Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
kizlar bu köfteluk bulgur dügür mü oluyo? Mercimek köftesi yapmak istiyorum da :)

bunlarda benim gül tatlılarım

Eklentiler

• $1351102960252.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 38
elossa akşam sultan lokumu yaptım güzel oldu tarifine sağlık

elmalı kurabiye 2.yapışım tadına bakmadım ama oda güzel olmuştur.

yarında içli köfte yapıcam,annemler çok yapar ama ben hiç yapmadım biraz benden biraz senin tariften bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya

Topikte,yaptıkların da çok güzel,ellerine sağlık,aboneliğime ekledim hemen

Kızartmadan önce haşlandigina da ilk defa sizden duyuyorum

icli kofte ya kizartilir ya haslanir...iki olmaz kesinlikle...ama soyle birsey yapiliyor...haslayip kofteleri uzerine sos yapilabilir ya da soyle az yagda cevrilir alti ustu.

mrb kızlar tunaydın bende içli köfteyi ilk yaptığımda hepsini haşlıyorum ogun öyle tuketiyoruz geri kalanlarıda buzdolabında bekletiyorum ertesi gunde haşladığım soğuk köfteleri kızgın yağa atarak kızartıp öylede yiyebiliyoruz çokda guzel oluyor öneririm arkadaşlar geçmiş bayramınız kutlu olsun

Elossa içli köfteyi bugün deneyeceğim.Tabi eşim gelince,kızlara bakarken bende içli köfteyi deneyeceğim.İnşallah yapabilirim ya çok canım istedi

Son düzenleme:

Kızlar köftem güzel ooldu dışı çıtır çıtır tam istediğim gibi ama içi biraz hamurumsuydu neden acaba ?

canımm ne güzel olmuş ellerine sağlıkk,eminim tadına harika olmuştur

canım ya ne güzel görünüyorlar bunlarrr,ellerine sağlıkk..şerbetli halini fıstıklı halinide istiyorum

bunlarda benim gül tatlılarım

wowww ye beni diyor bunlar canımm,ellerine sağlık çok şekerlerr

afiyet olsun canım benim senin ellerine sağlık köfte nasıl oldu bu arada

Merhaba,bu topiği çok beğendim,Elossacım yaptıkların harika görünüyor..Bayıldım...

Ellerine sağlık................

canım hoşgeldin mutfağıma,çok teşekkür ederim senden de paylaşım beklerim ona göre:)

Hayırlı bayramlar

canım sana da hayırlı bayramlar

herkese hayırlı bayramlar

sağol canım sana da hayırlı bayramlar

Topikte,yaptıkların da çok güzel,ellerine sağlık,aboneliğime ekledim hemen

canım teşekkür ederim mutfağıma hoşgeldinn,paylaşım isterimmm

canım sağol seninde bayramın mübarek olsun..içli köfte yeme tarzımız hemen hemen aynı gibi:)

canım ilk yapmana rağmen süper görünüyor,ellerine kollarına sağlık..tadında bi sorun olduğunu sanmıyorum,o hamurumsulukta arkadaşımızın dediği gibi biraz kalınsa duvarı ondandır..ama olsun hiç problem değil,,ilk kez yapmak yapmaya kalkışmak büyük cesaret..ellerin dert görmesin

Günaydın kızlar herkese merhabalarr
Geçmiş bayramınız mübarek olsun inşallah,kesilen kurbanlarımız kabul olsun Rabbim nice bayramlar görmemizi nasip etsin sevdiklerimizle...
Annemlerdeydik bu bayram çoookkk güzel çoookkkk keyifli huzurr dolu bir 7 gün geçirdik aşkımla.
Dün akşam döndük biz evimize.İzmir'e gidicektik ama inanılmaz yağmur fırtına vardı Edirne Uzunköprüde son 2 gündür haberleri takip edenler biliyordur...heryer altüst olmuş,sular seller götürüyordu sokakları,yollar kim bilir ne alemdedir diye düşündük en güzeli yerimizden kımıldamıyalım böyle daha iyi dedi eşim ve gitmedik:)
Çorluya evimize bi geldik dün gece,aman Allahım Çorluda yaşam felç.Bardaktan boşalırcasına yağıyor demek bile basit kalıyor,inanılmaz yağmur,şimşekler çakıyor bir gürültü ki anlatamam tarifi yok...tüm şehirde elektrik yok,sular kesik..ayy dedik biz nereye geldik:)
Annem babam 50 kez aramışlardır yoldayken çocuklar dikkat,yavrum trafik nasıl,eve bir girseniz sağ salim keşke de rahat bi nefes alsak ...v.s....v.s...
yanii işin özü anlıyacağınız acaip hareketli bir gece geçirdik ama yuvamızdayız sağ salim Bin Şükür!
hala gök gürlüyor hemde ne gürlemek ve inanılmaz yağmur yağıyor öyle böyle değil....bu hafta kursuma gitmeyeceğim dinleneceğim çünkü bayramda çok hareketliydik,tatlı telaşlar yorucu işler bilirsiniz Kurban bayramı..ama olsun insanın annesi,babası,kardeşi ve eşi yanıbaşında olunca herşey vızz geliyor.Rabbim başımızdan eksik etmesin acılarını göstermesin yaşatmasın hiç birinin inşallah.
bugün erkenden kalktım nedense tatil ilan ettiğim her gün sabahın köründe uyanıyorum,ya bende bi terslik var ya tatillerde

güaydın canım geçmiş bayramın mübarek olsun maşallah bayramın ağız tadıyla geçmiş bizimkide öyleydi ailecek mutlu mesut geççen bi bayramdı çok şükür:):):):):

eşimle iş dolayısıyla ayrıydık o geldi dünyalar benim ve kızımın oldu hala rüyadayız ama bikaçgüne gidecek

Canım evet Rabbime Bin kez Şükür ağız tadıyla,mutlu mesut ailecek bir arada huzur içinde bir Bayramı daha atlattık..darısı diğerlerine inşallah:)
eşinle kavuşmana çok sevindim ama olsun kavuşmak olmasa ayrılıkların çekilir yanı yoktur..Allah başından eksik etmesin sevdiklerini canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…