elti adayımla laf dalaşımız

lurisya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
35
0
36
Kocaeli
Başımda geçen bir olayı anlatmak istedim.Erkek arkadaşım birgün beni abisi ablası ve abisinin sevgilisiyle tanıştırmaya götürdü tanıştık ettik yanlız abisinin sevgilisi gözüme hiç tutmadı yani hareketleri , tavırları hiç hoşuma gitmedi kız dediğin hanım hanım olacak cıvık cıvık hareketler birde dövmesi var hanfendinin açık saçık giyimler burnunda hızmalar.Artı bu kız daha doğrusu moruk demeliyim kaynımdan yaşça büyük 2-3 yaş fark var aralarında sevgili kaynım nerden bulduysa bu kızı artık.herneyse.bikaç kere daha görüştük ettik hep birlikte bu bana laf sokmaya çalıştı.benim annem biraz sıkıdır sürekli arar eder doğduğumdan beri öyledir.onların yanındayken beni yine sürekli arıyordu.onun biraz ilgincine gitti sanırım aa valla benim annem hiç aramaz güveniyo bana çünkü demez mi.sevgilim ,kaynım ,o ,ben oturuyoruz kimse birşey söylemedi bende güvenmemesinden dolayı değil yapısı öyle dedim orda ona gıcık kaptım.beni orda düşürmek istediği durum saygısızca değil mi?sonralarda duydum ki benim için çocuk gibi sevmedim onu gibi laflar etmiş.benim ona ne zararım olduda beni daha tanımadan hakkımda böyle konuşabiliyor.bir kez daha uyuz oldum kendisine.daha sonra facebook da ben duvarıma bir söz yazdım evlenmekle ilgili ama evlilik istediğim için değil o söz sadece espiri anlamlı birşeydi bunu sevgilimde biliyor.oda kendi duvarına evlenme meraklıları taayip erdoğan en az 3 çocuk yapın diyor tarzında bir söz yazmış alay geçer gibi ben hemen bana inat onu yazdığını anladım emin olma sebebimde beni sevmemiş olduğunu söylemesiydi.bende sevgilime söyledim ardından duvarıma saydırdım ama onun adı kesinlikle geçmiyor bellide eden birşey değil sadece yaşlı moruk ,seni ancak sokaklar paklar ,davulcu alır seni anca gibi tarzı şeyler ardından sevgilim beni aradı facebooka yazdığını üstüne alınmış sevgilimi arayıp bana mı yazdı demiş yani demekki kendi duvarındakini bana yazmış ki benim yazdığımı da üstüne alınıyor.bende evet söyle benim yazdığımı ne olcak dedim.sevgilimde söylemiş.bana mesaj atmış sen kimsin bana laf sokuyosun kızım bana laf sokmak senin harcın değil,sarı çiyan ve dahası aklıma gelmiyor vs.vs. kaynımda öğrenmiş mi ben kötü oldum mu oldum kaynım beni silmiş ve sevgilim abimden özür dile o yumuşar , güler konuşur yine seninle dedi.ben özür dilemem dedim abine birşey demedim o kıza söyledim dedim.zorladı onu sevmesem bunu bana kimse hayatta yaptıramazdı.neyse kusura bakma abi sana ayıp oldu yazdım.oda olur böyle şeyler bidaha olmasın gerçi özür dilemen gereken kişi ben değilim ama dedi.sadece tamam abi yazıp gönderdim kızdan ne özürü dileyecem hayatta dilemem.arkadaş teklifimi kabul etti.ama sonra tekrar silmiş sevgilisi sildirtmiş yada kendisi silmiş herlhalde.sonra sonra kendine yediremediği için yine facebookdan sevgilimin ailecek seni seviyoruz yazdığı yazının altına ben hiç sevmiyorum yazarak laf sokmaya devam etti.öyle ses kesildi.ben cevap vermedim çünki sevgilimin sayesinde yazdırtmadı.böylelikle kötü ben oldum.kız bana uyuzluk yaptı yaptı ben sesimi çıkarmadım sonra patladım dayanamadım ve kaynımla hiç karşı karşıya gelmedik aylaar geçti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni moda faceden kapışmak sanırım.İkinizi de yaptığı ayıp...

Başımda geçen bir olayı anlatmak istedim.Erkek arkadaşım birgün beni abisi ablası ve abisinin sevgilisiyle tanıştırmaya götürdü tanıştık ettik yanlız abisinin sevgilisi gözüme hiç tutmadı yani hareketleri , tavırları hiç hoşuma gitmedi kız dediğin hanım hanım olacak cıvık cıvık hareketler birde dövmesi var hanfendinin açık saçık giyimler burnunda hızmalar.Artı bu kız daha doğrusu moruk demeliyim kaynımdan yaşça büyük 2-3 yaş fark var aralarında sevgili kaynım nerden bulduysa bu kızı artık.herneyse.bikaç kere daha görüştük ettik hep birlikte bu bana laf sokmaya çalıştı.benim annem biraz sıkıdır sürekli arar eder doğduğumdan beri öyledir.onların yanındayken beni yine sürekli arıyordu.onun biraz ilgincine gitti sanırım aa valla benim annem hiç aramaz güveniyo bana çünkü demez mi.sevgilim ,kaynım ,o ,ben oturuyoruz kimse birşey söylemedi bende güvenmemesinden dolayı değil yapısı öyle dedim orda ona gıcık kaptım.beni orda düşürmek istediği durum saygısızca değil mi?sonralarda duydum ki benim için çocuk gibi sevmedim onu gibi laflar etmiş.benim ona ne zararım olduda beni daha tanımadan hakkımda böyle konuşabiliyor.bir kez daha uyuz oldum kendisine.daha sonra facebook da ben duvarıma bir söz yazdım evlenmekle ilgili ama evlilik istediğim için değil o söz sadece espiri anlamlı birşeydi bunu sevgilimde biliyor.oda kendi duvarına evlenme meraklıları taayip erdoğan en az 3 çocuk yapın diyor tarzında bir söz yazmış alay geçer gibi ben hemen bana inat onu yazdığını anladım emin olma sebebimde beni sevmemiş olduğunu söylemesiydi.bende sevgilime söyledim ardından duvarıma saydırdım ama onun adı kesinlikle geçmiyor bellide eden birşey değil sadece yaşlı moruk ,seni ancak sokaklar paklar ,davulcu alır seni anca gibi tarzı şeyler ardından sevgilim beni aradı facebooka yazdığını üstüne alınmış sevgilimi arayıp bana mı yazdı demiş yani demekki kendi duvarındakini bana yazmış ki benim yazdığımı da üstüne alınıyor.bende evet söyle benim yazdığımı ne olcak dedim.sevgilimde söylemiş.bana mesaj atmış sen kimsin bana laf sokuyosun kızım bana laf sokmak senin harcın değil,sarı çiyan ve dahası aklıma gelmiyor vs.vs. kaynımda öğrenmiş mi ben kötü oldum mu oldum kaynım beni silmiş ve sevgilim abimden özür dile o yumuşar , güler konuşur yine seninle dedi.ben özür dilemem dedim abine birşey demedim o kıza söyledim dedim.zorladı onu sevmesem bunu bana kimse hayatta yaptıramazdı.neyse kusura bakma abi sana ayıp oldu yazdım.oda olur böyle şeyler bidaha olmasın gerçi özür dilemen gereken kişi ben değilim ama dedi.sadece tamam abi yazıp gönderdim kızdan ne özürü dileyecem hayatta dilemem.arkadaş teklifimi kabul etti.ama sonra tekrar silmiş sevgilisi sildirtmiş yada kendisi silmiş herlhalde.sonra sonra kendine yediremediği için yine facebookdan sevgilimin ailecek seni seviyoruz yazdığı yazının altına ben hiç sevmiyorum yazarak laf sokmaya devam etti.öyle ses kesildi.ben cevap vermedim çünki sevgilimin sayesinde yazdırtmadı.böylelikle kötü ben oldum.kız bana uyuzluk yaptı yaptı ben sesimi çıkarmadım sonra patladım dayanamadım ve kaynımla hiç karşı karşıya gelmedik aylaar geçti.

Sevgilinizin abisinin sevgilisi hakkında ne kadar çirkin düşüncelere sahipsiniz; hem "benim ona ne zararım olduda beni daha tanımadan hakkımda böyle konuşabiliyor" demişsinin hem de "sevgilisi gözüme hiç tutmadı yani hareketleri , tavırları hiç hoşuma gitmedi kız dediğin hanım hanım olacak cıvık cıvık hareketler birde dövmesi var hanfendinin açık saçık giyimler burnunda hızmalar.Artı bu kız daha doğrusu moruk demeliyim kaynımdan yaşça büyük 2-3 yaş fark var aralarında sevgili kaynım nerden bulduysa bu kızı artık" demişsiniz.

Kendinizle çelişiyosunuz farkında değilsiniz.

Kızı gözünüz tutmadıysa, elektriğiniz uymadıysa görüşmeseydiniz, sosyal paylaşım sitelerinden birbirinizi eklemeseydiniz, takip etmeseydiniz... Gereksiz bir samimiyete girip sonra da sızlanıosunuz.... Hatalı değilsiniz belki ama hataya zemin hazırlamışsınız.

2 - 3 yas fark olunca Moruk mu oluyor kiz? ßenim esimle aramda daha fazla yas farki var,ßendemi oyle oluyorum?Cok sacma gereksiz ßir cumle olmus.
Kiz sizin tabirinizle acik giyimLi,dovmeli vs vs diye ilk bastan on yargini belli etmissin.Her insan senin istedigin sekilde/tarzdami olacak?
ßiraz kiskandin sanirim sen:) HerneySe!!!

siz ona gıcık olmuşsunuz ilk buluşmada, o da size. gerisi gereksiz yüzgöz olma... pek tatsız olmuş.

bir de burada yererek söylediğiniz özelliklere sahip kadınlar da olabilir. hatta illa ki vardır. burası koskoca bir forum. biraz düşünerek konuşmak ve yazmak lazım :ssz:

Son düzenleme:
eltim,kaynım siz iyice havaya girmişsiniz

ne giyerse giyer, yaşı neyse ne.... kimse hakkında böyle konuşamazsınız, moruk diyemezsiniz

size düşmez.kız doğru demiş evlenme meraklısısınız gerçekten

eltim,kaynım :37:

canım erkek arkadaşının ailesinden kaynım,eltim şeklinde bahsetmene çok güldüm :1: duvarına yazdığı yazıya alınıp verdiğin cevapta komik gerçekten. afedersin ama bu laf dalaşlarıyla ancak erkek arkadaşın ve KAYNININ gözündeki değerini düşürürsün diye düşünüyorum. böyle kıskançlık krizlerine gerek yok. opuyorum.

seni tanımadan etmeden sevmediğini söylemiş, kızmışsın.

sen kızı tanımadan etmeden baya saydırmışsın.

kız dediğin hanım hanımcık olur, açık saçık giyinmez, dövmesi var, yaşlı..

sanane arkadaşım?? beğenen beğenmiş, takmış koluna...

bence önyargılı davranmayı sen başlatmışsın, o da devam ettirmiş. elti adayın ne kadar suçluysa sende o kadar hatta daha fazla suçlusun.

senin facebook'ta ki paylaşımın için laf sokmuş saygısız davranmış, neden açık açık konuşmak yerine aynı şeyi sende yaptın?

Sevgilinizin abisinin sevgilisi hakkında ne kadar çirkin düşüncelere sahipsiniz; hem "benim ona ne zararım olduda beni daha tanımadan hakkımda böyle konuşabiliyor" demişsinin hem de "sevgilisi gözüme hiç tutmadı yani hareketleri , tavırları hiç hoşuma gitmedi kız dediğin hanım hanım olacak cıvık cıvık hareketler birde dövmesi var hanfendinin açık saçık giyimler burnunda hızmalar.Artı bu kız daha doğrusu moruk demeliyim kaynımdan yaşça büyük 2-3 yaş fark var aralarında sevgili kaynım nerden bulduysa bu kızı artık" demişsiniz.

Kendinizle çelişiyosunuz farkında değilsiniz.

Kızı gözünüz tutmadıysa, elektriğiniz uymadıysa görüşmeseydiniz, sosyal paylaşım sitelerinden birbirinizi eklemeseydiniz, takip etmeseydiniz... Gereksiz bir samimiyete girip sonra da sızlanıosunuz.... Hatalı değilsiniz belki ama hataya zemin hazırlamışsınız.

evet düşündüm ilk gördüğümde hareketleri bir kıza hiç yakışmıyor.ama ben içimde sakladım ondan hoşlanmadığımı bu olaylar olduktan sonra onun seviyesine indim sanırım ama dayanamadım çünkü ben azını anlattım yaptığı başka konular da var.hiç ses çıkarmadım sonunda çileden çıkarttı beni.anlıyor musun?

ne giyerse giyer, yaşı neyse ne.... kimse hakkında böyle konuşamazsınız, moruk diyemezsiniz

gerçekten anlatım tarzından aslında evlilik meraklısı olduğu çok açık. isteyen dövme yaptırır, isteyen istediği tarz giyinir. siz ilk izlenimlerinizle klasik kız çekişmelerini çok güzel tanımlamişsınız

Evlenme meraklısı değilim demişsin de, iki tarafta da söz yok nişan yok ama siz elti adayısınız öyle mi?

Bence kızı kıskandın. O yüzden yaşına, saçına, başına, dövmesine, tavırlarına bu derece dikkat etmiş olmalısın. Bu kadar dikkat etmesen tasvir etme şansın da olmazdı.

Ayrıca insanlar senin kalıbında göre kadın ya da kız olmak zorunda değiller. Herkes hanımcık hanımcık olacak öbürleri tü-kaka ve hanım hanımcık kızlar onlara istediklerini sayabilecek öyle mi? (Bu olaydan sonra nerede kaldı o hanım hanımcıklık?)

Ayrıca laf soktuğunu düşünmüyorum ben. O tarz iletilerden anasayfamda her gün en az üç tane oluyor, yoksa bana laf mı sokuyorlar? Hemen ben de laf sokan bir şey paylaşayım o zaman. :37:

Ayrıca özür dilediniz madem, illa abisini de mi tekrar facebooka eklemeniz lazım? Sizi öyle ya da böyle silmiş, keşke eklemeseydiniz. Kızın sildireceği de bariz. Ben kızın yerinde olsam fazlasını yapardım.

seni tanımadan etmeden sevmediğini söylemiş, kızmışsın.

sen kızı tanımadan etmeden baya saydırmışsın.

kız dediğin hanım hanımcık olur, açık saçık giyinmez, dövmesi var, yaşlı..

sanane arkadaşım?? beğenen beğenmiş, takmış koluna...

bence önyargılı davranmayı sen başlatmışsın, o da devam ettirmiş. elti adayın ne kadar suçluysa sende o kadar hatta daha fazla suçlusun.

senin facebook'ta ki paylaşımın için laf sokmuş saygısız davranmış, neden açık açık konuşmak yerine aynı şeyi sende yaptın?

tanımadan etmeden değil onun bana yaptıklarından sonra saydım başka şeylerde var buraya yazmadım fazlasını.ben ilk gördüğümde hareketlerinden hoşlanmadım ama içimde sakladım bu düşünceği ona onun yaptığı gibi davranışlar yapmadım.

Başımdan geçen bir olayı anlatmak istedim.Erkek arkadaşım birgün beni abisi ablası ve abisinin sevgilisiyle tanıştırmaya götürdü tanıştık ettik yanlız abisinin sevgilisi gözüme hiç tutmadı yani hareketleri , tavırları hiç hoşuma gitmedi kız dediğin hanım hanım olacak cıvık cıvık hareketler birde dövmesi var hanfendinin açık saçık giyimler burnunda hızmalar.Artı bu kız daha doğrusu moruk demeliyim kaynımdan yaşça büyük 2-3 yaş fark var aralarında sevgili kaynım nerden bulduysa bu kızı artık.herneyse.bikaç kere daha görüştük ettik hep birlikte bu bana laf sokmaya çalıştı.benim annem biraz sıkıdır sürekli arar eder doğduğumdan beri öyledir.onların yanındayken beni yine sürekli arıyordu.onun biraz ilgincine gitti sanırım aa valla benim annem hiç aramaz güveniyo bana çünkü demez mi.sevgilim ,kaynım ,o ,ben oturuyoruz kimse birşey söylemedi bende güvenmemesinden dolayı değil yapısı öyle dedim orda ona gıcık kaptım.beni orda düşürmek istediği durum saygısızca değil mi?sonralarda duydum ki benim için çocuk gibi sevmedim onu gibi laflar etmiş.benim ona ne zararım olduda beni daha tanımadan hakkımda böyle konuşabiliyor.bir kez daha uyuz oldum kendisine.daha sonra facebook da ben duvarıma bir söz yazdım evlenmekle ilgili ama evlilik istediğim için değil o söz sadece espiri anlamlı birşeydi bunu sevgilimde biliyor.oda kendi duvarına evlenme meraklıları taayip erdoğan en az 3 çocuk yapın diyor tarzında bir söz yazmış alay geçer gibi ben hemen bana inat onu yazdığını anladım emin olma sebebimde beni sevmemiş olduğunu söylemesiydi.bende sevgilime söyledim ardından duvarıma saydırdım ama onun adı kesinlikle geçmiyor bellide eden birşey değil sadece yaşlı moruk ,seni ancak sokaklar paklar ,davulcu alır seni anca gibi tarzı şeyler ardından sevgilim beni aradı facebooka yazdığını üstüne alınmış sevgilimi arayıp bana mı yazdı demiş yani demekki kendi duvarındakini bana yazmış ki benim yazdığımı da üstüne alınıyor.bende evet söyle benim yazdığımı ne olcak dedim.sevgilimde söylemiş.bana mesaj atmış sen kimsin bana laf sokuyosun kızım bana laf sokmak senin harcın değil,sarı çiyan ve dahası aklıma gelmiyor vs.vs. kaynımda öğrenmiş mi ben kötü oldum mu oldum kaynım beni silmiş ve sevgilim abimden özür dile o yumuşar , güler konuşur yine seninle dedi.ben özür dilemem dedim abine birşey demedim o kıza söyledim dedim.zorladı onu sevmesem bunu bana kimse hayatta yaptıramazdı.neyse kusura bakma abi sana ayıp oldu yazdım.oda olur böyle şeyler bidaha olmasın gerçi özür dilemen gereken kişi ben değilim ama dedi.sadece tamam abi yazıp gönderdim kızdan ne özürü dileyecem hayatta dilemem.arkadaş teklifimi kabul etti.ama sonra tekrar silmiş sevgilisi sildirtmiş yada kendisi silmiş herlhalde.sonra sonra kendine yediremediği için yine facebookdan sevgilimin ailecek seni seviyoruz yazdığı yazının altına ben hiç sevmiyorum yazarak laf sokmaya devam etti.öyle ses kesildi.ben cevap vermedim çünki sevgilimin sayesinde yazdırtmadı.böylelikle kötü ben oldum.kız bana uyuzluk yaptı yaptı ben sesimi çıkarmadım sonra patladım dayanamadım ve kaynımla hiç karşı karşıya gelmedik aylaar geçti.

sizden farklı hayat tarzında olan insanlara saygı duymayı öğrenmelisin bu 1

hem sen hem eltim dediğin kız hemde senin sevgilin çok yüzeyselsiniz bu 2

umarım 1 davulcuya aşık olmazsın bu 3

gereksiz işlerle uğraşmayın bu 4

sen bu yazdıklarından sonra hanım hanımcık mısın bunu bir sorgula bu da 5

evet düşündüm ilk gördüğümde hareketleri bir kıza hiç yakışmıyor.ama ben içimde sakladım ondan hoşlanmadığımı bu olaylar olduktan sonra onun seviyesine indim sanırım ama dayanamadım çünkü ben azını anlattım yaptığı başka konular da var.hiç ses çıkarmadım sonunda çileden çıkarttı beni.anlıyor musun?

ANLIYORUM.

Ama buna siz karar veremezsiniz, hareketleri birilerinin hoşuna gitmiş ki elti adayınız olmuş. Siz karar mercii değilsiniz.

Evlenme meraklısı değilim demişsin de, iki tarafta da söz yok nişan yok ama siz elti adayısınız öyle mi?

Bence kızı kıskandın. O yüzden yaşına, saçına, başına, dövmesine, tavırlarına bu derece dikkat etmiş olmalısın. Bu kadar dikkat etmesen tasvir etme şansın da olmazdı.

Ayrıca insanlar senin kalıbında göre kadın ya da kız olmak zorunda değiller. Herkes hanımcık hanımcık olacak öbürleri tü-kaka ve hanım hanımcık kızlar onlara istediklerini sayabilecek öyle mi? (Bu olaydan sonra nerede kaldı o hanım hanımcıklık?)

Ayrıca laf soktuğunu düşünmüyorum ben. O tarz iletilerden anasayfamda her gün en az üç tane oluyor, yoksa bana laf mı sokuyorlar? Hemen ben de laf sokan bir şey paylaşayım o zaman. :37:

Ayrıca özür dilediniz madem, illa abisini de mi tekrar facebooka eklemeniz lazım? Sizi öyle ya da böyle silmiş, keşke eklemeseydiniz. Kızın sildireceği de bariz. Ben kızın yerinde olsam fazlasını yapardım.

canım güzelim ben kaynım dedim onuda anlayın diye hani isim kullanmak istemedim çünki .ve ayrıca kızdan ilk gördüğümde hoşlanmadım hareketleri hiç hoş değildi ama ben onun yaptığı gibi yapmadım içimden düşündüm ve o böyle yapınca bende onun seviyesine indim sanırım.ama hayatımda ilk böyle birisine böyle düşünceler düşünüyorum

Düşünceleriniz çok fesatça ya.Siz nasıl böyle fesat düşünebilirsiniz birini tanımadan etmeden, dövmesi var, açık giyiniyor, sevgilisinden 2-3 yaş büyük diye.Bir de demişsin ki beni ne kadar tanıyor da öyle düşünüyor..Benim de dövmem var.Nolcak şimdi.

Bi kere o sizin elti adayınız değil, çünkü siz evli değilsiniz.Yani garantisi yok bu işin, ayrılabilirsiniz.Bi kere bunu sabitleyin düşüncenizde.

Söylediklerinizle çelişiyorsunuz bir kere.

Ya kusura bakmayın ama allah sizin gibilerden korusun.Bu fesatça düşüncelerinizde, önyargınızdan hemen sıyrılın.

Hadi diyelim, benim annem bana güvenir diye sizi orda küçük düşürmeye çalıştı. Bırakın, düşürsün.Siz neden onun gibi düşünüp te ondan ayrı durmadınız. Aşağı kalır yanınız yok. Üstelik biri hakkında moruk, seninle kim evlenir, sen git ... tarzında şeyleri söylemeniz bile çok zavallıca.

Fazlaca tenkit ettim, farkındayım. Şimdi bana da dersiniz 'sen kimsin de benim hakkımda böyle söylüyorsun' diye. Ama canım senin anlattıkların doğrultusunda yorumumu yaptım.

Böyle düşümeye devam ederseniz sevgilinzle bile aranız bozulabilir.

edit : bir deiçimden düşündüm ne demekse. düşünmüşsün işte. bu fesatlık grubuna girmiyor mu. ki zaten fesatlar içinden düşünür, dışa vurmazlar.

Son düzenleme:
tanımadan etmeden değil onun bana yaptıklarından sonra saydım başka şeylerde var buraya yazmadım fazlasını.ben ilk gördüğümde hareketlerinden hoşlanmadım ama içimde sakladım bu düşünceği ona onun yaptığı gibi davranışlar yapmadım.

ne yaptı?? merak ettim.

ayrıca davul çalabilen insanların IQ sunun 120 ve üzeri olduğunu ve 1 davulcudan ders almak istesen saati 100 liradan aşağı ders alamayacağını belirtmek isterim..
küçümsediğin şeye insanlar senelerini veriyorlar bilmiyorsan diye diyorum...

sizden farklı hayat tarzında olan insanlara saygı duymayı öğrenmelisin bu 1

hem sen hem eltim dediğin kız hemde senin sevgilin çok yüzeyselsiniz bu 2

umarım 1 davulcuya aşık olmazsın bu 3

gereksiz işlerle uğraşmayın bu 4

sen bu yazdıklarından sonra hanım hanımcık mısın bunu bir sorgula bu da 5

çok hanım hanımcığım onun seviyesine indim hayatımdada ilk defa oyaptım böyle birşey zaten.onun yaptığı hareketleri görseydin ve bana yaptığı başka şeyleri hiç böyle konuşmazdın.

uzun uzadiya yorum yazamiycam diyorum ki sadece : +1

Son düzenleme:
Back
X