Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
wayyy bugün aklımdan kek geçiyordu kesin sana gelirdim yakın olsan:)
her ikiside nefis görünüyor canım ellerine sağlık,kek çok güzel kabarmış

canımm çok tşkler, valla senin sayende ve arkadaşlar sayesinde bayağı şeyler öğrendim gel canım gel beklerim keşke yakın olsak dimi...:)))

canımm belkisimi var kesinlikle senin püf noktaların sayesinde böyle güzel pişti ve kabardı,fırınnımın ayarını beceremiyormuşum sayende öğrendim çoook tşk ederim tatlım :114:
yok cnm abartma senin elin marifetli olmasa yapabilir misin hic:)) bende yaparsam bi daha koyim buraya gerci su aralar hivc bise yapmiom yatmaktan baska transfrim oldu da.

yok cnm abartma senin elin marifetli olmasa yapabilir misin hic:)) bende yaparsam bi daha koyim buraya gerci su aralar hivc bise yapmiom yatmaktan baska transfrim oldu da.

olurmu canım valla sayende öğrendim:)) transferin olmasına çok svindim inşlh güzel sonuçlanır canımm müjdeli haberi verisin, bende mayıs haziran gibi olucak inşlhh. 5. denmemiz malesef(hayırlsı olur inşlhh

Son düzenleme:
çok tşkler tatlım, seninkilerde süper özellikle portakallı pırasanı çok hoşuma gitti çaldım hemen

sağol canım bende ilk kez denedim yemek yarışmasına katılan ikramaya arkadaşımızın tarifiydi bu gerçekten güzel oluyomuş test ettim onayladım

elosa,tariflerini takip ediyorum,ellerine sağlık,çok güzel paylaşımlar yapıyosun,iyiki fotoğraf da çekiyosun :)
bu arada ben de çiçekli kurabiye tarifini uyguladım,ben seninkinden birazcık daha büyük yaptım,üşendim açıkcası :)
eşim de çok beğendi,biz çok sevdik...teşekkürler..resmini de çektim,paylaşıyorum...

canmmmmm tiramısu yaptın mııı ? Ilk sayfada goremedm ama yınede soraym dedm.. sence hazır pasta tabanıylamı guzel olur yoksa kedı dılıyle mii?

canımm çok tşkler, valla senin sayende ve arkadaşlar sayesinde bayağı şeyler öğrendim gel canım gel beklerim keşke yakın olsak dimi...:)))

ne mutlu bize o zaman canımm,aramızdaki paylaşım dayanışma harika
çok sağol bu arada davetin için inşlh o da olur kimbilir:)

canım hoşgeldin mutfağıma ,çiçeklerle geldin haa:)
kurabiyelerin harika görünüyor bayıldımm,ellerine kollarına sağlık canım paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim

canmmmmm tiramısu yaptın mııı ? Ilk sayfada goremedm ama yınede soraym dedm.. sence hazır pasta tabanıylamı guzel olur yoksa kedı dılıyle mii?

canımcım burada yok sanırım yinede bi bakimm hatırlayamadım bi an:)

ayy bu harika görünüyorr yaaaa
ağzım sulandı elossa senin topiğe bir de seyrenin topiğine girince bir yutkunuyorum
bu ne şölendir vay arkadaşşş

Tamam kuzucum cevabını bekliyorum ..

ayy bu harika görünüyorr yaaaa
ağzım sulandı elossa senin topiğe bir de seyrenin topiğine girince bir yutkunuyorum
bu ne şölendir vay arkadaşşş

çok sağol canım,çokta lezzetlidir kesinlikle öneririm:)
sen yarışma sunumumu görmedin sanırım,bi göz at istersen:)

Tamam kuzucum cevabını bekliyorum ..

canım hoşgeldin mutfağıma ,çiçeklerle geldin haa:)
kurabiyelerin harika görünüyor bayıldımm,ellerine kollarına sağlık canım paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim

:) ben de teşekkür ediyorum,beğenmene sevindim
paylaşımlara devam.....

Canmm ilk sayfadan basladım ve sonuna kadar okuyacam haftasonumu senn topıge ayırdım :)) Topkeklı pudıng baya övülmüş ama ben tarifini göremedm cnm ?? Hangi sayfada

elossa yardimina ihtiaycim var ..

25 ki$ilik menu lazim bana , hepsi çocuk diyebilriz, ortalama 8-10 ya$ civari
ezo gelin çorbasi
firinda mucver du$unuyorum
yanina bi$ey bulamadim bi yardim et sana zahmet
patates salatasi yada yogurtlu makarna olurmu dersin yada ne olur ba$ka
mucver kuru ya sulu yemek mi olsa ki, ama sulu yemeklede gidecek kapasite varmi mucverde onu bilemiyorum

sulu yemek pilav olasiligini saymiyorum o kadar çok pilavi tutturamam (( pilavsiz bi menu bul bana hayrinaaa elossa

Elossaaa alıntı yaptın ama cevabı yazmayı unuttunnn canm:)

aynen:))

:) ben de teşekkür ediyorum,beğenmene sevindim
paylaşımlara devam.....

devam hayatım:)

Canmm ilk sayfadan basladım ve sonuna kadar okuyacam haftasonumu senn topıge ayırdım :)) Topkeklı pudıng baya övülmüş ama ben tarifini göremedm cnm ?? Hangi sayfada

hangi tarifi istediğini tam anlamadım canım

hayatım menü ne zamana lazım sana,hemen hazırlıyalım

pudingli topkek fln yazmıslar ama tarifi yoktu nese bebegm onemlı degıl sayfa 366 dayımmm beni tebrık edebılırsn tek tek okudum :)))

pudingli topkek fln yazmıslar ama tarifi yoktu nese bebegm onemlı degıl sayfa 366 dayımmm beni tebrık edebılırsn tek tek okudum :)))

hayatım o elmalı toplar olmasın sakın:)

bugune l
azimdi cnaim
yogurtlu makrna yaptim gitti bile yemekler
saol yinede

canım yaa geç kaldım yani,çok üzüldüm şimdi(
ama eminim harika şeyler hazırlamışsındır,yakın olsak sendeydim şu an,çok açımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…