Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
ehehehe pişir hayatım süper olarrrrr:))
valla bu gaza gelmeler çoookk fenaa dün geceden örnek al,makarna olayı:))))

evet canım aynen,yumuşucuk oluyorr

Evet ya tereyağlı,peynirli makarnada gözüm kaldı..eşim balık alıp gelince kaldı...eşime diyorum ben makarna yapacaktım birde çorba..

Evet ya tereyağlı,peynirli makarnada gözüm kaldı..eşim balık alıp gelince kaldı...eşime diyorum ben makarna yapacaktım birde çorba..

canım olsun yaparsın yineee:))
benimde gözüm balıklarda kaldı en kısa zamanda yapicciimmm:)

Kızlar Hürroşum başladı ben çay demliyim görüşürüz yine öpüyorum hepiniziii

tamam canım dene bakim beğenicekmisin,paylaşırsan resim v.s. çok mutlu olurum emiiii

becerebilirsem paylaşırım tabi :))) bir de rezil olmayayım hiç yatkın değil elim böyle şeylere... teşekkür ederim tarifleriniz çok güzel ağzım sulanarak takip ediyorum :)

ya kızlar yaaa, dün gece bi makarnadır almış başını gitmiş, geçmişi okudum da az önce.
akşam annemlerdeydim, makarna vardı ve yemedim, fasulye vardı, onu yedim, ama canım şimdi bi makarna çekti ki sormayın.
birkaç gün içinde 2 kilo almışım, sanırım bundan sonra hep alırım. iki gündür zaten iştahım öyle bir açıldı ki, bir tam ekmeği verin, katıksız bile yerim
geçen yıl mide rahatsızlığı geçirmemiş olsam sanırım aklıma gelen her şeyi istediğim zaman yerdim, ama şimdi yatmadan 3 saat önce yemeği içmeyi kesmem lazım, demek ki o hastalık belki de benim için iyi oldu, şu an canım bir şeyler yemek istese de yiyemiyorum, böylece çok kilo almam inşallah

elossa yarın misafirm gelecek ne yapmamı önerirsinn bana menü söyleyebilirmisin yalnız işten çıkınca yapacam hepsinii şimdiden teşekkürrr

becerebilirsem paylaşırım tabi :))) bir de rezil olmayayım hiç yatkın değil elim böyle şeylere... teşekkür ederim tarifleriniz çok güzel ağzım sulanarak takip ediyorum :)

becerirsin becerirsinn ben sana güveniyorumm

Eve Gideyim dee Dünden Kalan Makarnamı Yiyeyim..

anacım içinde makarna ağacı çıkacak abow:)

bende kocişte bayramda kilo aldık ama gırtlağımızdan nedense ödün vermiyoruz hala

elossa yarın misafirm gelecek ne yapmamı önerirsinn bana menü söyleyebilirmisin yalnız işten çıkınca yapacam hepsinii şimdiden teşekkürrr

canım hemen ilk aklıma gelenleri sıralıyım

1. menü;
mercimek çorbası
etli kuru fasulye
pilav
göbek salata
yoğurtlu havuç salatası
içecekler
irmik helvası

2. menü;
domates çorbası
fırında palamut
kremalı kaşarlı patates
bol yeşillikli zeytinyağlı salata
şerbetli herhangi bir tatlı
cola veya soda

3. menü
tavuklu şehriye çorbası
yoğurtlu ıspanak kavurması
taze fasulye
etli pilav
fırında mantar
muhallebili elma tatlısı
içecekler

canım ilk bunlar aklıma geldi.beğenmezsen başka bulalım

canım kırmızı mercimek çorbası salata içli köfte bide ağlayan pasta yapacaklarım başka ne olur yanına ha bide senin patesli lıymalı böreğinden yapacam

Son düzenleme:
canım kırmızı mercimek çorbası salata içli köfte bide ağlayan pasta yapacaklarım başka ne olur yanına ha bide senin patesli lıymalı böreğinden yapacam

canım 1 tane zeytinyağlı veya normal sebze yemeği yapsan iyi olur bence.

peki en önerirsin ne yapayım pırasa geldi aklıma ama herkesde yeemez ki onu

taze fasulye favorim canım,pırasayı herkes yemeyebilir haklısın..
bamya yapabilirsin
börülce olabilir
enginar olabilir
lahana olabilir(kapuska gibi)
mantar kavurabilirsin zeytinyağlı

ozman şöle olsun menü
mercimek çorbası
içli köfte
fasülye kavurması
salata
elossanın böreği:)
ağlayan pasta
vişne kompostosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…