Başımda geçen bir olayı anlatmak istedim.Erkek arkadaşım birgün beni abisi ablası ve abisinin sevgilisiyle tanıştırmaya götürdü tanıştık ettik yanlız abisinin sevgilisi gözüme hiç tutmadı yani hareketleri , tavırları hiç hoşuma gitmedi kız dediğin hanım hanım olacak cıvık cıvık hareketler birde dövmesi var hanfendinin açık saçık giyimler burnunda hızmalar.Artı bu kız daha doğrusu moruk demeliyim kaynımdan yaşça büyük 2-3 yaş fark var aralarında sevgili kaynım nerden bulduysa bu kızı artık.herneyse.bikaç kere daha görüştük ettik hep birlikte bu bana laf sokmaya çalıştı.benim annem biraz sıkıdır sürekli arar eder doğduğumdan beri öyledir.onların yanındayken beni yine sürekli arıyordu.onun biraz ilgincine gitti sanırım aa valla benim annem hiç aramaz güveniyo bana çünkü demez mi.sevgilim ,kaynım ,o ,ben oturuyoruz kimse birşey söylemedi bende güvenmemesinden dolayı değil yapısı öyle dedim orda ona gıcık kaptım.beni orda düşürmek istediği durum saygısızca değil mi?sonralarda duydum ki benim için çocuk gibi sevmedim onu gibi laflar etmiş.benim ona ne zararım olduda beni daha tanımadan hakkımda böyle konuşabiliyor.bir kez daha uyuz oldum kendisine.daha sonra facebook da ben duvarıma bir söz yazdım evlenmekle ilgili ama evlilik istediğim için değil o söz sadece espiri anlamlı birşeydi bunu sevgilimde biliyor.oda kendi duvarına evlenme meraklıları taayip erdoğan en az 3 çocuk yapın diyor tarzında bir söz yazmış alay geçer gibi ben hemen bana inat onu yazdığını anladım emin olma sebebimde beni sevmemiş olduğunu söylemesiydi.bende sevgilime söyledim ardından duvarıma saydırdım ama onun adı kesinlikle geçmiyor bellide eden birşey değil sadece yaşlı moruk ,seni ancak sokaklar paklar ,davulcu alır seni anca gibi tarzı şeyler ardından sevgilim beni aradı facebooka yazdığını üstüne alınmış sevgilimi arayıp bana mı yazdı demiş yani demekki kendi duvarındakini bana yazmış ki benim yazdığımı da üstüne alınıyor.bende evet söyle benim yazdığımı ne olcak dedim.sevgilimde söylemiş.bana mesaj atmış sen kimsin bana laf sokuyosun kızım bana laf sokmak senin harcın değil,sarı çiyan ve dahası aklıma gelmiyor vs.vs. kaynımda öğrenmiş mi ben kötü oldum mu oldum kaynım beni silmiş ve sevgilim abimden özür dile o yumuşar , güler konuşur yine seninle dedi.ben özür dilemem dedim abine birşey demedim o kıza söyledim dedim.zorladı onu sevmesem bunu bana kimse hayatta yaptıramazdı.neyse kusura bakma abi sana ayıp oldu yazdım.oda olur böyle şeyler bidaha olmasın gerçi özür dilemen gereken kişi ben değilim ama dedi.sadece tamam abi yazıp gönderdim kızdan ne özürü dileyecem hayatta dilemem.arkadaş teklifimi kabul etti.ama sonra tekrar silmiş sevgilisi sildirtmiş yada kendisi silmiş herlhalde.sonra sonra kendine yediremediği için yine facebookdan sevgilimin ailecek seni seviyoruz yazdığı yazının altına ben hiç sevmiyorum yazarak laf sokmaya devam etti.öyle ses kesildi.ben cevap vermedim çünki sevgilimin sayesinde yazdırtmadı.böylelikle kötü ben oldum.kız bana uyuzluk yaptı yaptı ben sesimi çıkarmadım sonra patladım dayanamadım ve kaynımla hiç karşı karşıya gelmedik aylaar geçti.
Son düzenleyen: Moderatör: