Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
bu fellah köftesini yapcam canım akşama, topiğe gidip gelip gözüm takılıyodu bu köfteye

irmikle bulguru karıştırıp beraber ıslatıyoruz dimi canım:26:

Son düzenleme:
Elossacım geçen günkü makarna muhabbetinizden sonra canım acayip makarna istedi. dün yemeğim olduğu için yapamadım ama bugün sebzeli makarna yapmaya karar verdim.. Yapınca resmini burda paylaşırım istersen..

ay kizlar size inanamiyorum ya nasil canimi makarna cektirdiniz.

ben cok severim makarnayi yani her cesitini ama evde hic yapmam.. klasik olanindan ziyade soyle degisik soslu moslu oluyor ya italyan tarzi.. onlar da cok hosuma gidiyor.

bende makarna yapcem bu aksam soslu banane

bu fellah köftesini yapcam canım akşama, topiğe gidip gelip gözüm takılıyodu bu köfteye

ya canım bu yoğurcağımız karışıma yağ konmuyo demi:26:

ben peynır pıogca tarıfı ıstemıstım veren olmusymuydu?? :26:

canım fellah köfteni yaptım, 2,5 su bardağı kaynar su az geldi, yoğurmadan önce biraz daha eklemek zorunda kaldım, yoğurtuda üstüne dökmedim ayrıca servis ettim
çok güzel oldu, yaparken foto çekeyim diye aklımdaydı ama hazır olunca hemen yemeğe başladım fotoyu unuttum
bu arada 3 kişi olmamıza rağmen çok geldi, en az 5-6 kişilik bi yemek
çok teşekkür ederim canım tarifin için
:13:

yapmışsın bile ama söyliim evet ikisini bir arada canım:)

valla sorma gecenin yarısı hepimiz makarnalandık,iyide oldu:)) canım resim istemezmiyimm kesinlikle istiyorum paylaş lütfen..1 tabakta bana ayır amaa:)))

ay canım merak ettim böreğini kaçıncı sayfada h.sonu misafirlerime yapmak istiyorum

canım ilk sayfada tüm tariflerin sayfa numaralarını belirttim bi bak istersen ilgini çeken başka şeylerde olabilir:)

çektiririz biz ölleeee:)) soslu yap bende istiyom :)

bende makarna yapcam soslu bolonez sos mu yapsam sucuklu yapsam neli yapsam nelii

sucuklu yap ben severim:)

hayır sucuklu yapsınnn:)))

canım bakalım sayfalara hiç hatırlamıyorum verdimmi vermedimmi,yada başka bir arkadaş paylaştımı kii

elossa artık mama artık mamalar yapsanda şenlense topikkk

yapcam hayatım haftasonunu hayırlısı ile bi görsem inşallah...) annemlerden geldiğimizden beri normal sulu yemek yapmadım evde..ya dışardan söylüyoruz yada çıkıyoruz yiyip geliyoruz....ama genel olarak kaldır et indir et modundayız (eşimin yoğun istekleri üzerine) elinden gelse sabahta kavurma yapıcak akşama kadar yicez:)
haftasonu sebze yapmak istiyorum çok özledim

canım rica ederimm ellerine sağlık bu arada,bi tabağını çek barii gözümüz gönlümüz açılsın:)

Son düzenleme:
Mantı Olsada Yesek..
Üstünde Yoğurt, Cızzz Diye Tereyağı
Salça ve Nane..

Biri Beni Durdursun..

Mantı Olsada Yesek..
Üstünde Yoğurt, Cızzz Diye Tereyağı
Salça ve Nane..

Biri Beni Durdursun..

Makaraaaaa:))
bu defa gaza gelmiciimm,tıka basa doluyum ve şu anda kahvemi yudumluorum:)
sen yapsana şöyylee gözümüz gönlümüz açılsın(belki ilerleyen saatlerde coşarım)

Makaraaaaa:))
bu defa gaza gelmiciimm,tıka basa doluyum ve şu anda kahvemi yudumluorum:)
sen yapsana şöyylee gözümüz gönlümüz açılsın(belki ilerleyen saatlerde coşarım)
abowwww
bu akşam ben yookum hadi gidek elossa kaaçak buralardaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…