o tepsidekiler kaç kişilikti??
ve mısır ununa batırıp , kızartıyorum ben
ayyyy içimin yağları eridi burdauğraşsam ben de yapabilir miyim acaba pek de beceriksiz bişeyim
Elimde 3 Adet Popeyes Kuponu Var..
Çıldırıciimmm...
ehehehe pişir hayatım süper olarrrrr:))
valla bu gaza gelmeler çoookk fenaa dün geceden örnek al,makarna olayı:))))
evet canım aynen,yumuşucuk oluyorr
Canım o 1 kiloydu..Ben eşim ve 3 çocuğumla birlikte yedik... Bize tam oluyor
anladım canımen az haftada 1 kez yenilmeli bence.
Evet ya tereyağlı,peynirli makarnada gözüm kaldı..eşim balık alıp gelince kaldı. ..eşime diyorum ben makarna yapacaktım birde çorba. .
bnde bendee,mısır unsuz olmazzzz:)
canım yaparsın tabisii çok kolay ve bi o kadarda lezzetli
oy oy oyyyyy
yarın deneyeceğim bu tarifi :)
tamam canım dene bakim beğenicekmisin,paylaşırsan resim v.s. çok mutlu olurum emiiii
canım olsun yaparsın yineee:))
benimde gözüm balıklarda kaldı en kısa zamanda yapicciimmm:)
Kızlar Hürroşum başladı ben çay demliyim görüşürüz yine öpüyorum hepiniziii
becerebilirsem paylaşırım tabi :))) bir de rezil olmayayım hiç yatkın değil elim böyle şeylere... teşekkür ederim tarifleriniz çok güzel ağzım sulanarak takip ediyorum :)
Eve Gideyim dee Dünden Kalan Makarnamı Yiyeyim..
ya kızlar yaaa, dün gece bi makarnadır almış başını gitmiş, geçmişi okudum da az önce.
akşam annemlerdeydim, makarna vardı ve yemedim, fasulye vardı, onu yedim, ama canım şimdi bi makarna çekti ki sormayın.
birkaç gün içinde 2 kilo almışım, sanırım bundan sonra hep alırım. iki gündür zaten iştahım öyle bir açıldı ki, bir tam ekmeği verin, katıksız bile yerim
geçen yıl mide rahatsızlığı geçirmemiş olsam sanırım aklıma gelen her şeyi istediğim zaman yerdim, ama şimdi yatmadan 3 saat önce yemeği içmeyi kesmem lazım, demek ki o hastalık belki de benim için iyi oldu, şu an canım bir şeyler yemek istese de yiyemiyorum, böylece çok kilo almam inşallah
elossa yarın misafirm gelecek ne yapmamı önerirsinn bana menü söyleyebilirmisin yalnız işten çıkınca yapacam hepsinii şimdiden teşekkürrr
canım kırmızı mercimek çorbası salata içli köfte bide ağlayan pasta yapacaklarım başka ne olur yanına ha bide senin patesli lıymalı böreğinden yapacam
peki en önerirsin ne yapayım pırasa geldi aklıma ama herkesde yeemez ki onu
ozman şöle olsun menü
mercimek çorbası
içli köfte
fasülye kavurması
salata
elossanın böreği:)
ağlayan pasta
vişne kompostosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?