Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

aslında ağzının tadını bilir.. dediğin gibi belkide bana gıcıklık yapıyordur..
böyle şeyleri çok önemsediğimi bilir çünkü..

evett belli olduu,senin tepkini merak ediyor ve gıcıklık yapıyor piss:))

bayıldımmmmmmmmmmmm bu nasıl bişey yaaaaaaaa yapmalıyyıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eline sağlık elossaaaaaa

sağol canımm,bayılmıcak gibi değil kiii inan acaip güzel bişi..yapınca paylaş görim emiii

evett belli olduu,senin tepkini merak ediyor ve gıcıklık yapıyor piss:))

sağol canımm,bayılmıcak gibi değil kiii inan acaip güzel bişi..yapınca paylaş görim emiii

karar verdim bayramdan sonra yapıyorum inşaallah bu tarifi..
yaparsam burada paylaşacağım Elossacım

karar verdim bayramdan sonra yapıyorum inşaallah bu tarifi..
yaparsam burada paylaşacağım Elossacım

tamam canım yaparsan mutlaka paylaş görim bakimm:) tarifte belirttim istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz..yazın ben çilek koyuyordum ççookk güzel oluyordu..

Külah palyaçoları harika görünüyor ya. Ellerine sağlık elossa benim kız bayılır bunlara.

Külah palyaçoları harika görünüyor ya. Ellerine sağlık elossa benim kız bayılır bunlara.

canım teşekkür ederimm:))
evet çocuklarda eminim bayılırlar,doğum günü partilerinde her çocuk için bi tane hazırlanabilir bence:))

elossa ellerine sağlık
bu tarifi görümcem de yapıyo..
o külahın üzerine yağlı kağıt yapıyo onun üzerine hamuru doluyo
pişince yağlı kağıtla külahı çekiyo sadece milföy kalıyo
içinede elmalı kurabiyenin içi varya onu biraz sulu yapıp dolduruyo oda çok güzel aklında olsun

kızlar haberleri izliormusunuz bilmiyorum ama buraları sel götürüyor,hal böyle olunca eşim acele etmiyelim yarın çıkalım istersen yola dedi...
bu gecede evimizdeyiz ve sabah kısmetse yola çıkacağız..
yani bu gece sizleyim:))

canım teşekkür ederimm..evet içini istdiğimiz gibi doldurabiliriz..patates püresi koyanlar bile var:))
görümcenin yaptığı gibi bende yapıyordum önceleri ama sonra o külahlar ziyan oluyor atıyordum..bigün külahlı denemek istedim ve çok sevdik..
milföyün arkasına saklanıp yarı gevrek,yarı yumuşak bi tat bırakıyor ağızda ona mest oluyoruz:)

Son düzenleme:

kremalı olunca güzel olur doğru

Süper
Ben bunu yağlı kağıtları külah yapıp üzerine sararr yapıyordum bu daha iyi fikir:13:
Bugün tatlımı yapacağım umarım güzel olur Resimlerini paylaşacağım

elosssamm yardım.baklavyı buakşam yapacağım kısmetse annem iki tepsi olsun diyor.tereyağ sıvıyağ margarin koyacağım ya.t.yağ ve margarini 500 gram mı koyacağım şerbetin ölçüsü nasıl olacak 2.5 sa 3 mü koyacağım:44:

büzüştürken parçalnıyor

canım 1 paket olucak tepsi başına..bu arada çok sıkı sarmayın oklavaya o yüzden parçalanır canım

iki tepsinin ilkinde yağın üzerindeki köpükleri almam gerektiğini bunun bir püf noktası olduğunu bilmiyordum,doğal olarak biraz yandı bu işte en önemli aşama pişirmek ve en en önemlisi şerbetmiş.inşallah tadı iyi olur bakmadım.annem eleştirdi her zamanki gibi ama güzelde olmuş dedi.

katkılarından dolayı elossa'ya teşekkür ederim hepinize hayırlı bayramlar

Selam hanımlar akşam baklava mı kazasız belasız yaptım çok şükür ama ölçüyü biraz fazla tutmuştum hamur artınca küçük bir borcamda başka tatlı yaptım ve gece şerbetini döktüm tadı süper olmuş
Afiyet olsun baklavanın şerbetini bayramda döküp,fıstıkla süsleyeceğim ozaman eklerim

Eklentiler

• $P1150202.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $P1150203.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…