzların üzerine yayıldıktan sonra yine muz eklemek istedim ben ve bu defa uzunlamasına 2 ye değilde 3 e bölerekekledim muzları..yine onların üzerine ise yüm kakaolu pasta kremasını boca ettim ve Kek kırıntılarını kremanın üzerine hafifçe bastırılarak kremayı tamamen kapatacak şekilde ekledim.. Pasta buzdolabında 1-2 saat bekletildikten sonra servis edilir. Afiyet olsun
NOT:
kızlar kekimde yanık görüntüsü zannettiğiniz şey yanık değil,sıvı çikolata sosudur:)pişince daha koyu bir hal aldığından yanık gibi görünüyor resimlerde:)
kocişinde kalbine inecekti yandımı yoksa dedi ilk gördüğünde:)) farkettiyseniz normalde köstebek pastanın kreması beyaz olur ama biz çikolata manyağı olduğumuzdan buram buram çikolatalı köstebek pasta yapmak istedim..ve süperde oldu:)))
Eki Görüntüle 578764 Eki Görüntüle 578765 Eki Görüntüle 578766 Eki Görüntüle 578768 Eki Görüntüle 578769 Eki Görüntüle 578767 Eki Görüntüle 578770 Eki Görüntüle 578771 Eki Görüntüle 578772 Eki Görüntüle 578773 Eki Görüntüle 578775 Eki Görüntüle 578774 Eki Görüntüle 578776 Eki Görüntüle 578777 Eki Görüntüle 578779 Eki Görüntüle 578778 Eki Görüntüle 578785 Eki Görüntüle 578786 Eki Görüntüle 578787 Eki Görüntüle 578788 Eki Görüntüle 578790 Eki Görüntüle 578789 Eki Görüntüle 578791 Eki Görüntüle 578792 Eki Görüntüle 578784 Eki Görüntüle 578780 Eki Görüntüle 578781 Eki Görüntüle 578782 Eki Görüntüle 578793 Eki Görüntüle 578783 Eki Görüntüle 578794 Eki Görüntüle 578795 Eki Görüntüle 578796 Eki Görüntüle 578797 Eki Görüntüle 578798 Eki Görüntüle 578799 Eki Görüntüle 578800 Eki Görüntüle 578802 Eki Görüntüle 578801 Eki Görüntüle 578803 Eki Görüntüle 578805 Eki Görüntüle 578804 Eki Görüntüle 578806 Eki Görüntüle 578809 Eki Görüntüle 578808 Eki Görüntüle 578807
elossacım çok geçmiş olsun
aman Allah ım amannnn amanannnnnn hazırından kırk kere iyidir ellerine sağlık bi tanem
şu krem şanti aşaması beni öldürüyor olmsa hemen denerdim
Sağolun canlarım çok seviyorum sizleri,öyle ilgili öyle sevgilisiniz ki insan yatarken bunları okuyunca utanıyor resmen...
bu sabah daha iyiceyim çok şükür,eşim hava çok güzel diye istersen dışarı çıkalım temiz hava iyi gelir dedi..dışarıda kahvaltı yaptık ordanda burada sürekli gittiğimiz Gölbaşı var oraya gittik..inanılmaz iyi geldi ciğerlerim oksijen patlaması yaşıyor resmen.
öksürüyorum aksırıyorum tıksırıyorum ama elleri ellerimden ayrılmayan bi sevdiceğim var ya,işte o yanımda olunca hastalık vız gelir tırıs gider vallahi...
hep yemek paylaşacak değiliz ya:) gerçi ben o elleri yerim yerr pamuğum o benim
maşallah demeyi unutmayın e mi sıcağı sıcağına:)
Eki Görüntüle 653429
Çok sevindim canım daha iyi olmana.
Bu arada Allah nazarlardan korusun sizi .Her daim böyle mutlu ol canımm .
Sağolun canlarım çok seviyorum sizleri,öyle ilgili öyle sevgilisiniz ki insan yatarken bunları okuyunca utanıyor resmen...
bu sabah daha iyiceyim çok şükür,eşim hava çok güzel diye istersen dışarı çıkalım temiz hava iyi gelir dedi..dışarıda kahvaltı yaptık ordanda burada sürekli gittiğimiz Gölbaşı var oraya gittik..inanılmaz iyi geldi ciğerlerim oksijen patlaması yaşıyor resmen.
öksürüyorum aksırıyorum tıksırıyorum ama elleri ellerimden ayrılmayan bi sevdiceğim var ya,işte o yanımda olunca hastalık vız gelir tırıs gider vallahi...
Eki Görüntüle 653429
Kocamaaaaaaaaaaaan bir maşallah size bitanemAllah nazarlardan korusun.Mutluluğunuz huzurunuz sağlığınız hep yerinde olsun ve bu güzel mutluluğunuz sağlıklı hayırlı bebişlerle daha çok artsın inşallah.Bu arada biraz daha iyi olmana çok sevindim
Canımsınnn çokkk teşekkür ederim canım arkadaşım Allah razı olsun
Cümlemizin mutluluğu daim olsun inşallah
Şükür biraz iyiyim temiz hava harika geldi inşallah günden güne daha da düzelirim,ahhh bebiş dedin beni can evimden vurdunn
Dualarından ayırma emi beni bitanecimm
Her zaman dualarımdasın canımıniçi Rabbim senin gibi güzel insana nasip edecektir inşallah.Bu kadar beklettiğine göre çok nazlı olacak bebişin.
Canım Allah razı olsun kat ve kat
Onun nazını yerim ben,teyzeleri buradayken istediği kadar naz yapsın hep beraber büyütürüz evvelAllah:))
Onun nazını sevsin teyzeleri :)Büyütürüz Allah'ın izniyle. Artık yemek resmi değil bebiş resmi isteriz senden ona göre
Eki Görüntüle 653429
[video=youtube;1JfzaKKJZ_A]http://www.youtube.com/watch?v=1JfzaKKJZ_A[/video]
Haydii hep birlikte kopuyoruzzz
Sevgili Elossaaskiniz sevginiz,mutlulugunuz daim olsun...pamuk elleriniz hic ayrilmasin insallah
ee bide askiniz meyveleriyle taclansin en kisa zamanda
amiiiiiinohohohoyttt benim arkadaşım kopmuşşşş süpersin kuzumm,bende katılıyorummmmmmm tabisiiiii
tey tey teyyyyyyy
Canımm çok teşekkür ederim hepbirlikte musmutlu olalım sevdiceklerimizle
inşallah inşallah artık teyze yapmalıyım sizi di mi?:))
o pamuk eller pamuk nine pamuk dede olana kadar hiç ayrılmayacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?