Şampiyon belliii:))) Hemen verdım oyumu bebegm 1.lik senın hakkın bence..Sonuna kadar okudum bıtırdım oyh gozlerım bozulcak.. Bu arada yemege nasıl basladgn sayfa 391 de canmm :)
Elossa yarışmanı gördüm gerçekten hakediyorsunNasıl yaptın onları öyle yaaa çok güzel olmuş ellerine sağlık
sağol bitanemm çok teşekkür ederim şımartma beniiii
canım çok teşekkür ederim,valla kafama takınca yapmayacağım şey yok şu dünyada canım:))
oylamayada bekleriz
Şımarmaya o kadar hakkın var kiiiii ... Her tarifinde sana hayranlıgım daha da arttı.. Aynı tarifi baskalarıda yapsa ben de dahıl ınan bırak tadını goruntusu bıle sennkı gibi olmuyor..Muhtesemsin tek kelımeyle..
oyy ne güzel bişi bu böyle hayatımm,yedim ama hiç yapmamıştım ayy ne güzel olur yanında yoğurtla..
ellerine sağlık canımm süper süperrr
eveettt görmüştüm bu paylaşımını canım,haftasonu yapıcam kısmetse,çok teşekkürler
oyy ne güzel bişi bu böyle hayatımm,yedim ama hiç yapmamıştım ayy ne güzel olur yanında yoğurtla..
ellerine sağlık canımm süper süperrr
eveettt görmüştüm bu paylaşımını canım,haftasonu yapıcam kısmetse,çok teşekkürler
Umarım beğenirsin canım..
Öğrendikçe sizlerle paylaşıyorum işte basit şeyleri..
merhaba elossa
ben senden alman pastası ve cheescake tarifi isteyecektim
derinin mutfağında resimlerini gördüm çokta güzel görünüyorlardı
ama tariflerini yazmamış,derinin mutfağınıda çok beğeniyordum maalesef gitmiş...
netten baktım çok tarif var kendime uygun bulduğumu seçtim
alman pastasını çok severim sabah yaptım bakalım
dışardan aldığım kadar güzel olacakmı...
hoşbulduk canımcım teşekkür ederim
sade cheesecake varsa onun tarıfını alsam ben,sana zahmet...
yani daha pratik şeyler istiyorum...
kızlar daha önce yaşpasta ve salata yapmıştım bugün pc de resmini gördüm tesadüf paylaşmak istedim:)
Eki Görüntüle 688294 Eki Görüntüle 688293 Eki Görüntüle 688292
saol canım evet ya seviyorum görseli ama öyle kendime süslemiyom valla daha doğrusu ben birisi yanımda olmazsa aç gezenlerdenm hiç kendime bişe hazırlamam elossa:))ama bunu güne hazırlamıştım çok beğenmişlerdi yaş pastayı hazır sanmışlardı:)canım birde çilekli tarifim var ama çilekleri koyma sade olsun:)))
istermisin:)
oy oy oyy nefis görünüyorlar canım ellerine sağlık,sende benim gibi görselcisin anlaşılan:)))
ben sadece kendime bile bi tabak hazırlasam illaki süslemem lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?