- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
ellerine sağlık çok güzel görünüyolar
çok tşkler tatlım, seninkilerde süper özellikle portakallı pırasanı çok hoşuma gitti çaldım hemen
wayyy bugün aklımdan kek geçiyordu kesin sana gelirdim yakın olsan:)
her ikiside nefis görünüyor canım ellerine sağlık,kek çok güzel kabarmış
yok cnm abartma senin elin marifetli olmasa yapabilir misin hic:)) bende yaparsam bi daha koyim buraya gerci su aralar hivc bise yapmiom yatmaktan baska transfrim oldu da.canımm belkisimi var kesinlikle senin püf noktaların sayesinde böyle güzel pişti ve kabardı,fırınnımın ayarını beceremiyormuşum sayende öğrendim çoook tşk ederim tatlım :114:
yok cnm abartma senin elin marifetli olmasa yapabilir misin hic:)) bende yaparsam bi daha koyim buraya gerci su aralar hivc bise yapmiom yatmaktan baska transfrim oldu da.
çok tşkler tatlım, seninkilerde süper özellikle portakallı pırasanı çok hoşuma gitti çaldım hemen
canımm çok tşkler, valla senin sayende ve arkadaşlar sayesinde bayağı şeyler öğrendimgel canım gel beklerim keşke yakın olsak dimi...:)))
elosa,tariflerini takip ediyorum,ellerine sağlık,çok güzel paylaşımlar yapıyosun,iyiki fotoğraf da çekiyosun :)
bu arada ben de çiçekli kurabiye tarifini uyguladım,ben seninkinden birazcık daha büyük yaptım,üşendim açıkcası :)
eşim de çok beğendi,biz çok sevdik...teşekkürler..resmini de çektim,paylaşıyorum...
Eki Görüntüle 683232
canmmmmm tiramısu yaptın mııı ? Ilk sayfada goremedm ama yınede soraym dedm.. sence hazır pasta tabanıylamı guzel olur yoksa kedı dılıyle mii?
SEBZELİ KREMALI TAVUK KÖFTE
MALZEMELER;
yarım kg tavuk köfte
istenilen kadar patates
'' '' havuç
'' '' kuru soğan
'' '' sarımsak
'' '' yeşil biber
YAPILIŞI;
Resimlerdende görüldüğü gibi tüm sebzeler ufak ufak doğranır ve tenceremize konur..üzerine arzu ettiğimiz miktarlarda kullanmak istediğimiz baharatlar ve tuz eklenir..son olarakta çok az sıvıyağ...
sebzeler harmanlanıp köftelerimizi üzerlerine yuvarlak veya istenirse uzun kalem gibi hazırlayıp konur.
1 paket krema tüm malzemelerin üzerinde gezdirilir ve sebzelerin üzerini geçecek kadarda su ilave edilip kısık ateşte pişirilir..
Afiyet olsun:)
Eki Görüntüle 640387 Eki Görüntüle 640388 Eki Görüntüle 640389 Eki Görüntüle 640390 Eki Görüntüle 640392
Eki Görüntüle 640391 Eki Görüntüle 640393 Eki Görüntüle 640394 Eki Görüntüle 640395 Eki Görüntüle 640396
Eki Görüntüle 640397 Eki Görüntüle 640398 Eki Görüntüle 640399 Eki Görüntüle 640400
ne mutlu bize o zaman canımm,aramızdaki paylaşım dayanışma harika
çok sağol bu arada davetin için inşlh o da olur kimbilir:)
canım hoşgeldin mutfağıma ,çiçeklerle geldin haa:)
kurabiyelerin harika görünüyor bayıldımm,ellerine kollarına sağlık canım paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim
canımcım burada yok sanırım yinede bi bakimm hatırlayamadım bi an:)
ayy bu harika görünüyorr yaaaa
ağzım sulandı elossa senin topiğe bir de seyrenin topiğine girince bir yutkunuyorum
bu ne şölendir vay arkadaşşş
Tamam kuzucum cevabını bekliyorum ..
çok sağol canım,çokta lezzetlidir kesinlikle öneririm:)
sen yarışma sunumumu görmedin sanırım,bi göz at istersen:)
canım hoşgeldin mutfağıma ,çiçeklerle geldin haa:)
kurabiyelerin harika görünüyor bayıldımm,ellerine kollarına sağlık canım paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim
canım evet yaa tariflerim aldı başını gidiyormu neee? :))
çok mutlu oluyorum inan,fikir alışverişi yapmak süper bişi
bu topik sadece bana ait değil hepimizinn,herkes yaptığı yemeklerini paylaşabilir tariflerini sunabilir,ben çok severim denemeyi:)
kabak salatamda güzeldir haaa yapmalıısssıınnnn:))))
Elossaaa alıntı yaptın ama cevabı yazmayı unuttunnn canm:)
:) ben de teşekkür ediyorum,beğenmene sevindim
paylaşımlara devam.....
Canmm ilk sayfadan basladım ve sonuna kadar okuyacam haftasonumu senn topıge ayırdım :)) Topkeklı pudıng baya övülmüş ama ben tarifini göremedm cnm ?? Hangi sayfada
elossa yardimina ihtiaycim var ..
25 ki$ilik menu lazim bana , hepsi çocuk diyebilriz, ortalama 8-10 ya$ civari
ezo gelin çorbasi
firinda mucver du$unuyorum
yanina bi$ey bulamadim bi yardim et sana zahmet
patates salatasi yada yogurtlu makarna olurmu dersin yada ne olur ba$ka
mucver kuru ya sulu yemek mi olsa ki, ama sulu yemeklede gidecek kapasite varmi mucverde onu bilemiyorum
sulu yemek pilav olasiligini saymiyorum o kadar çok pilavi tutturamam(( pilavsiz bi menu bul bana hayrinaaa elossa
bugune laynen:))
devam hayatım:)
hangi tarifi istediğini tam anlamadım canım
hayatım menü ne zamana lazım sana,hemen hazırlıyalım
pudingli topkek fln yazmıslar ama tarifi yoktu nese bebegm onemlı degıl sayfa 366 dayımmm beni tebrık edebılırsn tek tek okudum :)))
bugune l
azimdi cnaim
yogurtlu makrna yaptim gitti bile yemekler
saol yinede
hayatım o elmalı toplar olmasın sakın:)
canım yaa geç kaldım yani,çok üzüldüm şimdi(
ama eminim harika şeyler hazırlamışsındır,yakın olsak sendeydim şu an,çok açımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?