Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
yapılışınıda anlatmalısın amaa :)
mesela kılçıkları ayıkladınmı,ayıkladıysan tek tekmi dizdin işlemden geçtimi v.s..v.s...
bekliyoreeee

sağol canımm hoşgeldin mutfağıma

Canım ben eskiden daha doğrusu 2 yıl öncesine kadar kılçıklarını çıkartırdım...Ama kılçıklarında faydalı olduğunu öğrenince çıkarmamaya başladım
Önce temizlenmiş hamsileri yıkıyorum...Sonra mısır unuyla harmanlayıp açık kısımları alta gelecek şekilde tavaya diziyorum..Üzerine 3-4 yemek kaşığı kadar yağ gezdiriyorumbiraz kızardıktan sonra balık tavasının kapağına tavayı ters çevirip alt kısmınıda pişiriyorumsonra o tarafta kızarınca kapağa tekrar alıp tavağa koyuyorumBukadar basit canım

canım teşekkürler tarif için,ben kılçıklarını çıkartıyorum temizlerken,kılçıklı hiç sevmiyorum balığı,kılçıksızken yumuş yumuş yemek hoşuma gidiyor:)
benim usülde aynen böyle,bazen farklılaştırıyorum.yaptığımda ayrıntılı paylaşiimm bari:)

Canım ama kılçıkları çok faydalıymış hamsininBen ondan artık temizlemiyorum yoksa benim annem hep temizlerdi ondan öyle görmüşüm...Çocuklarda ses etmeyince bende devam ettim

Canım ama kılçıkları çok faydalıymış hamsininBen ondan artık temizlemiyorum yoksa benim annem hep temizlerdi ondan öyle görmüşüm...Çocuklarda ses etmeyince bende devam ettim

valla faydasını bilemiyorum canım ama ben yiyemem sanırım,ama çocuklar için faydası varsa devam et hazır alışmışlarken:)
bende annecimden öğrendim harika balık temizlerim:)

valla faydasını bilemiyorum canım ama ben yiyemem sanırım,ama çocuklar için faydası varsa devam et hazır alışmışlarken:)
bende annecimden öğrendim harika balık temizlerim:)

Bende bende ikisinide üst üste koyar öyle dizerdim tepsiye önceden ama şimdi kılçıklı

Bak beni gaza getirme bir dahakine öyle tepsiye dizip pişirirrim.

ehehehe pişir hayatım süper olarrrrr:))
valla bu gaza gelmeler çoookk fenaa dün geceden örnek al,makarna olayı:))))

sanırım ikili dizmek

kılçıklarını ayıklayıp 2 hamsıyı birbirine yapıştırmak olsa gerek.

öyle mi canım?

evet canım aynen,yumuşucuk oluyorr

ayyyy içimin yağları eridi burda uğraşsam ben de yapabilir miyim acaba pek de beceriksiz bişeyim

Elimde 3 Adet Popeyes Kuponu Var..
Çıldırıciimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…