Evet ilk kez yapışımdı köfteyi.Yalnız ben unu biraz fazla tutmak zorunda kaldım çünkü biraz cıvık olduydu unla kıvam verdim.Belki de o yapmıştır.
hmm bak o yüzdendir öyle ise canım..lezzeti nasıldı peki yorumunu alayım:)
Canım evet Rabbime Bin kez Şükür ağız tadıyla,mutlu mesut ailecek bir arada huzur içinde bir Bayramı daha atlattık..darısı diğerlerine inşallah:)
eşinle kavuşmana çok sevindim ama olsun kavuşmak olmasa ayrılıkların çekilir yanı yoktur..Allah başından eksik etmesin sevdiklerini canım.
mrb cnm hoşgeldin evet mutfak lezzettimiz bennzedği için takibindeyim cnm herşey çok guzel ellerine sağlık kardeşimde çorluda yaşıyor geçen sene gelmiştim sizin oralara yazın guzel bizim buralara göre havası hadi cnm göruşuruz öptumkızlar bana müsade kahvaltı hazırlıcam kocişimle şööyylee başbaşa güzel bir kahvaltı keyfi yapalım:)
geldiğimde yazarım hepinizi öpüyorummm
Lezzeti güzeldi canım ya hepsini yedik bitirdik bugün kızartmadıklarım vardı.Onları da bugün kızartacağım.Yapa yapa öğrenicem artık
amin canım darısı diğer bayramlara
canım içli köfteyi yapmadım başka bir zaman kısmet olursa yapıcam.
kilo aldık bayramda vermek lazım
Hoşgeldiiiiinnn Elossaaaaaaaaa.. :81:​Özledik kız seni..
Sağ salim evinize dönebilmenize çok sevindim canım.. Dün gece İstanbulda da çok fena yağmur vardı.. öyle bir gökgürültüsü oldu ki, Eşim yataktan fırladı.
Ne zaman böyle yağmur yağsa yolda araba sürenler gelir aklıma.. :18:Sağ salim varacakları yere varsınlar.. Kaza maza olmasın diye dua ederim..
biz evimizdeydik bu bayram. Memlekete gidemedik.. arabamız yok o yüzden bebekle yola çıkmaya cesaret edemedik..:100:
elosaa
evde peynırım var epey yıyemıcezde bellı bı pgca tarıfı verebılırmısın bana?
mrb cnm hoşgeldin evet mutfak lezzettimiz bennzedği için takibindeyim cnm herşey çok guzel ellerine sağlık kardeşimde çorluda yaşıyor geçen sene gelmiştim sizin oralara yazın guzel bizim buralara göre havası hadi cnm göruşuruz öptum
elossaa nerdesin nerede yeni mamalarr ve resimleri
süpersin o zamann ellerine sağlık canım zamanla elinde alışır bak gör:)
aminn inşallah hayatım
çok haklısın canım resmen 3,250 almışım ben,hızlandırıp vermek şart:)
hoşbulduk hayatımmmm,ne güzel bir karşılama buuu,bende sizi özledim vallahi..arada girdim girdim çıktım ama mesaj yazmadım,yazarsam başından kalkamıyorum pc nin:)
canım bugün öğleden sonra duruldu hava çok şükür..Duaların için Allah razı olsun bize yaradı
canım mehaba,çörek tarzı bişimi istiyorsun yoksa poğaçamı canım
merhaba canım hoşbuldukk:) çok tşekkür ederim takibimde olmana çok sevindim,çorluya gelirsen haber et bana görüşürüz inşşh..bende çok öptüm canımm
buradayım hayatımmm,bugün yemek yapmadım hatta kahvaltı haricinde hiç bişey hazırlamadım evde,çayımızı kahvemizi bile eşim hazırladı sağolsun canım benim..anacığım dün gece gelirken 2 günlük yemeklerimide yanımıza koydu sağolsun...
zaten yemek yapasımda hiiçç mi hiç yok inan,bayram boyu full yemek yapmakla geçti zaman,bizde her gelene sofra kurulur kurbanda çocuk bile gelse kapıya içeri alınır et yedirilir,ayran içirilir,anacığımın sarmaları lokmaları yedirilir,baklava yedirilir şekeri çikolatası ikram edilir....5 yaşındakinede aynı 55 yaşındakinede,babacığım bu geleneğimizi hep ayakta tuttu senelerdir ve şöyle diyim,bulaşık makinesi ile yarış yaptım bayram boyu o bi yandan yıkıyor ben bi yandan,o derece yoğunduk ilk 3 gün...
kendimi haftasonuna saklıyorum ama özellikle istediğiniz bişi varsa onu yapimm sorun değil:)
gerçi et bayramını atlattık etli bişiler yapalım bari
Hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı
Ben 2 tepsi(biri borcam) baklava yaptım...eşim bayramın 2. günü memlekete gidelim demesin mi büyük tepsi öylece kaldı şerbeti dökmedim öylece buzluğa koydum
ŞERBETSİZ HALİ BUDUR
Eki Görüntüle 542139
Şerbeti ve süslemeyi yapınca yeniden eklerim
hoşbulduk hayatımm bende sizi özledimmm
tatlılar nesiff görünüor canım benim ellerine sağlık,soldakini (okladan çekme deriz biz)...onu ben istiyorummmm:))
ondanda istiyorum hepsinden istiyorum valla:))Sağol canım:)
Bizde oklava tatlısı derizo bitti ne yazıkki baklava duruyor
oda güzeldir ama ondan yollayayım
ondanda istiyorum hepsinden istiyorum valla:))
tatlı yemeye doymadım doyamıcam sanırım..hiç abartısız büyük bir tepsinin yarısını sadece ben yedim 1 haftada,gelirken yanımada verdi annem çok seviyoruz çünkü baklavayı biz..hazırları sevmiyoruz ama mecburiyetten canımız isteyince alıyoruz işte,ev baklavası gibi yok ya...:)
Afiyet olsun canım
Evet haklısın ev yapımı hiç bir şeyin tadı hazırlarda yok canım
Konu dışı olur ama biraz kendinden bahsetme imkanın var mı merak ettim seni
sağol canımm:)
bahsederim tabisi ilk mesajımda bişiler yazmıştım okudunmu acep,yoksa daha ayrıntılımı istiyorsun bakem:)
Pardon şimdi okudum yeterli canım
Aynı yaştaymışız
ehehehe olsun canım ya görmemişsindir
hmm aynı yaştayız demekk süpeerr,yaşımı seviyorum doya doya yaşıyorum her anını :)
şu anda bir koca tabak baklavayı götürüyorum valla özendim senden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?